התפרסמה הכתבה ב"הצופה"

kasa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כתבה מצויינת !!!

סוף סוף הצלחתי להדפיס ולקרוא. כתבה מצויינת. תומכת. אפקטיבית. נדמה לי שגם פירסומה בעיתון המיועד לציבור הדתי - חשוב וחיוני. הלוואי שניתן יהיה לפרסמה גם בעיתונים ארציים (מה עם "לאשה" ??? הם בד"כ אוהבים טלנובלות...)

קראתי ותודה... כתבה ../images/Emo45.gif

תודה רבה למי שהיה מוכן להחשף, לצערי לי עדיין קשה החשיפה ומרגישה עם זה רע!!! תודה לכל מי שמוכן להחשף ולומר את דברו.... תודה לרחל5

babywishing

New member
כל הכבוד למרואיינים

כתבה מעולה, תודה לכל מי שהשתתף בכתבה ונחשף והעביר את המסר שלנו בצורה הטובה ביותר

venus13

New member
צריך רק שהגופים הרלוונטים יקראו

ויפנימו מצטרפת לקונצנזוס שהובא כאן: הכתבה מצויינת המרואיינים - יבורכו והילדים מקסימים איך בכלל אפשר לעמוד בפניהם? ובפנינו? ונוס

חן123

New member
כתבה מעולה!

לי, שלא השתתפה בה, היה קשה וכואב לקרוא, כך שאני רק יכולה לתאר לעצמי מה עבר על המתראינות. אבל הכתבה עושה עבודה מעולה, פשוט כתבה מצויינת!

bapi

New member
מצטרפת לרחל5 ולכולם בתודות....

ללירון הכתבת הנפלאה
שהצליחה להעביר עד כמה שניתן את המסרים של כולנו
שמחתי מאוד להיות חלק מן המאבק
ומקוה שזה אכן ישפיע לפחות במשהו על דעת הקהל
מה שבטוח זה שעיתון הצופה הגדיל השבוע את התפוצה שלו
(אפילו ההורים שלי יצאו לחפש את העיתון ברחבי העיר) וגם האנשים הקרובים אלי ביותר שמכירים את הסיפור שלי לפרטי פרטיו הודו שהם הזילו דמעה לאור הכתבה
. ועוד תודה ענקית מכל הלב
לבעל היקר שלי שהסכים להחשף יחד איתי
ובכך תרם את חלקו למאבק

חן123

New member
האם הקישור כבר עובד ../images/Emo35.gif

אני רוצה לשלוח לאנשים לינק...

רחל5

New member
אבל עדיין חסרים חלקים

תגובת משרד הבריאות חתוכה. לא קראתי הכל, אבל אולי חסרים עוד חלקים.

נועם@בת

New member
שיוו, איזו כתבה אוהדת

מעניין למה ישבתי ודמעתי למרות שאני מכירה את הסיפורים האלה לפרטי פרטים. גם הפרטים היותר כואבים שלא עלו לכתבה. אני מניחה שירגש אותי לקרוא אית הכתבת ערכה הכל ביד אוהדת ותומכת. נגעה בכאב מבלי להפוך אותו לשמאלץ. אז תודה לירון נגלר כהן. אני רק מקוה שהציבור לא יפסיק לתמוך ברגע שישמע שהמאבק כנראה יתמקד בילד השני. נועם

נועם@בת

New member
ורק עכשיו המוח המנוון שלי קלט

שאחד העורכים בהצופה זה חבר ותיק מגרעין הנח"ל
. מזל שיש אנשים בעלי יוזמה שהמוח שלהם עובד טוב יותר. נועם

לינך

New member
תודה על התגובות החמות.

תודה רבה על התגובות החמות. התרגשתי לקרוא אותן. הכתבה באתר "הצופה" עודכנה. עדיין חסר בה הסוף (מסגרת על מכון "פועה" וחלק ניכר מתגובת פרופ' ברלוביץ' ממשרד הבריאות) אבל הרוב כבר נמצא. ישר כוח ליעל על העזרה. אז להלן הקישור. דרך אגב, שמתם לב לכתבה בynet ו"ידיעות" על החזרת שני עוברים בלבד? משום מה, הציגו את זה שם במנותק לחלוטין מעניין הגבלת הטיפולים. לבי אתכם. בהצלחה.

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif ולמי שלא מזהה ../images/Emo140.gif

לינך היא לירון נגלר-כהן, הכתבת שכתבה את הכתבה בכל כך הרבה רגישות ואכפתיות. תודה לך לירון
נועם

ואני לא הספקתי - אז: ברגישות מדהימה

הצגת את כל הצדדים של הבעיה באופן יסודי ונעים. כאן המקום גם להודות לכל אלה אשר הסכימו להחשף, ישר כח!!!

שווערצה

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

על שהצלחת להציג את הסיפור האנושי העומד מאחורי מה שנתפס אצל רבים כעוד "סעיף בהצעת התקציב" ועל כך שעשית זאת בפירוט, בהגינות, וברגישות ראוייה לציון תודה

kasa

New member
תודה לך, לירון ../images/Emo140.gif

תודה על הזדהות, על תמיכה, על הצגת כתבה באופן מרגש, ומשכנע. על הבעת רגישות שחסרה כל-כך בימינו.

טלי אבג

New member
כל הכבוד, ישר כוחך וכוחם של כל

המרואינים ואלו אשר פעלו להביא את הכתבה לקוראים. כל הכבוד. הכתבה מצוינת, מעניינת ומלאת רגש. ממש מקסים. מקווה שישפיע......

למעלה