חדשים בפורום

drorjs

New member
תפסיקי את להרגיז אותי

הדיון בהשוואת הלהקות יימשך כל עוד הן ימשיכו להזכיר זו את זו GOD DAMM IT!!! יש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומיםיש להם שירים מסוימים דומים יש להם שירים מסוימים דומים!!!!!!! אל תביאי לפה את רוח פורום אוונסנס שאין להם שום רצון לשום דיון על הלהקה שלהם (עד כמה שיצא לי להתרשם). אנחנו לא מעריצים עוורים! ואם אני רוצה לפתוח דיון על זה ששרון שמנה מדי או שרוברט רזה מדי או שאת WHYD גם אוונסנס היו יכולים להמציא אז זה מה שאנייעשה! זהו.

PerfectSP

New member
מיינתי את זה כי אני עדיין מתלהבת../images/Emo11.gif

אין צורך לדאוג.אני פשוט מתה על הופעות חיות.ומחו"ל בכלל.ואני עדיין מתלהבת:) חשבתי אולי תתעצבנו עליי אם אני אזכיר את זה בהקשר הזהP:

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

עוד פעם אחת שמישהו משווה בין להקות...
נפתח שרשור כמה הן לא דומות...
ואני אדאג שהוא ישאר נעוץ גם בדרכים לא כשירות

TheImpactBoy

New member
את מצחיקה אותי...

הם פשוט דומים... את רואה הרי שכל ילד וילדה חושבים ושומעים ככה. בשיא התמימות וחוסר ההכרות שלהם, זה פשוט דומה. וזה בסדר לחשוב ככה, כי ווית'ין דיי נהנים מזה => הדרך שלהם להצלחה! וכפרעליך נשמה טהורים עינים שלי!!! תני לאנשים להבטא את המחשבות שלהם... אפשר לחשוב כמה..

PerfectSP

New member
ארמון הנציב???רמת רחל?ארנונה?רמת מוריה?

רמת רחל? איפה איפה? אני מכירה כמעט את כל ירושליםDDDD: חח...את צריכה לחכות כל פעם קו 7\8\12?.....אלא שלא מגיעים אף פעם|: חח...אבל לי בכלל אין אוטובוסים.בכלל.פשוט אין. יש אולי 7 ביום.וגם הם הבריזו לי פעם.טוב אני גרה בצור הדסה.בעעעעע.היום הייתי צריכה להגיע לאנשהוא,והייתי צריכה לתפוס טרמפים כי אין כל כך אוטובוסים,ואפשר להגיד נסעתי לשם ובסוף כבר איחרתי.אז חזרתי.רק שזה היה סיפור ממש אבל ממש ארוך.ממש. אני נסעתי באוטובוס (או לא...אבל לרוב באוטובוס) להמון מקומות בעיר,ובהמון קווים.וזה לוא דווקא טוב|: בעע...איכסה קו 25 ו28.

PerfectSP

New member
לי לאP:

ארנונה..כן...זה שם...אני יודעת איפה:) דודים שלי גרים ברמת מוריה וכל פעם שאני נוסעת אליהם אני רואה את ארנונהDD: כמו שאמרתי,אני מכירה כמעט את כל העיר ומקומותיה,אולי חוץ מהכפרים הערביים,ואין לי צורך להכיר
למרות שעברתי שם פעם.אמאP:

danduuu

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ותצטרפי לקומונה של 30 סקנדס טו מארס
אני דנה, 18 מקרית אתא

PerfectSP

New member
כתובת.....DDD:

תביאי אות הכתובת....אני אוסיף את זה לרשימת קומונות\פורומים שאני נמצאת בהםP: חח...יש הרבה....אבל יש עיקריים.....העיקריים זה: פורום סימפל פלאן (תיכנסו,אני אדומה
) למרות שבטח אתם לא אוהבים אותם:) קומונת לוסטפרופטס ופה אני עוד טרייה מאוד...P: ויש גם את אוונסנס לפעמים... ויש את ג"'ש.... ואת קומונת סאוסין... ולפעמים באסטדורק.... ורק מציצה בפו"ב,כי הוא קצת...מלא כזה....בפקאצותP: ומכר,נכנסתי פעם אחת וברחתי.המוני מדי.יותר מדי אנשים.אמא. DD:

danduuu

New member
אממ הנה הקישור-

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=15506
הסימפל פלאן הייתי לאיזה תקופה קצרה לפני שנה וחצי בערך, או יותר אפילו..אבל לא יודעת מה הפסקתי להגיב פשוט. אני אוהבת סימפל מאוד דווקא, אחת מהלהקות הראשונות שאהבתי ברוק וזה
FOB אני גם לא נכנסת לשם כי אני בטוחה שמפוצץ בפאקצות
וMCR חזרתי להגיב שם לפני שבוע וגם שם יש טונה של פאקצות לצערי. =/

PerfectSP

New member
ציינו מקומות,קרובי ירושלים למיניהם:) אני

מכירה.כמעט בטוח. אלא אז זה מהכפרים הערביים
שמה,מתחת לגבעה הצרפתית.

למעלה