התפקדות פברואר

yaelula94

New member
../images/Emo6.gif

יהיה קצת קשה נועה. אסף נכנס חזק לקטע הזה, הוא לא יורד ממני. והנה לכם תמונה כדי לכפר על המעשים שלי. זה אחי והוא בן 5.

sapppppp

New member
ופה אני אצטט את עצמי:

"אווצ'י פה" יעל.. יאללה בכאפות. (אם את מבינה באיזה כאפות מדובר)

yaelula94

New member
אסף!

למרות שאתה חושב שאני לא רצינית ויכול להיות שאתה יורד על כל העולם, אבל יש גם גבול לציניות!!! ועכשיו הכי ברצינות בעולם- ח-א-ל-ס-!

Retama

New member
:)

כללי שם: רותם :) שכבה: שישיות סניף: חדרה תפקיד בסניף: מדריכה ג'! החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד :] ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אממ לא זוכרת כלום :S המלצה חודשית? שיר החודש? כל השבוע מרגיש כמו שבת - בעז בנאי האדם שעשה לכם את החודש? תובלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? שום דבר מיוחד נראה לי.... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? יש הפנינג ט"ו בשבט מאוחר בסניף
ואממ לא יודעת מה עוד משהו טוב שיקרה החודש? יום הולדת משהו פחות טוב שיקרה החודש? יום הולדת.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודעת אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? אני מדריכה ג', ובפעולה האחרונה היו 10 חניכים :/ בדר"כ יש 15-20.. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? יהיה הפנינג ט"ו בשבט. מתנפחים, פעולות, קיר טיפוס, אומגה.. יום כיף כזה התחלתם לעבוד על הפורימון? לא הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? הייתי והיה ממש כיף :) לצערי כל מה שממש הייתה לי דעה חזקה בעניין לא התקבל. (למשל- מותר לעשן על חאקי, והיו"ר החדש..) שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? לא שמעתי על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? על הפנינג ט"ו בשבט לסיום משהו להגיד לאומה כולה? כלום :p אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

מה הולך להיות בהפנינג ט"ו בשבט?

איך הבאתם מתנפחים? ואואוו.. איזה מערך אתם עוברים עכשיו בסניף? את יודעת מי מהסניף שלך חתם גרעין? יש שמועות שהרבה..
ומזל טוב על היום הולדת. מה התאריך? למה זה משהו פחות טוב?

Retama

New member
אממ.. :)

אנחנו יוצאים מהסניף בבוקר יום שבת, הולכים ברגל ליער חדרה (נגיד שעה הליכה..) בדרך יש משחקים, פעולות קצרות, כל מיני דברים על חג ט"ו בשבט ומשחקי גיבוש. בסוף מגיעים לשטח עם מלא תחנות- קיר טיפוס, אומגה, מתנפחים, טאבון, הכנת ראש דשא,פינות מנוחה, תחרויות.. כל מיני :] איך הבאתם מתנפחים? המתנפחים זה מסורת, אני זוכרת את זה עוד מאז שהייתי חניכה בד' :) לא יודעת דרך איפה.. אבל משיגים
איזה מערך אתם עוברים עכשיו בסניף? הפעולה האחרונה הייתי פעולת יום המשפחה, ובכלליות אנחנו עוברים מערך מכביות במקביל למערך מחנאות שמעביר הצוות טכני. (כל 3 שבועות יש פעולה מחנאית) את יודעת מי מהסניף שלך חתם גרעין? כל השמיניות אצלנו חתמו (8 האנשים המדהימים ביותר שיש) :) אני לא יכולה לתאר כמה אני מאושרת לדעת שהם נשארים בתנועה ונראה אותם הרבה.. :) אני כל כך אוהבת אותם!! ומזל טוב על היום הולדת. מה התאריך? למה זה משהו פחות טוב? תודה :] יהיה לי ב15 (עוד שבועיים..) וסתם כזה.. תמיד יש ציפיות מאד גבוהות ליום הולדת ולכן בטוח מתאכזבים P: בכלל זה יום קשה. וגם אחותי מתגייסת כמה ימים אחרי.. אז עדיף לי שהרגע יידחה כמה שיותר.. :/ וחוץ מזה, לא רוצה לגדול!

