זרקור עסקי-תיווך,עיצוב פנים,אדריכלות,גינון

Modelia

New member
MODELIA- תכנון ועיצוב פנים

אודלייה בן עזרא מעצבת פנים בעלת תואר ראשון B. Design interior מהמכללה למנהל. קורסים באדריכלות באוניברסיטת "Politechnico” איטליה. התמחות בעיצוב מטבחים מ"מכללת הבית". לימודי אומנות, ציור, רישום ופיסול בבית ספר "קלישר". משלבת בעבודתי את הידע והניסיון שרכשתי עד היום בעיצוב, אדריכלות, גרפיקה ואומנות בתכנון ובעיצוב החלל הפרטי והעסקי. התמחות: תכנון ועיצוב דירות, בתים פרטיים, מטבחים, תכנון ועיצוב עסקים קטנים ומשרדים. ( שיפוץ מבנה קיים, נכס בשלב תוכניות קבלן/אדריכל, השבחת נכס והעלאת ערכו ) אני מאמינה: שכל אדם הינו אדם ייחודי. מכאן, נגזרים טעמיו, אורח חייו, הצבעים והטקסטורות בהם הוא רוצה להקיף עצמו והאווירה בה הוא רוצה לחיות ולנהל את חייו. הייחוד שלי: גיבוש קונספט ויצירת שפה עיצובית שאינם תלויים בתקופה או בסגנון חולפים, אלא מותאמים במיוחד באופן אישי להעדפותיו, רצונותיו, אורח החיים של הלקוח והדברים שהוא אוהב במיוחד. יצירת שפה אחידה והרמונית הבאה לידי ביטוי בתכנון הכולל ועד לפרטים הקטנים ביותר. שיתוף מלא של הלקוחות בתהליך התכנון, העיצוב וקבלת ההחלטות עד לקבלת התוצאה הרצויה עבור הלקוח. מה מקבלים ממני? תכנון ועיצוב פונקציונאלי, חדשני, אסתטי, יצירתי וייחודי. תוכניות עבודה לביצוע (שרטוטים) בנושאים: חלוקה לניצול מקסימאלי ונכון של חללי הפנים, תוכנית חשמל ותקשורת, תוכנית תאורה, תכנית מיזוג אוויר, תוכנית אינסטלציה, תכנית עיצוב מטבחים וריהוט פנים, צבע וחיפויי קיר, ליווי בבחירת חומרים ואביזרים משלימים. יחס אישי. שרות מעולה וזמין. ניסיון. ידע רב. ליווי וייעוץ מקצועי לאורך כל הדרך. פיקוח בשטח על ביצוע העבודות בהתאם לתוכניות. עבודה מול יועצים ובעלי מקצוע.

dinart

New member
|אודליה מלאת סבלנות ומקצועית מאוד ../images/Emo140.gif

בבית שלנו ישנם כמה חדרים שצועקים לשינוי. ישבנו עם אודליה והסברנו מה אנחנו צריכים ורוצים. בתוכניות שהיא הראתה לנו ניתן היה לראות שהיא הקשיבה לכל הפרטים הקטנים שביקשנו. לכל דבר שהעלנו נתנה כמה פתרונות וניסתה ממש לקלוע ולכוון את עצמה לטעם שלנו מבחינת סגנון עיצובי וצבעים. ועכשיו הכדור בידנו, צריכים להחליט עם איזה תוכניות ממשיכים. אודליה תודה על הסבלנות למרות שלוקח לנו הרבה! זמן להחליט מה אנחנו רוצים.
.

אודליה

אודליה היא מאוד יצירתית ומגוונת, ויש לה יכולת לקלוט "ראשים" שונים- גם אם הם שונים משלה, ולהתאים את היכולת הרעיונית שלה לכל לקוח. הראו לה את המצוי, הגידו לה מה רצוי- והיא פשוט תמצא דרך לעשות את זה בהתאם לתקציב. ממש יש מאין!! יש לה עין טובה ופרספקטיבה מעולה, והיא יודעת לשלב מצויין בין אסתטי לפרקטי, ועוד לא דיברנו על סבלנות אין קץ גם מול לקוחות שנוטים להתלבט... מומלצת בחום לכל מי שמשפץ את הבית/ משרד או חדר בודד. אני באופן אישי מאוד אוהבת את הראש שלה ואת דרך העבודה שלה:)

מקצועניות זו אודליה

הי לכולן, לאחרונה רכשתי דירה ולפני שסגרתי סופית בעלי ואני פגשנו את אודליה כמעצבת אופציונלית לדירתנו החדשה. לאחר הפגישה עימה החלטנו שזה זה או ליתר דיוק שזאת המעצבת שלנו. מיד ראינו מעצבת מקצועית, פונקציונאלית, דייקנית ופרפקציוניסטית שזו תכונה חשובה במיוחד למקצוע זה. כמובן אחרי שראינו את תיק העבודות הבנו שאסטטיקה היא חלק בולט בעבודותיה ובאישיותה. ובימים אלו אודליה התחילה לעבוד על תיכנון הדירה. הוסיף ואומר שהיא מאוד קשובה לצרכינו כבר מהשלבים הכי הכי ראשוניים וזה משרה אווירה של שקט נפשי, שחשוב ולא "אוויאס" בתהליך שכזה. וכל שנותר שבהמשך ב"ה אראה לכן תמונות מהתוצאות. אני מרגישה שאני בידיים טובות! בהצלחה אודליה, לך ולנו.

