זרקור עסקי-תיווך,עיצוב פנים,אדריכלות,גינון

../images/Emo41.gifזרקור עסקי-תיווך,עיצוב פנים,אדריכלות,גינון

שלום לכן נשות עסקים יקרות, אנחנו מנהיגות "זרקור
עסקי" בפורום שלנו. כשמו כן הוא- להפנות בצורה ברורה "זרקור" לעסק שלכן. בכל פעם הזרקור מופנה לבעלות מקצועות מסוימים כמו ליועצות חינוכיות, יועצות שיווקיות, מטפלות אלטרנטיביות וכיו"ב. בשבוע זה, אנחנו מפנות זרקור אל עסקי חברות הפורום ו"קישורי אמהות" בתחומי- תיווך דירות, מעצבות פנים, אדריכליות, עיצוב גינות הזרקור העסקי הוא הזדמנות מצוינת שלכן לספר דברים אישיים, כלליים, לפרסם את העסק שלכן ואת ה"אני מאמין" שלכן. רק מנהלת הפורום יכולה להעלות ולפתוח הודעה על עסק ב"זרקור" בתאום מראש עם בעלת העסק. הזרקור נועד לחברות "קישורי אמהות" ולפעילות בפורום גם אם אינן חברות בארגון. אני עומדת לרשותכן בכל שאלה ובקשה במסרונים, שבוע טוב, מיכל קנדל, מנהלת הפורום

דבי76

New member
בנייה ירוקה

שלום! שמי דבי, אני אדריכלית מומחית בבנייה ירוקה. בנייה ירוקה היא בנייה ידידותית לאדם ולסביבה שמאפשרת לנו לחסוך אנרגיה ולחיות בסביבה יותר בריאה דרך הבנה וניצול של המאפיינים האקלימיים המקומים ושימוש במקורות אנרגיה זמינים ונקיים כמו שמש לחימום חורפי ורוח לקיריר קייצי. ניתן לתכנן כל בניין חדש ע"פ עקרונות האדריכלות הירוקה אך אפשר גם לשפר בניינים קיימים. אשמח לענות על שאלות בנושא! דבי שור אליאסי - אדריכלות ועיצוב פנים [email protected] 052/6452002

דבי76

New member
עוד קצת עלי...

בעלת תואר שני בהיצטיינות - הפקולטה לאדריכלות, POLITECNICO DI MILANO, איטליה. בעלת נסיון בינלאומי בעבודה במשרדי אדריכלות בברצלונה, מילאנו וירושלים. משרדי דוגל בחשיבות הרבה של שילוב הלקוח בתהליך התכנון ובתפקידו של האדריכל לסייע לו להגשים את צרכיו וחלומותיו ע"י אינטראקציה משותפת. למה בחרתי ללמוד אדריכלות ואני אוהבת מה שאני עושה? כי בשבילי: "אדריכלות הינה שילוב בין תחומי ידע שונים: אומנות היסטוריה, אסתטיקה, טכניקה, תורת הבנייה... פרויקט מוצלח משלב את כל הגורמים האלו"

בתעמי1

New member
עוד על דבי-מקליינטית מרוצה

עבדתי עם דבי על 2 פרוייקטים-הראשון,בית חלומותי, שם דבי ייעצה,חשבה על פתרונות יעילים,יפים ויצירתיים (הבית היה שיפוץ של מבנה קיים),וזאת תוך התחשבות מלאה ברצוננו ובכספנו... השני-היה קטן יותר-דירת השכרה,אך היה לחוץ מאוד בזמן,דבי עמדה בכך בכבוד רב!!!וגם בו חשבה על פתרונות פונקציונאליים ומתאימים למטרת הבניה. ממליצה בחום רב! בתעמי 0545-496708

דבי76

New member
תודה רבה!

מתרתי היא ליצור חללים נעימים ו.. לקוחות מרוצים!

דבי76

New member
למה חשוב להיתייעץ עם אדריכל לפני קניית נכס?

לפני קניית דירה או בית יד שנייה חשוב מאד להבין אם הוא מתאים לצרכי הקונה הפוטנציאל קניית דירה או בית היא פרק חשוב בחיים של כולנו, לכן כדאי מאד להיות בטוחים שאנחנו עומדים לעשות את ההשקעה הנכונה ביותר. לפניי הקנייה חשוב לדעת: א. אם ניתן לבצע השינויים הרצוים או קיימות מגבלות הנדסיות ב. אם קיימות זכויות בנייה שתאפשרנה הרחבות עתידיות ג. אם כיווניי אור ואוויר הם טובים והדירה מספיק מוארת ד. איזה סוג של השקעה כספית דורש המצב הפיסי הקיים (חלונות, דלתות, מערכות, ריצוף) של הנכס הלקוח יקבל מפרט סיכום שיתן לו תמונה ברורה על מצבו של הנכס שעומד לרכוש, כולל סקיצות כלליות שיעזרו לו לראות איזה שינוים ניתן לבצע.

