זרקור עסקי-תיווך,עיצוב פנים,אדריכלות,גינון

../images/Emo45.gifממליצה מנסיון אישי על דבורה../images/Emo55.gifהנפלאה

בעלת עין לא רגילה שידעה לפתוח לי את הראש ולהראות לי פוטנציאל חבוי ב
שלי שלא ידעתי בכלל. דבר שאיפשר לנו להישאר בבית האהוב ולא לעבור ולהרוויח עוד חדר עבודה בעבורי בעלות נמוכה. זוהי הזדמנות מצויינת לחזור ולהודות לך

../images/Emo45.gif

אחרי שעזרת לי בכמה דקות של הסתכלות באחת-על-אחת שלנו להחליט על השינוי המתבקש במטבח, אני מאמינה שכשיגיע הזמן לעשות שינויים נוספים אפנה אלייך!

הילהל

New member
גינון שוטף - המפתח לגינה מוצלחת

שמי הילה ואני בעלת עסק בתחום הגינון אנחנו מתמקדים בגינון השוטף, בתחזוקה המתמדת של הגינות הטיפול השוטף המקצועי והמיומן מאפשר להנות מגינה נאה וצמחיה בריאה 365 ימים בשנה מחדשים ומרעננים גינות קיימות לפי הצורך ורצון בעליהן אנו מאמינים ביחס אישי לגינה ולבעליה כאחד ומשתדלים לשלב את החלום הירוק של לקוחותינו עם התנאים הקיימים בגינות שלהם אשמח לענות על שאלות מתחום הגינון

שאלת תיכנון גינה

יש לי גינה קטנה, זוהי גינה בבניין משותף ואנו בדירת גן. כיום יש בה 2 עצי תאנה במרכז הגינה וגפן שמשתרגת על קיר-חומה (.."איש תחת גפנו ותאנתו...") זוהי גינה הפונה לרחוב וישנם עוברים ושבים ולכן אין זו הגינה שאנו נוהגים לשבת בה, יש לנו גינה נוספת מאחורי הבית. אני מעוניינת להפוך את הגינה הזו לנגישה יותר, עם פינת הרפתקאות לילדים (בית על אחד מעצי התאנה), חבלים, טבעות וכיו"ב. שזו תהיה הגינה של הילדים. יחד עם זאת שבשוליים יהיו צמחים שאינם דורשים השקייה אך פורחים (כבר שנתיים שאיננו משקים אותה)- יש בה לבנדר, רוזמרין, ער אציל, הדס, אלמון הודי,ירקונית. האם את מתעסקת גם בתיכנון? האם את יכולה לעשות גיחה לצפון?

הילהל

New member
שלום מיכל

אנחנו לרוב משאירים את התכנון למתכננים יש בנו כבוד למגוון המקצועות השונים בתחום הגינון ומודעות ליתרונות שלנו..וגם לחסרונות זו הסיבה שאנו עוסקים בעיקר באחזקות ומעט התכנונים/הקמות שעשינו היו אצל לקוחות קיימים, שם יש לנו יותר ידע על הגינה מלכל מתכנן שיהיה (מתוך ההיכרות הארוכה) הגינה שאת מתארת נשמעת מקסים. האם התאנים גדולות מספיק כדי לשאת עליהן שעשועים לילדים? האם אתם לא חוששים מהשורשים של התאנה? התאנה היא למעשה פיקוס ושורשיה עלולים להיות אלימים ככל פיקוס אחר (לגרום לעליה של מרצפות ושבילים, להכנס לצנרת)

תודה הילה, לקחנו בחשבון את פיקוס התאנה על

שורשיה. חבל שאינכם מתכננים. נהיה בקשר...

אילהT

New member
מיכל - תכנון גינות זו אתי שורצמן

זוכרת את המצגות שפירסמתן? טיול+צמחייה?? כן! כן! אותה ה-אתי

הי הילה,

מעניין אותי לשמוע אם יש פתרון למכת זבובים שיש אצלנו בגינה. אני מדברת על המון המון זבובים, כל הזמן. יש מה לעשות? תודה!

הילהל

New member
שווה להתייעץ עם מדביר

אנחנו לא עוסקים בהדברת חרקים אלא רק בהדברת מזיקים לצןמח (נימות, עש המנהרות וכד') ישנם הפתרונות הסטנדרטיים, כמו המלכודת הביולוגית (מתקן צהוב שתולים בחוץ) אם יש עצי פרי - עוזר לשים עליהם רשת או לשקק את הפירות (לכסות בשקיות) כדי להוריד את מוקד המשיכה לחרקים פרט לכך, אם המצב הוא יוצא דופן, כדאי להתייעץ עם מדביר ואולי ואולי גם לערב את העיריה/מועצה

מה לגבי צמחי בר?

בעיקרון כל צמח צריך השקייה בתחילת דרכו. אילו צמחים את מחפשת - עצים? שיחים? בעיקרון - קודם כל צמחי בר כמו אלונים, חרוב וכו'. שיחים לגינה: אלת המסטיק, לוטם וכו'. האלה תגדל גם יפה בצל (יש אצלך גינה מוצלת אם אני לא טועה?) יש צמחים אוסטרליים רבים שאינם זקוקים לתוספת השקיה. האם את רוצה לפרט יותר מה את מחפשת? (צורת חיים, שמש או צל, גובה ורוחב רצויים, שימוש בגינה וכו')

הילהל

New member
אני מאוד אוהבת את הלויקופילום

נראה שככל שמשקים אותו פחות כך הוא יפה יותר זה בהנחה שהגינה לא מאוד מוצלת מכיוון שכל צמח זקוק לתקופת איקלום עם השקיה, היגיון שלי אומר שמי שרוצה להמנע מהשקיה כדאי שישתול צמחים בעיקר בעונות גשומות

nurit tuvia

New member
ממליצה בחום על הילה

הילה וציוותה עשו לנו תחזוק גינה חצי שנתי, שהייה המון עבודה. עשו את העבודה במקצועיות ובחיוך ובהרבה אהבה והשקעה. אז תודה וממליצה בחום.

שיפוץ או תכנון דירה חדשה

הי שירי מיהם הלקוחות שלך? כאלה שרוצים רק לשפץ חדר? קומה? או כאלו שרוכשים מגרש רוצים תכנון?

למעלה