חדש חדש

DidjiT

New member
../images/Emo41.gif חדש חדש../images/Emo41.gif

שאלון מפורום אביב+כמה שאלות שאני שמתי..
שם:
תלמיד/חייל/עובד/אחר:
חבר/חברה/(גם וגם):
כלב או חתול?:
שחור או לבן?:
בתול/ה?:
סטרייט/גיי/דו?:
שיר אהוב:
להקה אהובה:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
תוכנית טלויזיה אהובה:
סרט אהוב:
סרט דיסני אהוב:
קוקה-קולה או פפסי?:
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:
בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:
הדשא של השכן ירוק יותר?:
עונה אהובה:
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:
People person או סוציומט?:
חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:
ביום כיפור- צמים או לא?:
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:
כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:
כמה?:
ובמה תעבדו?:
שיר ילדות אהוב:
סלקום/אורנג'/פלאפון:
איך ככה, בחיים?:
תנו לעצמכם ציון בין 1-10:
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:
עכשיו מבחינה פנימית():
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:
איך היה?:
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:
לטייל בגשם או בשמש?:
חיבוק או נשיקה?:
סיינפלד או חברים?:
עוד מעט נגמר, מתרגשים?:
איך היה השאלון?:
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: יאללה אנשים... ולא להתחמק משאלות.. אני יודעת מה שאלתי.. ואני יראה על מה עניתם מואהאהאהההה...

בידור../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

פורום עברי?!?! הרגע מילאתי את זה בשאלון של יוני הבלוק
טוב, אני אעתיק את זה כבר.....חכו שנייה....

תתתמר

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: תמר בנימיני גיל: 14.5 מיקום: הוד השרון תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): חבר כלב או חתול?: חתול שחור או לבן?: שששחחחחווווורררררר!! (שולט) אבל אני עצמי לבנה
בתול/ה?: כן סטרייט/גיי/דו?: סטרייט שיר אהוב: יש הרבה ולא בא לי לבחור!!! להקה אהובה: שוטי הנבואה והיהודים והביטלססס זמר אהוב: שמעון בוסקילה (?!) סתם... יש הרבה זמרת אהובה: דנה (מלכה) ברגר תוכנית טלויזיה אהובה: אלי מקביל וסקס והעיר הגדולה סרט אהוב: שיערררר סרט דיסני אהוב: אלאדין (ושאף אחד לא יגיד מלך האריות!) קוקה-קולה או פפסי?: מ-י-ם מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: גם וגם אחד בלי השני לא שווה כלוםםם הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר?: תמיד
עונה אהובה: חורףףףףף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: בדר"כ יום People person או סוציומט?: פיפול פרסוןןןןן חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:
ביום כיפור- צמים או לא?: לאאאאאא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: רק לנסוע על אופניים כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: 6 ותיהיה להם להקה! (ברצינות - לא) כמה?: (שונאת ילדים) ובמה תעבדו?: אני אהיה רקדנית בבת-שבע מזאתאומרת??? שיר ילדות אהוב: עכביש טיפס לו.... סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון איך ככה, בחיים?: ככה.... סבבה.... תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: אופי וציצים ( תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שחור עם משקפיים (ושער ארוך) עכשיו מבחינה פנימית(): בדיוק כמו אסף איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי במצברוח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: חרא חרא חרא מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: שוטי הנבואה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: של שוטי הנבואה איך היה?: ביין-זונע מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לשמוע מוסיקה לטייל בגשם או בשמש?: גשם כאילו דהה חיבוק או נשיקה?: חיבוק ונשיקה סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאוד
איך היה השאלון?: מאגניב אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: אל תבזבזו את החיים שלך על להיות ממורמרים, כי החיים יפים ומומלץ לנצל אותם עד הסוף!!!!!

DidjiT

New member
אני פשוט הרגשתי שאני חייבת!

"אסף עובדיה אימפריה
,תראו איך כל הנקבות נכנסות להיסטריה!!" ראסמי לבנה
ועוד איזה לבנה...
חחחחחחח..
אופי?! ציצי?! מה את דפוקה????? יא מושלמת אחת שתקי. הילדה בכיתה ט' ויש לה חזה ענקקקקק !

PSYCHO ROI

New member
הינה שלי תהנו!

