התפקדות פברואר

assafein

New member
כן..

הייתי בסניף ומטי ביקשה שאני אודיע לכן.. רק מה שהיה עצוב שאף אחת, וזה כולל את כולן(גם תשביעיסטיות שבצוות
) לא ענתה לי

orlupo

New member
באיחור כמו תמיד...../images/Emo13.gif חח

כללי שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות!
סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך אקי"ם החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מבחנים... מבחנים....... מבחנים!!!!!!!!!!!!!!!! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? נראלכם שהיה לי זמן? המלצה חודשית? אם אתם 2 אנשים נתקעים במדבר ויש מים רק בשביל אחד כדי לשרוד מה תעשו? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? רבי עקיבא משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לנוח בחייאת.... ולרוץ כבר עם הריכוז של קהילה!!! משהו טוב שיקרה החודש? יגמרו המבחנים... משהו פחות טוב שיקרה החודש? להתחיל לעבוד על הפרויקט אתר אינטרנט... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 150 נראה לי כבר יותר אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? בקבוצה אחת 9 בערך. הפעולות נגמרת קצר מדיי. חושבים לקצר את הפעולות לשעה. בקבוצה השנייה היו לי 3 ואיבדתי את כולם. גם גיוסים לא עזרו. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? לא יהיה בקרוב התחלתם לעבוד על הפורימון? כן הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? לא הייתי שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? רק על סנאדות שמעתי.. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? עוד שבועיים כל הבוגרים על הפורימון... לסיום משהו להגיד לאומה כולה? מוסר נאטורליסטי שולט!XD ובהצלחה לכל המגשימים החדשים!!!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

maymay24

New member
../images/Emo115.gifגמני=]

כללי
שם: מאיה
שכבה: שמיניות...או זקנים=\
סניף: נס ציונה הסניף שמתפרק
תפקיד בסניף: מדריכת ח' =]
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון
סבבה לגמרי חוץ מהמבחנים האלה =[ בעע
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש
מממ מלא זמן לא ראיתי סרטים...אין לי זמן לזה
המלצה חודשית
אל תלחצו..אפילו שהכל לחוץ
שיר החודש
כל שיר של קובי אפללו
האדם שעשה לכם את החודש
my boyfriend=]
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש
חתמתי גרעין
אתמול בסמינר שמיניות
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב
לנסות לנוח אבל בעיקר ללמוד
משהו טוב שיקרה החודש
ב-27.2 יגמר לי המלווה
משהו פחות טוב שיקרה החודש
לא יודעת...לא משו שמתוכנן ליהיות לא טוב
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף
אין לי מושג
אתם מדריכים
אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות
שתי חניכות חמודות..הפעולות עוברות אחלה
יהיה לכם טיול סניפי
מה יהיה בו
אני מקווה
התחלתם לעבוד על הפורימון
לא אבל יש כבר רעיונות
הייתם בוועידה הארצית
הצלחתם לשנות משהו
איך היה
לא=\ היו לי מבחנים
שמעתם על הסדנאות הקרובות
הולכים
אני מקווה שאני אוכל לבוא
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו
פעולות:)
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה
תחתמו גרעין\קומונה
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

עונה:)

כללי שם: שירלי שוט שכבה:שמיניסטית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ג החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?היו דברים טובים מאוד ודברים טובים פחות ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אין המלצה חודשית?תחתמו גרעין! שיר החודש?שיר השירים ב האדם שעשה לכם את החודש?אמממ כולם... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?חתמתי גרעין!זה כ"כ מבגר! החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?השקעה בלימודים\בגרויות...ומכבי.. משהו טוב שיקרה החודש?מממממ משהו פחות טוב שיקרה החודש?אניי הולכת להתחיל להדריך את ג' נווה דקלים אבל יש נחמה..אני מדריכה אותם עם שיו'ש מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?אמממ 30? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?צריכה לבדוק את זה בקבוצה החדשה יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?היה כבר התחלתם לעבוד על הפורימון?אממממ הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה?לא הייתי לצערי שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?כן ולא---בגרות בתנך ומבחן במתמטיקה על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?מוטיבציה! לסיום משהו להגיד לאומה כולה?בחחים לא התרגשתי כמו שהתרגשתי אתמול בחתימה.....תחתמו גרעין! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

