וואלה אתם ישנים?~!?!?@#?~?$@?$^%#!*&

blacknwhite

New member
נכון^^

אני פשוט כ"כ מתרגשת שזה כמעט עצוב
אני נאבקת בדחף לקפוץ ולצרוח בקולי קולות "יש לי כרטיס!!!"...
אני הרבה יותר מדי מאושרת...

blacknwhite

New member
חחח יש מצב../images/Emo3.gif

למרות שבסוף הם בטח יעברו ממש מהר ואני לא אבין איך כבר הגענו להופעה, ואיך היא כבר נגמרה ואיך כבר שנה הבאה נגמרה, וכל זה... אני עדיין בשוק מזה שהשנה הזאת עברה כל כך מהר

Super Alonit

New member
אני לא נאבקתי בו../images/Emo6.gif

המשפחה שלי נאלצה לסבול אותי שרה כל היום 'יש לי כרטיס ויש לי כרטיס טרה לה לה לה לה!'
ואני עוד ממש לא יודעת לשיר...

blacknwhite

New member
אגב, סתם שאלה:

אתם שמתם לב שבסוף הלינק שמיכאל (?) היקר נתן יש את המספר "165"??? אני חושבת שזה יותר מסתם צירוף מקרים

מ א י י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

אני ראיתי את זה, בכוונה נכנסתי לקישור ולא נתתי לכם קישור לדף הראשי P:

limors2

Active member
אני מתלבטת../images/Emo4.gif

ההופעה במוצ"ש, אני צריכה למצוא איפה להיות בשבת ואיפה להיות אחרי ההופעה כי אני לא אספיק להגיע וגם לא יהיה לי איך לחזור הביתה

LadySilkworm

New member
את מירושלים לא?

אני בטוחה שנארגן פה משהו עם כל הירושלמים או הירושלמים למחצה.. אבל כמו שאמרו יש שלושה חודשים לדאוג לזה. אולי גם בסוף יארגנו הסעה.

en li shem 7

New member
מממ..

סורי לבאס אותכם, אבל אל תתלהבו כלכך, כי שום דבר לא בטוח אחרי הכל.. היו מכירות לקלי קלארקסון וקניתי ויומיים אחרי ההופעה היא ביטלה. פלסיבו היו אמורים להיות פה (וגם מיוז) והם לא יהיו פה... אז חבל על ההתרגשות\התאהבות\וואט אבר אם לא יהיה פה כלום
.

Super Alonit

New member
וואי את ממש הורסת שמחות...

חבל על הגישה הפסימית. מקווה מאוד שאת טועה.

limors2

Active member
אוונסנס היו פה, שון פול היה פה, מגהדת' היו פה

, ועוד כמה מגל ההופעות של השנה שאני לא זוכרת מי הם גם היו פה. למה להתרכז ב-3 שביטלו?

TheImpactBoy

New member
360 כוכבים...

זה גם ככה הפרי של מליון קניות... ב360 נקודות את יכולה לקנות מלא דברים. הקיצר, בקטנה.

למעלה