שם:רועי גיל:20 מיקום: באר שבע תלמיד/חייל/עובד/אחר:חייל חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול?:כלב שחור או לבן?: לבן בתול/ה?: לא סטרייט/גיי/דו?:סטרייט שיר אהוב:הייתי מניאק להקה אהובה:שוטי הנבואה זמר אהוב:המון אבל ארכדי דוכין אני אוהב מאוד זמרת אהובה:אין מישהי מיוחדת תוכנית טלויזיה אהובה:משפחת סימפסון סרט אהוב:פורסט גאמפ סרט דיסני אהוב:הקיסר נפל על הראש קוקה-קולה או פפסי?:קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגר קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי המלאה הדשא של השכן ירוק יותר?:רק מרחוק עונה אהובה: חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה People person או סוציומט?:פיפול חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:משוגע! משוגע!!!! ביום כיפור- צמים או לא?:צם..בעיה ואני לא יודע למה...הרגל אני חושב ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: על ארוחות חג חח כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:יאפ כמה?:3 ובמה תעבדו?: משהו שקשור לטבע שיר ילדות אהוב:DONT YOU CRY סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג איך ככה, בחיים?:וואלה פאנן מה איתך? תנו לעצמכם ציון בין 1-10:למקטלג (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:הייתי רוצה להיות הרבה יותר רגוע! תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:אין העדפות אני מקבל הכול עכשיו מבחינה פנימית():שיהיה בן אדם יפה פנימי איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:רועשים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:אוהב אוהב אוהב מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:שוטי הנבואה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:עכשיו איך היה?:אליפות עולם אבל כואבת לי היד מלרשום כבר מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשלב לטייל בגשם או בשמש?:גשם חיבוק או נשיקה?:חיבוק ואז נשיקה סיינפלד או חברים?:סיינפלד ואחרי זה חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?:עד דמעות איך היה השאלון?:בסדר אחי אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: תאוהבו, תחיו בשלום עם עצמכם והסביבה!

RedDesert

New member
שיעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שם: רון רגב גיל: 14 מיקום: כפר עזה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): אמממ...יש איזה קטע... כלב או חתול?: כלב שחור או לבן?: כתום בתול/ה?: כן סטרייט/גיי/דו?: סטרייט שיר אהוב: אין להקה אהובה: סימון וגרפונקל... זמר אהוב: בוב מארלי זמרת אהובה: דין דין אביב תוכנית טלויזיה אהובה: אריזה משפחתית סרט אהוב: אבולוציה סרט דיסני אהוב: מלך האריות 1,3 קוקה-קולה או פפסי?: ארסי מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנים הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי המלאה הדשא של השכן ירוק יותר?: לא עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה People person או סוציומט?: משהו באמצע חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: לאאאאאאאאא ביום כיפור- צמים או לא?: לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כן כמה?: 9 ובמה תעבדו?: מוכר בדוחן של הלוטו שיר ילדות אהוב: וואלה לא זוכר סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים?: מיצויןןן תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: כלום, אני לא רוצה שלמות תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: 165 ס"מ שיער שחור אם ראסטות (או לא) שלא תעשן ושתראה טוב... עכשיו מבחינה פנימית(): שתהיה אכפתית ותאהב אותי... איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי בחמצב רוח... מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: כל הדברים שיש להם טעם וזה לא סתם משכר אז סבבה...כל השאר לא... מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: שוטי הנבואה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: מוש בן ארי בצאלים... איך היה?: מצויןןןן מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: שמש (אבל שלא יהיה חם) חיבוק או נשיקה?: איזה נשיקה?? (חיבוק) סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: ת'אמת...כן... איך היה השאלון?: מטומטם להפליא... אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: פלירבקיטעגךמצכםנתדקפנתאפ !

