אמריקאיות..! 3> או ??
D DrainAlltheBlood New member 6/2/08 #62 ../images/Emo189.gif ../images/Emo101.gif אבל כשצריך אפשר להיות ICQ או מסנג'ר?
L love to hate you New member 7/2/08 #63 מסנג'ר! כאילו ,דהה!! מי כמיקל רומנס או פול אאוט בוי? תזהרו ממני,אני חולה על מיי כמיקל רומנס
F fat lip New member 7/2/08 #64 מיישרת מיערה פול אאוט בוי למרות שנמאס כבר משניהם >; גוד שארלוט או סימפל פלאן
D DontWakeMeUp New member 7/2/08 #68 חצי../images/Emo9.gif../images/Emo69.gif בריאן או פרארד? [בריאן = ברנדון + ריאן פרארד = פראנק + ג'רארד]
חצי../images/Emo9.gif../images/Emo69.gif בריאן או פרארד? [בריאן = ברנדון + ריאן פרארד = פראנק + ג'רארד]
D DrainAlltheBlood New member 7/2/08 #72 MTV2 ../images/Emo47.gif ../images/Emo101.gif סיידליפ או רינגליפ?
A A v i v o o s h New member 7/2/08 #76 ../images/Emo204.gifהיה כבר לא?../images/Emo3.gif אבל בכול מקרה השמיניה הוו היה האי או הנפילים נכון? טוב.. נמנמנמנמנמ... משקפיים או עדשות?
../images/Emo204.gifהיה כבר לא?../images/Emo3.gif אבל בכול מקרה השמיניה הוו היה האי או הנפילים נכון? טוב.. נמנמנמנמנמ... משקפיים או עדשות?
C ComplicatedCutie New member 7/2/08 #77 עדשות. ../images/Emo98.gif למרות שיש לי משקפיים וזה יהיה מוזר אם יהיה לי עדשות , אבל זה נראה יותר יפה על הפנים --- יום או לילה ?
עדשות. ../images/Emo98.gif למרות שיש לי משקפיים וזה יהיה מוזר אם יהיה לי עדשות , אבל זה נראה יותר יפה על הפנים --- יום או לילה ?
A A v i v o o s h New member 7/2/08 #75 ../images/Emo204.gifלא../images/Emo11.gif רינגליפ זה דומה ללאברט וסיידליפ זה.... סיידליפ