דבי76

New member
ישר ולעניין

שלום! אני היסתובבתי עם חנה כדי להראות דירות ללקוחות שלי והיתרשמתי מאד מאד מהמקצועיות שלה. היא המתווכת הראשונה שיצאה לי להכיר שמביאה את הלקוחות אך ורק לראות דירות רלונטיות, שעומדות בדרישות (גודל, מיקום, מחיר וכו') של הלקוח! תענוג לעבוד איתה!

nurit tuvia

New member
המוטו שלי

אדם- תכנון בית, עיצוב, שיפוץ, מתחיל בהתייחסות לאדם עבורו אני מתכננת. אני מבררת לעומק את הצרכים, אורח החיים, הרעיונות, הרצונות והחלומות של האדם או הזוג. התכנון, הליווי והביצוע הם תהליך בו אנו שותפים הצועדים יחד. אדמה- הבית, הדירה, החלל, הרהיט, מתייחס לסביבה בה הוא נמצא. כיווני אויר, נוף, טופוגרפיה גאומטריה, שכנים, סגנון וחומרים בסביבה, וכן נסיוני וטעמי נוטלים חלק בהשראה לתכנון, ומקבלים התיחסות במוצר הסופי. בית- המוצר הסופי, בית פרטי, דירה, חדר, רהיט הוא יצירה אדריכלית, עיצובית, חד פעמית, מונחה ע"י קו נקי ופשוט, מלווה ברעיון, או סיפור והוא מפגש של פונקציה ואסטתיקה. הבית, במובן המילולי והסמלי נותן לאדם מענה לצרכים והרגשה של חום, אור, נוחות, הנאה וחיבור לסביבה ולטבע. העבודה המלהיבה אותי במיוחד הוא תכנון בית מההתחלה ועד עיצוב הפנים. יש לי כבר הרבה בתים שתכננתי הנמצאים בסביבתי וכן תוספות לבתים, שיפוצים ועיצובי פנים של בתים ודירות. תמיד כיף לי להתרגש עם הלקוחות מביתם החדש והמשודרג.

המלצה חמה על נורית

רוצה לנצל את ההזדמנות והבמה להודות לנורית על השיפוץ שעזרה לי לעשות, לתמיכה, לראש הפתוח, להליכה בעקבות השגעונות של בעלי - "כשאני אומר עגול אני מתכוון לכך", ולשגעונות שלי, לגמישות ולפרקטיות - כל אלה אינם בכלל מובן מאליו, והם דברים שקורים בתהליך עם נורית נורית לא מכתיבה כי אם מקשיבה. נהנתי מאוד מהתהליך ומהעבודה. תודה רבה נורית. תמשיכי לעשות עבודות ובתים יפים. סיון

nurit tuvia

New member
תודה רבה,

היה כיף לעבוד איתכם. ואני תמיד אומרת שפרויקט רק מרויח מהאנטרקציה בין הלקוח לאדריכל, כל בקשה היא הזדמנות לשפר ולעשות קצת אחרת, זה היופי.

הילהל

New member
שאלה לנורית

משהו שיושב לי בראש מאז הספידייט אנחנו אנשים שגרים בבתים שכורים, וזה כנראה לא ייגמר בקרוב מטרידה אותי מאוד חוסר היכולת שלי להכניס משהו ממני לכל בית שכור אני מרגישה שאנחנו תמיד חיים "על ארגזים" האם מעצבת פנים יכולה גם לתת ייעוץ בלבד? להגיע לבית שכור ולתת רעיונות מעשיים איך להכניס בו חיים וטאץ' אישי בלי עלויות גבוהות ובלי לערוך שינויים במבנה עצמו? ושיהיה גם ייעוץ פרקטי. למשל: אם ממליצים על רהיט או בד לת גם הכוונה איפה לקנות ייעוץ בתשלום, כמובן.

nurit tuvia

New member
הי הילה

תודה על השאלה, אני בהחלט עושה גם יעוץ בלבד, בתשלום או בהתאם להטבה שנתתי בספיד דייט. לפעמים סידור נכון של הרהיטים הקיימים כבר משפר את ההרגשה בבית ולפעמים הוספה של אביזר, צבע או גוף תאורה יכולים לתת אוירה שונה ומיוחדת למקום. כמו גם שיטות אחסון שונות העוזרות להשתלט על הבלגן. לפעמים שיפוץ קטן, הארכת קיר, פתיחת פתח נותנים אפקט מאוד משמעותי (שאפשר אולי לתאם עם בעל הבית ולהתקזז עליו בשכ"ד). לדוגמא בשיפוץ הבית שלי הוספתי קיר גבס עם פתח בסלון שעזר לי "להושיב" נכון את פינת הישיבה. כפי שניתן לראות בתמונה מצורפת. בהצלחה

הילהל

New member
האביזר הקישוטי על השטיח נהדר ../images/Emo13.gif

אני צריכה לחתום החודש על חידוש החוזה לעוד שנה אחרי החידוש אני מתכוונת לעשות "בום" של דברים מתך התחושה הטובה שיש עוד שנה של שקט (כמו להתקין את המזגן שהבאתי, לעשות הדברה וכו') נראה לי שחלק מה"בום" הזה יהיה להעזר בך כדי לתת כאן תחושה ל בית (פתאום חשבתי שבכל בית אנחנו משפצרים..את הגינה. כמה הגיוני)

למעלה