הינייי

שם: עדי גיל: 16 וחצי מיקום: חדר..טחח חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידע חבר/חברה/(גם וגם): לע כלב או חתול?:כלבבבב שחור או לבן?: מממ ביחד יאן ויאן סטרייט/גיי/דו?: דו שיר אהוב: וואו קשה...הממ נגיד עכשיו I dont wannt miss a thing להקה אהובה: השוטים דההה..ואוונסס זמר אהוב:מממ מוש ומוקיוןן זמרת אהובה:איימי לי תוכנית טלויזיה אהובה: דאבל דייט.רועי לוי מלךךך סרט אהוב:נערה בהפרעה סרט דיסני אהוב:מלך האריות עצוב מדי..אז אלאדין קוקה-קולה או פפסי?: קוקע קולע מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס אבל עכשיו אני צמחונית/= בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנים..יש להם חיים קלים הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:מלאעעע הדשא של השכן ירוק יותר?: אם הוא מגדל גראס טחח עונה אהובה:מממ חורף/אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילעעעע People person או סוציומט?:גם וגם חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:אה יותר מדיייי...האובססיה לשיער ולמפיות..פראנויה וכו' וכו'.. ביום כיפור- צמים או לא?: כע ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: לא ממש כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כע כמה?: 3-4 ובמה תעבדו?: משו עם עזרה לאנשים..תחום הפסיכולוגיה או המשחק שיר ילדות אהוב: "ההר הירוק" סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפוןןןן איך ככה, בחיים?: אחלע בחלע תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 טחח מספר המזל שלי (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: אין לי כוח לחשוב תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:מממ אין ממש טעם ספציפי..אבל שלא יהיה גמדדד...שיהיו לו עיניים טובות כאלה...וכפות רגלים יפות
עכשיו מבחינה פנימית():רגיש, חוש הומור, מתחשב, נאמן בלה בלה איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי אבל בעיקרון שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אחלה כשלא שותים כמו מפגרים הממ הממ...אל תשתו לעולם 5 פינה קולדה בדקה מנהלים פורום כלשהו ב?לע...נהלתי לשבוע אם כן, איזה?: של GUANO APES...להקה מגרמניה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה..ולפעמים בנוע"ם או הדגנחש/שבק מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: שוטי הנבואה ומוש איך היה?:בנזונעעעעעע מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?:גשםםם חיבוק או נשיקה?: חיבוקקקק יותר חזק...תלוי נו סיינפלד או חברים?: חבריםםם עוד מעט נגמר, מתרגשים?: אל תשאלו.. איך היה השאלון?: תמוה משו אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: תהיו בריאים!!

אם כבר מוקי ! למה לעזעזל הוא עשה

שיר עם מאיה בוסקילה!...פיו מה אנשים יעשו בשביל כמה גרושים

בלה בלה בלה להעביר תזמן!!!