שי559

New member
אני אני אני

כללי שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשון מערב (וווווהוווו) תפקיד בסניף: הרבה.. מדריך ג' חדש, סדנאות, אששששש (חיחי מי שלא בסניף לא מבין האהא) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מבחנים. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? מבחנים... המלצה חודשית? למשרד החינוך- קצצו בבקשה בכמות המבחנים. שיר החודש? לא משהו ספציפי. שירי כוורת למיניהם אולי.. האדם שעשה לכם את החודש? שיר'וש כפרעליה וענברי חומד, -באמת- עשיתם לי את החודש. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ידיעה כלשהי מרגשת בסניף.
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ככל הנראה עוד מבחנים, אבל יחד עם זה להדריך ג'+להמשיך לעשות את כל הדברים הלא חשובים בסניף למיניהם. משהו טוב שיקרה החודש? ג' נווה דקלים הולכות לקבל אחלה מדריכה ועוד איזה נחנח לצידה. משהו פחות טוב שיקרה החודש? לא מצליח לחשוב על אחד כזה. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? פאק זה מביך- 30 בערך.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? אממ.. נדע מחר
יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? אני מאודדדדד מקווה שיהיה אבל כרגע לא מתוכנן שום דבר. התחלתם לעבוד על הפורימון?
הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? לא הייתי לצערי אבל שמעתי שהיה מאוד נחמד. שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? שמעתי שמעתי, לא יודע אם ללכת כי תקופה עמוסה בבית הספר. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? שיפור המצב הכללי. לסיום משהו להגיד לאומה כולה? "הייתי קונה שנקל בשלוש שקל"

Rioter

New member
אני לא מגיבה פה לאחרונה..

אבל חייבת להגיד - שי, אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת אותך

L I L O C H

New member
אני גם מצטרפת לדן ושי...../images/Emo9.gif

גם אני אוהבת אותך שיר
וגם את שי
אתם שנכים פשוט חמודים, מדהימים ומלכים

sapppppp

New member
שנתיים אחרי..

כללי שם:ספיר שכבה:חמשושית סניף:נילי=] (ואני גאה להיות בסניף הזה לכל המהורהרים (אחמממ קובי אחממ) תפקיד בסניף:מדריכת ז' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מממ, חודש מוזר אני חייבת לציין ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?נערת החלום האמריקני חח עבודה בספרות (ד"א בסוף המורה ממש אהבה את הקומיקס שלי) המלצה חודשית?ממ.. אל תהיו בדיכאון.. זה סתם מבזבז זמן יקר. שיר החודש?מה שהלב בחר. האדם שעשה לכם את החודש?חחח עזבו. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ממ.. חברות שלי. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? שיגרה.. משהו טוב שיקרה החודש?מממ.. לא יודעת. אין לי תכנונים. משהו פחות טוב שיקרה החודש?כנ"ל. כשנגיע אל הגשר נעבור אותו (חח יעל כשנגיע אל הנהר נחצה את הגשר XD) מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?מממ 40-50 באים בימי פעילות. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מממ משהו בסביבות ה8.. הפעולות עוברות אחלה.. כשהז'יניקים לא מדברים על להכין ילדים. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?מממ יעל וגבסו (לדורותיהם)? התחלתם לעבוד על הפורימון?יאפ=] הייתם בוועידה הארצית?הצלחתם לשנות משהו?איך היה? אני לא כ"כ יודעת אם הצלחתי לשנות. אבל היה אחלה. מה שבטוח לא היה זמן מת. שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? ממ.. לא מסתדר כ"כ על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? בקרוב פורימון לסיום משהו להגיד לאומה כולה? זה שסניף נילי זה סניף קטן, זה לא אומר שהוא פחות טוב! אחלה סניף! באמת.. אחד אחד.. טוב נו. חוץ מאסף. חחח סתם אסףXD אני לא מאמינה שאני אומרת את זה.. אבל אתה דיי בסדר. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש ממ.. כן! כשספיר תעלה תתמונות.

yaelula94

New member
ספירוש קושקוש!

דבר ראשון ניסיתי לצאת חכמה עם איזה משפט חוכמה כזה, וואלה רק יצאתי מטומטמת
ועוד משהו.. יום חמישי פגישהההה על טיולל פסחח !!! איפהה הכפיים?!
ועוד משהו... את זוכרת את המשפט זה לא כמות זאת האיכות?! ועוד משהו... אני בטוחה ססניף זיכרון לא התחילו עם מיליוןן בוגריםם!@$%@%^%#&#%^&^ סניףף נילי אימפריהה תנו כפייםם בבקשה!!!

sapppppp

New member
תלוי איך אתה הכי אוהב..

אפשר בכדורים.. אפשר להסניף שורות.. אפשר להזריק.. רק תבחר את הדרך הנוחה לך.

למעלה