אני אוהבת אצלך את האמינות והמקצועיות

בים של בעלי מקצוע לא תמיד אמינים כשבונים או משפצים אני חושבת שזה נכס להיות עם אחת כמוך שאפשר לסמוך עליה, על המקצועיות שלה, על הזמנים, על העשיה לפרטי פרטים ממש כאילו זה הבית שלך!

dinart

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif יש לך תמונות של "מהפכים"

שביצעת בבתים?

Rimon Design עיצוב פנים ייחודי

עיצוב הוא אומנות – כיצד להעביר חזון או רעיון, ולהמחישו דרך חלל, קיר או נייר תוך שימוש בטקסטורות צבעים וטקסטיל. Rimon Design הנו סטודיו לעיצוב המשלב עיצוב פנים ועיצוב גרפי. סל שירותי הסטודיו מציע מגוון פתרונות עיצוב יצירתיים וחדשניים ללקוחות פרטיים ועסקים. עיצוב פנים משרדנו נותן פיתרונות עיצוביים אדריכליים לבתי עסק ובתים פרטיים מהשלב התכנוני עד לסיומו תוך חשיבה על נוחות פונקציונאלית והתאמה לאורך חיים ותקציב הלקוח. אנו מאמינים שכל לקוח הוא ייחודי, בעל אורח חיים, טעם ורצונות משלו וביתו אמור לשקף ולשרת מכלול ייחודי זה. הקונספט העיצובי מותאם להעדפותיו של הלקוח והתייעצות עימו. אנו "תופרים" חבילה מתאימה לכל לקוח החל מתיכנון וליווי מלא או במתן "ייעוץ" תוך שילוב כלים אינטראקטיביים בהדמיית מחשב תלת מימדי, המאפשרת ללקוח ראייה המחשתית. בסיום כל פרוייקט מוענקת מתנה ייחודית- אלמנט עיצובי או אובייקט פונקציונאלי, המעוצב עבור הלקוח במטרה להשלים את הקונספט העיצובי הייחודי. עיצוב גרפי הסטודיו נותן פתרונות יצירתיים ומתקדמים בעיצוב הגרפי: עיצוב לוגו, ניירת משרדית, כרטיסי ביקור, עיצוב אתרי אינטרנט ובניית מצגות לבתי עסק וללקוחות פרטיים. בתי עסק יכולים לשלב חבילת עיצוב פנים ועיצוב גרפי תחת אותו קונספט עיצוב במטרה, להקנות אותו look & feel הרמוני ובנוסף לחסוך עלויות וזמן. ב Rimon Design – השרות והעיצוב מקצועי ואיכותי, מוקפד גם בפרטים הקטנים ובסטנדרטים גבוהים. השרות מלווה ביחס אדיב ועמידה בלוח זמנים ותקציב נקוב.

../images/Emo145.gif תכנון ועיצוב בגן

הי, שמי אתי שורצמן ואני מעצבת ומתכננת גינות מזה 8 שנים. את הכשרתי המקצועית רכשתי במדרשת רופין במגמת אדריכלות נוף. ועם האהבה לאסטטיקה ולצמחים נולדתי.
סגנון העבודה שלי הוא אישי ומותאם לכל לקוח. הגינות שלי מתאפיינות בקו נקי ופשוט, ובנויות מחומרים טיבעיים וצמחייה ים-תיכונית ירוקה בעיקרה. אני מתמקדת בצמחים חסכנים במים ומשתדלת להטמיע אל תוך העיצוב עקרונות של גינון אקולוגי. אתן מוזמנות לבקר באתר שלי ולהתרשם מעבודותיי: http://www.etigarden.com מאחר והשירות הוא אישי הרי שגם ההיקף מותאם ללקוח. אני מחלקת את שירותיי התכנון ל- 3 קטגוריות עיקריות: פגישת ייעוץ - מתקיימת בבית הלקוח ובמהלכה אנחנו מקיימים סיעור מוחות לגבי העיצוב. בסיום הביקור נצא עם תכנית כללית לגינה ורשימת צמחים. ייעוץ מורחב - פגישה בת שעתיים-שלוש בבית הלקוח במהלכה אנו מסכימים על קונספט עיצובי לגינה ועל עיצוב כללי, לאחר מכן אני מתכננת את הגינה אצלי וחוזרת לפגישה נוספת בה אני מגישה את התכנית ומסבירה אותה. תכנון מלא - סדרה של כמה מפגשים בהם אני מתכננת ומכניסה שינויים ושיפורים בתכנית עד לקבלת תכנית מגובשת ומהודקת. בסיום העבודה אני ממליצה לכל לקוחותי על כמה גננים. במקרה הצורך אני מספקת גל שירותי פיקוח עליון על הקמת הגינה. איפה אני עובדת? בשרון הדרומי ובמרכז. (ובציון שמות יישובים: נתניה, הרצליה, רעננה, כפר סבא, כוכב יאיר, רמת השרון, ת"א, פתח תקווה, קריית אונו וסביבותיהן).

