חדשים בפורום

LoveYourHate

New member
חדשה../images/Emo13.gif

אז הי טוב זהו..החלטתי להצטרף ולא רק להסתכל על ההודעות שלכם
אז נעים מאד=] אופק בת 14.5 מקרית חיים [ליד חיפה] אמ התחלתי לשמוע את וית'ין לפני שנה בערך אפילו יותר.. אז תקבלו אותי

SurfingBoy

New member
יש מקום לעוד אחד?../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif

עמית, 14, חדש... אני מעריך כבר הרבה זמן אבל בגלל שחיפשתי את הפורום באנגלית לא מצאתי. בכל אופן- עכשיו אני פה! Deal With it...

PerfectSP

New member
דאמ.אני חדשה.ואני רואה הרבה כאלהP:

רציתי לפתוח שרשור חדשה ואז אני רואה עוד 10 כאלהDDD: לא נוראP: אה....הממ... אני יסמין,בת שלוש עשרה וחצי(אני עולה לט',לא להקטין אותי[= ),מצור הדסה..חור ליד ירושליםDD: ו...אה...תמיד הייתה לי חיבה לסגנון[נהנה הייתי בהופעה של אוו] ורק אחרי שקניתי את הדיסק של WT-THOE התחלתי לשמוע אותם ממש....כי שמעתי אותם רק פה ושם..ואפילו עכשיו הוא במערכתDDD: אני לא מכירה אותם המון,אבל אני ממש אוהבת אותם, אז אני מקווה שעם הזמן אני אכיר אותם יותר טוב:) ו...מקווה להשתלבDD:

taroboy

New member
ברוכית ככרובית!../images/Emo140.gif

אז מה,איזה שירים את אוהבת?

SurfingBoy

New member
מעריך= *מעריץ

אגב, זה לא הכינוי שלי, אני פשוט מחובר ממחשב אחר. הכינוי שלי: The Lost Teletabie

ברוכה הבאהD:

טל, 13 וחצי[גם עולה לט' P:] מנצרת עילית[פיכ]. נמנמנמ,אוונסנס לא מנגנים בסגנון של ווית'יןP: ואני ממליץ לך לשמוע את האלבום Mother Earth! השתלבות נעימה

PerfectSP

New member
אני יודעת,אבל הייתי חייבת להגיד את זה[=

אני עדיין מתרגשת.זה היה כזה מגניב.אני מתה על הופעות!:)

ZuLi90

New member
שלום!!

ברוכה הבאה
אני ליאור בן 17 מאשקלון. אם THOE הוא הדיסק היחיד ששמעת אז י לך עוד עבודה ארוכה ואולי כמה הלם תרבותי בדרך... אהמ אנטר... ! ובקשר להשוואה לאוונסנס... , אני גם אוהב את אוונסנס אבל ככל שתשמעי את וויטין תביני כמה שהן שונות הלהקות ושוויטין הרבה יותר טובה!!

PerfectSP

New member
אני אוהבת כבד../images/Emo11.gif אם זה השוני.ושמעתי חלק.והתאה

בתי....

PerfectSP

New member
אני מצטערת לאכזב,לא חוויתי שום הלם תרבותי../images/Emo11.gif

כששמעתי את אנטר (כנ"ל עכשיו) לא נתקלתי בשום הלם תרבותי.זו לא מוזיקה חדשה לי:) זה קצת הזכיר לי חלק מהמוזיקה של אח שלי....ואני אוהבת חלק ממנה:) אני לא נתקלת ביותר מדי הלמים תרבותיים,לפחות לא במטאל וברוק. רק במזרחית|: שאני עדיין בהלם.

taroboy

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אה קרובה אלי,אני ממבשרת ציון חחח, בכל אופן,אני ממליץ על MOTHER EARTH !(האלבום) השתלבות נעימה. תום

PerfectSP

New member
חח...המלצה התקבלה[= תודה לכולםDD: אה,ותום,

אתה לומד בהראל? בעע.אני בעין כרם
אין לי ברירה.לפחות לא עד כיתה י'. |:

PerfectSP

New member
מגניב:) אתה עולה לי' או משהו כזה?

ואיפה למדת לפני זה?P:

PerfectSP

New member
סבבה עמית,מה איתך?../images/Emo11.gif

גנבת לי את הסמיילי האהוב עליי.

Liquid Dreams

New member
תפסיקו. להרגיז. אותי!

אוונסנס וWT לא קשורים אחד לשני בכללO&*^&^W$)*%%&)&^)%&)*^%*%^*%)&%*%$*&&)^&$)&)$^)^$$% ~אוקיי להרגע~ היי, אני לינטו ואני בת 13 עוד רגע ואם עוד פעם אנשים יגידו משהו על אוונסנס וWT שהם דומים אני אדפוק למישהו כדור בראש:]

למעלה