שם: הדר ויסלר גיל: 17 מיקום: ראשלצ המערבית תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידת תיכון יא מאן חבר/חברה/(גם וגם): לא רוצה חבר! לא רוצה מחוייביות! תנו לי לחיות תחיים שלי !!! כלב או חתול?: כלום! בעבר היו עכברים... אהממפפ אבל אני מעדיפה חתולים מאשר כלבים אבל אחותי אסמטית אי אפשר חתול בבית אבל איך שאני עוברת דירה אני קונה חתול סיאמי !!! שחור או לבן?: שחור!!! בלאקרים לשלטון המדינה! בתול/ה?: לא סטרייט/גיי/דו?: דו
תוכנית טלויזיה שבשבילה כל הבית צריך לסתום ת'פה: חברים/ סקס והעיר/ שנות ה-70 וטאצ' עליז לסטרייט שיעיז כפרע על קרסון!!!!!!!!!!! סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה + מלך האריות נוסטגליה...הסרט הראשון שלי בקולנוע!! + הזלתי דימעה! קוקה-קולה או פפסי?: לא מוגז !!! רק לא מוגז!!! בעע...אבל אם כבר אז פפסי מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: צמחונית גאה!!!!!!!
אל תאכל את הפרה אולי היא אחותתתךךך.... בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: מה השאלה הסתומע הזאת? ברור שבנות מכל "הקטעים".. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: בעעע...=/ הדשא של השכן ירוק יותר?: חחח לאאאא!!!!!! שלנו הכי ירוק! יש לנו עץ תאנה גם! =) עונה אהובה: חורף חורף חורףףףףףףףףףףףףףף רק חורף!!! אני עוברת לאלסקה! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: אופקורס לילה...
People person או סוציומט?: וווואלללק..."פיפול פרסון" חחח מצחיק חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? כן...אני משוגעת..ברגע זה אני מוצאת את עצמי קושרת סביב הצוואר שלי את הכבל של המחשב ומנסה להרטיב אותם / לחנוק ת'צמי בזה...=/ **אנשים זה בצחוק להירגע!!! פרטו, נמקו והדגימו: ההפירוט למעלה ביום כיפור- צמים או לא?: בטח!!!!!!!! אבל רק בשביל הקטע של "צמתי האלללהה" ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: של החגים וכל זה? בטח שונאת חגים אבל שיהיה...=/ כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כן!!! כמה?: 3 או 4...אם ארבע אז זה בת ובן וזוג תאומות.. ובמה תעבדו?: פסיכולוגית קלינית, עורכת עיתון יוקרתי חשוב, בעלת סוכנות דוגמניות+שחקים, יעבוד בליהוק שחקנים שיר ילדות אהוב: "עכברון פיצפון קטנטון מסתתר בתוך החור...הוא מציץ ומתגנב רץ רץ רץ ותופס...קצת עוגה...קצת גבינה...קצת ריבה...מסתובב כמו משוגע חוזר לחור בחזרה" ויש לזה תנועות סלקום/אורנג'/פלאפון: רק סלקום לא מסתדרת עם פלאפונים אחרים איך ככה, בחיים?: חיים...אני יודעת? מנסים לנצל כל רגע תנו לעצמכם ציון בין 1-10: ווואלללק נראה לי 5 אבל זה רק בגלל שאני לא יודעת מה אחרים חושבים עליי ככה ש...מצאתי את האיזון בין המושלמת+חכמה לבין המכוערת+טיפשע...=/ הבנתם? (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: חיצונית לא הייתי משנה כי אני חושבת שאני צריכה להיות שלמה עם המראה שלי ואם אני רוצה לשנות משהו זה לא עיניינכם אלא עיניינו של המנתח הפרטי שלי! אבל תכונות וכאלו.. שאני אהיה יותר משקיעה בלימודים ושאני אפסיק להיפגע מכל שטות ...=/ אני נפגעת ממש מהר...אבל גם סולחת ממש מהר ולא נוטרת טינה! תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שמעו...כבר ממזמן אמרתי שאין לי טעם מועדף.. אם לי ולאותו בן אדם יש כימיה מטורפת והחיבור בנינו הכי סבבה אז אני לא אגיד שאני לא רוצה שהוא יראה טוב...אני רוצה שהוא יראה טוב אבל אני פחות שמה לב לזה...אלא יותר לאישיות...שמעו גם המשפט הזה שאומר שברגע שאתה מתאהב לא אכפת לך מהחצינויות זה הכי נכון!! לפחות לגבי... אני לא אגיד לכם שיצאתי עם מכוערים בחיים שלי כי את זה לא...אבל תמיד יש אנשים שיבואו ויגידו לי "מה עשית עם המכוער הזה? הוא כל כך לא שווה אותך" אבל זה הטעם שלי אז שילכו להזד*** עכשיו מבחינה פנימית: אוחחח תעזבוא ותי כבר מציקים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מזיק, טעים, בחילה, מביא ת'כיף , בירה לשלטון!!!!!!!!! היינקין!!!!!!!!! מנהלים פורום כלשהו ב? לאאאאאאאאאאא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: כאן ובזיהוי שירים וגם היה מוזיקה אלקטרונית אבל פרשתי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? נראה לי שבקס אבל לא בטוחה...=/ איך היה?: מדהים!!!!! חצי מהפורום היו שם! האלללההה שולטים אנחנו מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: גשם גשם גשםםםםםםםםםםםםםםםםם חיבוק או נשיקה?: חיבוקק סיינפלד או חברים?: חברים!!! כל כך!! עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מה זה לא מתה כבר לסיים איך היה השאלון?: חרטבונה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום! אתם עוד תשמעו ממני!!! חחח בואו נראה אם שיר באמת קוראת את כל זה!

leedush

New member
לה לה לה

שם: לידיה(שם משפחה ארוך מדי וגם ככה לא תצליחו לקרוא אותו) גיל17: מיקום:רעננה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה(שנה אחרונה ייייייייששששששששששששש): חבר/חברה/(גם וגם: לא ולא כלב או חתול?:כלב שחור או לבן?:שחוררררררררררר בתול/ה?:לא סטרייט/גיי/דו?:סטרייט שיר אהוב:תותים-אתניקס להקה אהובה:שוטי נבואה, שבק ס' כוורת..... זמר אהוב:מוש בו ארי ומוקי זמרת אהובה:אין תוכנית טלויזיה אהובה: ללא עקבות סרט אהוב: למצוא את נמו, שרק 1ו2 (מה אני אגיד אני חולת אנימציה) סרט דיסני אהוב: היפה והחיה (בכיתי כשראיתי אותו) קוקה-קולה או פפסי?: קולה (מכורה לזה) מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: איכס איכס איכס סתם מגעיל ומשמין צ'ופה צ'ופה צ'ופה בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: כל אחד ויתרון שלו הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: מלאהההההההה הדשא של השכן ירוק יותר?: אם אני השכן עונה אהובה: אביב (יום הולדת.....) אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה ביום רק ליייייייישון People person או סוציומט?:פיפל חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: שרוטה ומסטולה מהחיים ביום כיפור- צמים או לא?: לא צמתי 17 שנה שאני אתחיל עכשיו? ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: לא ממש כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: אולי כן אולי לא כמה?:29 סתם סתם 2-3 (בנים בעדיפות עליונה) ובמה תעבדו?: בהכל ובכלום (מה שישלמו יותר) שיר ילדות אהוב: אין לי סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה:, בחיים סבבה סבבה חיים מיום ליום: תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 10 סתם 9 שום דבר לא מושלם אפילו אני  (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: בכלליות שום דבר תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: tall dark and handsome עכשיו מבחינה פנימית(): משהו שרוט כמוני איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי ביום מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: ? מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא הלוואי באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: סקס לנוער, שוטי נבואה ופירסינג וקעקועים מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: לא זוכרת איך היה?: פצצה נראה לי מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: גשם חיבוק או נשיקה?: שניהם ביחד - משולב סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאוד........ איך היה השאלון?: טיפה שונה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: smile tomorrow will be worse

