חשמליות אולסטאר או ואנס?
D DrainAlltheBlood New member 3/2/08 #22 חשמליות ../images/Emo99.gif ../images/Emo101.gif אולסטאר או ואנס?
A A v i v o o s h New member 3/2/08 #24 ../images/Emo204.gifחינוךךך שונאת ספורט אההה... מבחן או עבודה?
D DrainAlltheBlood New member 3/2/08 #25 עבודה ../images/Emo22.gif ../images/Emo101.gif ג'ק או הלו קיטי?
N NoAmItA ChAn New member 4/2/08 #26 הממממ.. ג'ק ובאותו עניין - ג'ק מהסיוט שלפני חג המולד או ג'ק משודדי הקאריביים? XDDDD (תגידו משה"ק!~<@?%@#<$^)
הממממ.. ג'ק ובאותו עניין - ג'ק מהסיוט שלפני חג המולד או ג'ק משודדי הקאריביים? XDDDD (תגידו משה"ק!~<@?%@#<$^)
3 3has3 New member 4/2/08 #27 ../images/Emo112.gif שודדי הקריבים D: שיעורים באלגברה או גיאומטריה? [לא יודעת מה לעשות XD]
M mcfly danna New member 4/2/08 #29 סולנים..יש לי חולשה אליהם.. ../images/Emo99.gif ריקוד סלסה או ואלס.. הראשונים שעלו לי לראש..
3 3has3 New member 4/2/08 #30 ../images/Emo112.gif סולנים ../images/Emo99.gif כי בדרך כלל הם עושים דברים *ריר.* אגב, בסוף באמת עשיתי בגיאומטריה כי זה לרביעי והצלחתי! את הרוב D: סימפל פלאן או 30 שניות למאדים? D:
../images/Emo112.gif סולנים ../images/Emo99.gif כי בדרך כלל הם עושים דברים *ריר.* אגב, בסוף באמת עשיתי בגיאומטריה כי זה לרביעי והצלחתי! את הרוב D: סימפל פלאן או 30 שניות למאדים? D:
B bet57 New member 4/2/08 #31 30 שניות *סורי שנעדרתי..מאותה סיבה מקוללת של כל תלמיד * אממ...אממ... ניין אין דה אפטרנון (מצאתי גרסה באיכות טובה שלו, והורדתי ^^) או ווי אר סו סטרבינג?
30 שניות *סורי שנעדרתי..מאותה סיבה מקוללת של כל תלמיד * אממ...אממ... ניין אין דה אפטרנון (מצאתי גרסה באיכות טובה שלו, והורדתי ^^) או ווי אר סו סטרבינג?
D DrainAlltheBlood New member 3/2/08 #21 לטובתך גם אל תהיי בקריית שמונה ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif אני גרה בקריית שמונה ונחמד פה והכל אבל אין פה כל כך מה לעשות.. אנשים אוהבים את המקום הזה כי הוא מלא טבע ועצים והכל די משעמם פה >.> המ, כן
לטובתך גם אל תהיי בקריית שמונה ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif אני גרה בקריית שמונה ונחמד פה והכל אבל אין פה כל כך מה לעשות.. אנשים אוהבים את המקום הזה כי הוא מלא טבע ועצים והכל די משעמם פה >.> המ, כן
L love to hate you New member 4/2/08 #36 ../images/Emo9.gif אני מכורה אליו 2 חברים טובים או 10 אנשים מוכרים?
D DarkRomance New member 4/2/08 #37 2 חברים טובים ../images/Emo185.gif אבל טובים טובים אממ.. סקא או פסים?
A A v i v o o s h New member 4/2/08 #38 ../images/Emo204.gifפסים|| אההה.... מעריב לנוער או ראש 1? [מעריב לנוער ]