שליD:

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:טכני ^^ החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מעולה :] ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ראיתי רק סרט אחד ולא קראתי ספרים (חוץ מבשיעורי ספרות והיסטוריה) אז.. הסרט הוא מת לחיות 4. המלצה חודשית?להנות ולנצל את הזמן בכיף D: שיר החודש?איזבל וכד הקמח (סתאם P:).... לאדע. מה שבא לכם האדם שעשה לכם את החודש?כולם =] משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?סוף סוף יצאתי מהבית לבלות בערב D: (מצ"ב תמונה D: ) החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?להנות D: (ולהגיש פרוג'קט
) משהו טוב שיקרה החודש?הרבה ימי הולדת D: ועוד דברים לא ידועים משהו פחות טוב שיקרה החודש?הגשת הפרוג'קט XD מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודע אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא מדריך יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?לא חושב שיהיה התחלתם לעבוד על הפורימון?... :S הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?לא הייתי שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?לא הולך על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?העלאת המוטיבציה D: לסיום משהו להגיד לאומה כולה? באולינג שולט! ותהנו החודש =] ובטוח עוד מעט יהיה לי משהו לתקן בהודעה הזאת אבל לא יהיה לי כוח לתקן את זה P: אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש(מצורפת מהבאולינג אתמול :] )

חחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם איזבל וכד השמן!!!!
אתה ניצחת בבאולינג?
שמחה שיצאת... ^^

חחח ברור שניצחתי D: לא קוראת אוואים?

לא רק שניצחת, גם עברתי 5 אנשים ב-100 נק' ויותר XD (בתמונה יש 181 סופיים
).. משהו מגניב מה אתך? עשית משהו אתמול? D:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונהה

כללי
שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרהה תפקיד בסניף:מדריכה החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?נחמד, וקרר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?סרט-מפתח הלב[כן כן ישן, אבל מרגש כל פעם מחדש] המלצה חודשית?תה ופריכיות בבוקר זה מחמם שיר החודש?שיר הנושא של ורוניקה מארס, אחד השווים [בגרסה המלאה כמובן] האדם שעשה לכם את החודש?ממ אבא, קנה לי אמפי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?סוסוף סידרתי את החדר החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?טיול שנתי, ערב הווי לחניכים המדליקים ואממ לסיים את תקופת המבחנים הזאתי כברררר משהו טוב שיקרה החודש?כל מה שלמעלה משהו פחות טוב שיקרה החודש?מבחנים, מבחנים מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מושג, רק ידועת שיש דור המשך- 2 חניכות מבני עי"ש אעאעעה אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן, 20 ומשו, והפעולות עוברות דווקא סבבה יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?אין לי משוג, אבל ממש בא לי על אחד התחלתם לעבוד על הפורימון?כן הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?לא יצאתי שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?כן, ולא יוצאת על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?פורימון וכאלה לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? מה אתם?! מזרררון??XD אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודשתמונה מקורס העשרה של שנה שעברה...

תתחדש על האם פי.

סוף סוף מישהי שמשתמשת במדגישומטיק!!!! תודה.
מכירה את התמונה והיא גדולה.
חחחחח פרטי על הערב הווי לחניכים בבקשה!
מה הנושא של הפורימון? :]

גמני

כללי שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:? החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?בסדר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אמממממממממ לא זוכרת המלצה חודשית?תתלבשו חם! קר בחוץ שיר החודש?אממממ א יודעת יש כמה.. האדם שעשה לכם את החודש?חברה שלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?חברה שלי אמרה שהיא קונה לי דיסק שאני רוצה ליומולדת -שהיה מזמן XD- החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לא יודעת משהו טוב שיקרה החודש?אמממ איזה חודש עכשיו?XDDDDDD לא יודעת.. משהו פחות טוב שיקרה החודש?מבחן באומנות מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?בלולוולולולולוXD אין הרשמה נו... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?פסח -אהם אהם תומר אהם אהם- XDDDDD התחלתם לעבוד על הפורימון?כן!!!!!!!!!
הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?לא הייתי שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?איזה סדנאות?? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?לא יודעת לסיום משהו להגיד לאומה כולה? 27 שמלות זה סרט צפוי!!ואפשר להשתכר מדיאט קולה !!XD אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש->

yaelula94

New member
שני דברים...

א.אסף..? זה אתה התקשרת אליי אתמול מהסניף?
ב. ספירר! מסתבר שתומר זוכר את הטיול פסח, קבענו אפילו פגישההההה XDD והתמונה הזאת כל כך את!

למעלה