יאללה אני

שם: רן עזרא גיל: 16.5 מיקום: באר-שבע, קרוב לבן גוריון. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד לא משהו חבר/חברה/(גם וגם): נופ כלב או חתול?: כלב שחור או לבן?: לבן בתול/ה?: לא סטרייט/גיי/דו?: סטרייט גאה. שיר אהוב: פפפ, השתגעתם? אני זומע עכשיו זמנך עבר אז אני ארשום את זה :) להקה אהובה: בארץ השוטים, בחו"ל הקרנבריז. זמר אהוב: אהוד בנאי!! וגם מוש :) זמרת אהובה: אוּם כוּל תוּם. תוכנית טלויזיה אהובה: שבתות וחגים וחברים אני מניח, אבל אני מתגעגע לחמישייה הקאמרית ובת ים ניו-יורק סרט אהוב: ישראלי כנפיים שבורות, אמריקאי פורסט גאמפ והודי הסרט שאני עוד אעשה!! אתם תראו!! סרט דיסני אהוב: לא מבין בזה ממש... אבל הייתי רואה לוני טונס, נחשב? קוקה-קולה או פפסי?: שאלה רטורית? מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ'!! בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: שאלה קשה. תלוי למה. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה!! הדשא של השכן ירוק יותר?: אין להם דשא, יש להם רק עכברים, וכשאני חושב על זה גם לנו כבר אין עונה אהובה: האחרונה של שבתות וחגים. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: ממש ערפד אל תשאלו. People person או סוציומט?: חחחח פיפול פרסון. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: אם גילוף של חרצני אבוקדו בשעות הפנאי נחשב לסעיף נפשי אז כן. ביום כיפור- צמים או לא?: עוד לא חשבתי על זה לעומק ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: של כריסמס. מובן. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כנראה שכן כמה?: מספיק ובמה תעבדו?: בתאטרון, ולא יהיה לי כסף לקנות לילדים שלי לחם ואני אהיה כל כך עני, אבל העיקר שיהיה לי כיף
שיר ילדות אהוב: וואו יש מלא, הכי נחמד היה "כושי קטן, הלך לגן, איזה גן? גן חיות. איזה חיות? חיות טורפות. איזה טורפות? טורפות בנאדם. איזה בנאדם? בנאדם שמן. איזה שמן? שמן דובון. איזה דובון? בלע סבון. איזה סבון? סבון רחצה, איזה רחצה? רחצה בים. איזה ים? ים המלח. איזה מלח? מלח של בישול. איזה בישול? בישול של עוף? איזה עוף? (קבל אגרוף) וזה הסוף!!" וואו!!!! אני לא מאמין שאני זוכר את זה איזה מלך אני. אבל במבט לאחור שיר גזעני משהו o_O סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקוםםם איך ככה, בחיים?: הר הגעש עולה על גדותיו. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 3-. טפו. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: את המנהג המגונה ללטף פרחים שלא מחזירים חיבוק. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: ניצן עכשיו מבחינה פנימית(): ע"ע ניצן. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי באיזה הופעה מדובר. זה משתנה... מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: פסיכולוגי. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: אהוד בנאי. אה לא, תפוזונות. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: פה, צופים, צופים-דרום, החברים של נטאשה, תאטרון ומשחק, למען הקהילה, ב"ש ועוד כמה נספחים... מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: של השוטים אם אני לא טועה איך היה?: מעולה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: מוזיקה. לטייל בגשם או בשמש?: בגשם!!!! כל כך!!!!! חיבוק או נשיקה?: חיבוק טוב
סיינפלד או חברים?: וואו, שאלה פול קשה. אני נוטה טיפה לחברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מלמות, לא, לא משהו איך היה השאלון?: מרגש עד דמעות אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: אף פעם, אבל לעולם, לא לתת לחתול שלכם ללטף לכם את הזנב. במידה ויש לכם, זה יגרום לכם להיות כתומים. באמת.

למעלה