מאיפה את?
T The Young Amyrlin New member 9/7/07 #101 חחחח מכל המקומות בעולם נפלת על איפה שאני גרה. אז יש כאן לא מעט אנשים ששומעים מוזיקת פריקים.
S Super Alonit New member 9/7/07 #96 איפה את גרה? יש אנשים מהפורום מכל הארץ בערך, תוכלי לנסוע עם מישהו מהסביבה שלך:]
A ATWA New member 9/7/07 #99 לא../images/Emo2.gif כולם גרים במקומות רחוקים:O התייאשתי... עיר מלאה באנשים חסרי טעם/טאקט/שכל וכו' וכו'...
לא../images/Emo2.gif כולם גרים במקומות רחוקים:O התייאשתי... עיר מלאה באנשים חסרי טעם/טאקט/שכל וכו' וכו'...
B Blade Of Fire New member 9/7/07 #128 בשביל מה?! האנגר 11, מקום ל5000 איש ואני די בטוח שישחרוו לפחות 7000 כרטיסים... נראה לך שזה הולך להגמר?!
בשביל מה?! האנגר 11, מקום ל5000 איש ואני די בטוח שישחרוו לפחות 7000 כרטיסים... נראה לך שזה הולך להגמר?!
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 9/7/07 #83 OMG#@#@%^$ ../images/Emo99.gif וואי,הם באמת-באמת באים,וזה ממשי,ואני לא מאמינה |פאקצה| אחרי התקפת הפאקציזם, צריך לדחוף את העניין של מפגש מעריצים, אולי אביעד יוכל לדבר עם הזה שאמר לו למסור לו כל בקשה,וצריך לנסח מכתב ושאר דברים.
OMG#@#@%^$ ../images/Emo99.gif וואי,הם באמת-באמת באים,וזה ממשי,ואני לא מאמינה |פאקצה| אחרי התקפת הפאקציזם, צריך לדחוף את העניין של מפגש מעריצים, אולי אביעד יוכל לדבר עם הזה שאמר לו למסור לו כל בקשה,וצריך לנסח מכתב ושאר דברים.