אחח. שוב..
אין סיבה שתספר לי מה כתוב בתורה, כי אני כבר יודע את זה טוב מאוד. התנ"ך מבוסס על השערה שהיא הקיום של בורא עולם, שכבר מוטל בצל הספק כפי שהבחנת בכך בדיון שלנו לגבי השואה. בקשר לתרי"ג מצוות הייתי רוצה להעלות מספר מצוות מצחיקות, אשר חלקן בלתי אפשר לבצע, וחלקן פש א. לא להחיות מכשפה. מתבסס על הנחה מוטמטמת שהיא קיום של מכשפות. בימנו, אי קיום של מכשפות הוא ידוע לכל, אך הוא בהחלט תואם את השפקת עולמם של האנשים אשר חיו ליפני 2000 שנה, אנשים אשר לא היה להם מושג לגבי עוד הרבה דברים אחרים. אולי אנחנו טועים, ובעוד 500 שנה נגלה שכן קיים מכשפות, וה' ידע את זה כל הזמן הזה... ממש אפשרות. ב. לא לאכלס עובד אלילים בארץ שלנו. נוגד באופן נחרץ את הדמוקרטיה, ובכך גם את ההיגיון מפני שהניסיון מראה כי הדמוקרטיה היא צורת השלטון הנכונה ביותר. ג. לא לקבל בעל מום לתוך בית המקדש. שכן ידוע שבעל מום הוא לא בן אדם אלא גועל נפש מזופת והוא יכול להרוס את שמו של בית הקדוש. ד. מצווה שאומרת שאנו צריכים להחזיק בעבדים, והסיבה היא: אנחנו העם הנבחר ומן הראוי שישרתו את העם הנבחר. שוב, טירוף. באותה מידה הנוצרים או המוסלמים יכולים להגיד את זה. ה. לא לרחם על עובדי אלילים. ניתן להסיק בקלות מכאן שאלוהים בהחלט רוצה שנתעלל בעובדי אלילים, כנראה כאשר הוא ראה שאנחנו לא עושים את זה, הוא החליט לעשות את זה לנו, בשואה. ו. עוד פסוק הזהה לנאמר לעיל (סעיף ה') הניואנס הוא בשימוש המילים. הציוויון לנגוש (= לדכא ; לרדוף ; לענות) ואילו ההיתר "לא יחון וירחם". בקיצור, למנוע אי ספקות. ז. פסוק האומר כי אין טעם לפחד מעונש כאשר מתבצע רצח על נביא שקר. אלוהים רומז לנו: תרצחו נביאי שקר, זה מותר. למעשה, 80% מהמצוות הם מצוות שלא קשורים למוסר, אלא לפולחן הדתי. 3% הם מצוות כמצוות אשר הצגתי - מצוות מטורפות שנוגדות את ההיגיון הבריא של ימנו ובהחלט מאפיינות את התקופה שבה נאמרו. השאר בלבד הם מצוות הכוללות מוסר. אני מזמין אותך לבדוק זאת בעצמך. בנוסף, אל לך להתפאר בגדולת המוסר אשר נשקפת בתרי"ג מצוות, ידוע כי גם הבבלים, עם הקדום יותר מהעם העברי, היה משתמש בחוקי חברה בסיסים אלה. עתה, כאשר ברור שאתה לא תתיחס לכל מה שאמרת וישר תפנה לנושא אחר, אני רוצה לענות על הביקורת האישית שקיבלתי. 1. אני כן למדתי מה זה, ואני הייתי דתי חובש כיפה. 2. זה לא נכון, אני ביצעתי את המטלות, מטופשות ככל שהיו, ואני שמח שנפתחו לי העיניים וגיליתי שזה היה בזבוז זמן ליפני שזה נהיה מאוחר מידי. 3. אני לא אנטוש את ילדיי להסתדר לבד, אני אהיה אבא טוב. אבל בהחלט אני אלמד אותם שהם צריכים לסמוך הרבה על עצמם בעולם הזה, ושכדי לצאת ממצבים קשים בחיים הם לא צריכים לסמוך על דמות דמיונית אלא על עצמם. אתה צריך להבין, שקיים רוב מוחלט בקשר לכך. אני אזכיר לך את המחקר שנעשה בארה"ב בקרב האקדמיים שמצא כי יש רוב של 88% שלא מאמינים בקיום של ה' כפי שהתנ"ך מתאר אותו. אני מזמין אותך לבדוק זאת לבד.