התפקדות פברואר

../images/Emo41.gifהתפקדות פברואר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כללי
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? התחלתם לעבוד על הפורימון? הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

assafein

New member
עיעיכייגגדעטטגיעיכינעיא

כללי שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נילי-נעלה תפקיד בסניף: מדריך ה'. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? אחלה בחלה
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? חח הספפר היחיד שהתקרבתי אליו היה הספר בספרות.. קאטרינה.. דווקא לא רע
המלצה חודשית? זה לא אמור להיות לחודש הבא?
בכל מקרה.. תהנו מכל דבר שאתם עושים!! שיר החודש? אממ לא יודע
האדם שעשה לכם את החודש? לא יודע... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? שלג בנעלה!!!
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? סמינר מיון, מכבי, מד"א ופיזיוטרפיה... משהו טוב שיקרה החודש? הסמינר.. משהו פחות טוב שיקרה החודש? מבחנים?
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא ידוע.. אבל יש איזה 40-50 כל פעולה בכל הסניף... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? יש קבוצה של 10-15 כל פעולה... יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? בפסח.. לא ידוע יותר מזה... התחלתם לעבוד על הפורימון? בהחלט
הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? מסתבר שהצלחתי לשנות גם בלי להיות שם
שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? נופל לי בכולם על מד"א
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? פורימון.. לסיום משהו להגיד לאומה כולה? שלג זה אחלה בחלה
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש... תמונה תהיה כשאני אעבור מחשב...

assafein

New member
אני לא אעלה לפה עוד תמונות כי צריך לכווץ אותן

אם תרצי במסנג'ר בכיף, אבל אין הרבה

yaelula94

New member
:]

כללי שם:יעלל ^^ שכבה:חמישיות סניף:נילי קושקוש תפקיד בסניף:מדריכת ו' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?הרבה שינויים, יותר מדי דברים קרו בחודש הזה... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?הארי פוטר השביעי
המלצה חודשית?תחייך אל העולם והוא יחייך אלייך בחזרה. :] שיר החודש?love to day של מיקה
האדם שעשה לכם את החודש?ענבר, חברה שלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?נולד לי בנדוד
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?אני לא יודעת מה אני עושה השבוע אתם מדברים איתי על חודש?! משהו טוב שיקרה החודש?בחיים יש הפתעות.. משהו פחות טוב שיקרה החודש?תעודות
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?ללהלהלהלהלהלהההה אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?יש חניכים ויש אחלה פעולותת יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?יהיה לנו טיול פסח, שאני לא אדבר עליו. התחלתם לעבוד על הפורימון?יאפ. הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?הייתי, והיה נורא מעניין, והייתי בועדה מתמדת לא הרגשתי שהצלחתי להביא לשינוי כלשהו שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?שמעתי משהו... על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?פורימון +א''ש לילה לסיום משהו להגיד לאומה כולה? נילי זה לא חורר! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש מערב, הנה לכם הכישרון העילאי שלי והשיעמום בשיעור כלשהו לא זוכרת איזה XD

yaelula94

New member
ובכל זאת...

סניף נילי, אתם הסניף הכי שולט בארצי!!!! ולא אכפת לי שאומרים שאנחנו קטנים, כי זאת לא כמות זאת איכות ואנחנו מוכיחים את זה! סניף נילי, אתם הכי שיש. ואני הכי מעריכה בעולם כל אחד ואחת מכם, בעיקר הצוות שלי
ובשביל אסף וגם בשביל עצמי, אני מצטערת. ונשארו לי עוד 59 דקות מהזמן שאסף הקציב לי
אם אין אני לי מי לי?! יש את סניף נילי!

assafein

New member
אני תוהה ממה בנוייה ההתנצלות הזאת...

לפי דעתי זה 99 אחוז צביעות

yaelula94

New member
ולבסוף...

קיבלתי עונש חינוכי ><' ואין פה שום צביעות. אם היית בא אתמול היית חושב אחרת...

יוובלל

New member
שללום לכולם !

כללי שם:יובל שכבה: שישיות סניף:גדרה אימפריה !!! תפקיד בסניף:מדריך ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? אממ רובוו עבר מצוין !! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אמ לא יצא לי החודש.. המלצה חודשית?ללמוד ..מה שיצא לי די הרבה החודש \: שיר החודש? האם להיות בך מאוהב אביב גפן. האדם שעשה לכם את החודש? חבר טוב משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אממ עשיתי עגיל בלשון חחע. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לצאת הרבה ללמוד למבחנים והרבה מכבי =] משהו טוב שיקרה החודש?וואלה מקווה למשו הלוואי שיקרה.. משהו פחות טוב שיקרה החודש? עדיין לא מגדת עדתידות נקווה שהכל יהיה טוב !! מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? בסביבות 200 ניראלי.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?יש לנו 13 עוברות רובן טוב חלקן די בלאגן .. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?אני מקווה מאווד שיהיה... התחלתם לעבוד על הפורימון?כן הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?היתי היה מאוד כיף לאדע אם הצלחתי לשנות . שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?שמעתי לא הולך היתי חודש שעבר.. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?פורימון לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אמממ שביתר אימפריה ! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש?אממ אין..

ראשון מערב שליטע.

אסף תרגע ומהר. אחלה תמונה יעל. תמשיכי ככה. ועוד הרבה.
את מוזמנת תמיד.אהמממ.

למעלה