כן!

הילה כבר ציינה לפניי שכדאי לשתול בסתיו ואז הגשם משקה את השתילים בתחילת הדרך, כן תצטרכי להשקות את הצמחים בצעירותם אבל: תרווחי ההדרגה בין ההשקיות ( בסופו של דבר השקי אחת לשבועיים-חודש - תלוי מה, בכמות גדולה יותר.) כך הצמחים יעמיקו שורשים ובבגרותם, אלה שאינם שתיינים גדולים יסתדרו טוב עם פחות ופחות מים או אפילו בלי. שימי לב, אחרי הגשם האחרון האדמה נשארת רטובה למשך זמן לפעמים אפילו 3 שבועות - חודש. לא פני הקרקע אבל אם תבדקי בעומק של 10-20 ס"מ היא כן. כך שמתחילים להשקות אחרי גשם רק כשהצמחים נראים צמאים. יש כמובן שיטות רבות לטיהור מים אפורים לטובת הגינה. כיום זה לא חוקי כי אין תקנים, אבל יש חברות שמוכרות ציוד כזה. הבעיות: מאחר ואין תקנים כל חברה ותקניה ולא כולן מטהרות את המים בצורה מספקת, כך שאנו עלולות להוסיף מלחים מיותרים למי התהום, כלומר לפגוע בהם. שמעתי עוד עיטון נגד, שאינני יודעת אם הוא נכון או לא - תבדקי אם את רוצה: יש מועצות ועיריות שמטהרות את כל מי השפכים שלהן. בהרצליה הכוונה להשקות במים אלה את הפארק שנמצא מעל מאגר של מי תהום. אם את מוציאה מהמחזור את המים האפורים שלך, הרי שאת מזרימה למכון הטיהור מים שריכוז החומרים המזיקים בהם גדול יותר ובכך פוגעת בתהליך הטיהור שם. שוב, אני לא יודעת אם זה נכון או לא, בכל מקום אם אצלך לא מטהרים את השפכים אז הטיעון לא רלוונטי. אפרופו גינה: גינה לא חייבת להיות מרוצפת צמחים. אפשר לחפות חלקים נכבדים בחלוקים יפים, אבני מדרך או כל ריצוף אחר ולשתול עצי צל ומעט צמחים בשוליים. קצת מחשבה ותקבלי גינה נעימה ומוצלת עם אזור ישיבה נעים. גינה כזו תזדקק להרבה פחות השקיה.

הילהל

New member
עיצוב-מחדש הוא להיט בעידן הבצורת

יש לי אי אלו לקוחות שבעקבות הבצורת החליטו לעשות שינויים לצמצם שטחי מדשאות ולהחליף בעיצוב מעניין מהאבן או במשטחים ירוקים (לא לדריכה) שאינם דשא להחליף שימוש מאסיבי בעונתיים בשימוש בשיחים פורחים שדורשים פחות השקיה לשנות את מערכת ההשקיה ולהפריד בין קווים של צמחים לפי צרכי ההשקיה השונים שלהם, כך שלא יישפכו לחינם מים על צמחים שלא זקוקים לכמויות האלו. בעבר היתה פחות חשיבה על חסכון במים. בעלי גינות ותיקות שמחים לגלות שלא חייבים לייבש את הגינה ו"לשתול" בה בטון או אקרשטיין, אלא ניתן לעשות שינויים לא מאוד יקרים ולהמשיך להנות מירק וצבע וצל

כמה מילים

אני אדריכלית כ 8 שנים, בוגרת אוניברסיטת ת"א, ולאחרונה פתחתי משרד עצמאי. אני מתמחה בעיקר בבניה למגורים ועיצוב בתי עסק קטנים. התכנון מתחיל בהכרות הלקוח וצרכיו והעיצוב מותאם לכל אחד באופן פרטני לפי טעמו האישי והעדפותיו. הקו העיצובי נע בין חללים בסיגנון מודרני ונקי לחללים בסגנון כפרי ואקלקטי. התכנון משלב ניצול מקסימלי של המרחב,נותן מענה חדשני ופתרונות יצירתיים. אני מאמינה שהתיכנון והעיצוב הסופי הוא תוצאה של דו-שיח בין האדריכל ללקוח כדי ליצור כלי להגשמת רצונותיו וחלומותיו של הלקוח על הצד הטוב ביותר וכולל יעוץ, הכוונה ותמיכה לאורך התהליך כולו עד לקבלת מוצר מוגמר מסוגנן,פונקציונלי ובעל קו עיצובי ברור. ניתן לראות חלק מעבודותי באתר שלי. www.adi-ziv.co.il

למעלה