מבשרת P: ואלמד בהראל בשנה הבאה כמו תום
T The Phantom Agony New member 1/7/07 #15 היי[: טל, 13.9 [נראה לי XD לגבי החודשים>_>] מנצרת עילית. שירים אהובים?P:
T The Lost Teletabie New member 1/7/07 #16 אני צריך צל"ש על הצמצום! ../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif באמת שצמצמתי.... לשלושה! תהיו גאים בי! ice queen Forgiven Frozen
אני צריך צל"ש על הצמצום! ../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif באמת שצמצמתי.... לשלושה! תהיו גאים בי! ice queen Forgiven Frozen
T The Lost Teletabie New member 1/7/07 #27 ליד בנימינה. זה נקרא גבעת-עדה..../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif זה בסדר, אני גם לא מצפה שתכירו.
ליד בנימינה. זה נקרא גבעת-עדה..../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif זה בסדר, אני גם לא מצפה שתכירו.
מ מגרש השוודים New member 30/6/07 #4 ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif אני נאור=] מצטרף לשאלה של תום- איזה שירים את אוהבת שלהם? :] השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif אני נאור=] מצטרף לשאלה של תום- איזה שירים את אוהבת שלהם? :] השתלבות נעימה!
L LoveYourHate New member 30/6/07 #7 עונה על השאלה ../images/Emo8.gif אני אוהבת הרבה אבל בעיקר את: ENTER Angels Stand My Ground The Other Half of Me
עונה על השאלה ../images/Emo8.gif אני אוהבת הרבה אבל בעיקר את: ENTER Angels Stand My Ground The Other Half of Me