חדש חדש

הולדדדד איטטטט

מה אני? צעצוע? כלב חסר רגישות? גם לי יש רגשות! גם לי יש צד בענין! גם אני שם את האגוז בתוך התמר! די למחשבות המלוכלכות של חוסה! אני אומר לשים לזה קץ! לא עוד! לא בבית ספרינו! [עד כאן 30 שניות מפי רן על מחשבות מלוכלכות, פירות יבשים ומה שבינהם. האגוז!!!!!!! כה שנון!!!]

DidjiT

New member
תראי...

אם כבר מדברים על של מי רן.. אז הוא לא שלך בטוח.. גם לא של הדר.. וגם לא שלי.. אלא של...... [של?] אם הוא לא היה מוריד תראסטות עוד הייתי טורחת להילחם עליו ולקבל את מה שמגיע לי בכבוד רב.. אבל... אני שטחית רדודה ומגעילה.. נכון ראסטפארן? ועכשיו לנושא אחר, תורידו כולכן תידיים המטונפות שלכן מהגבר שלי !!!!!!!!!!!!!

אם את אומרת מי אני שאתוכח...?

אבל ברצינות עכשיו, אני לא נוהגת לקחת בנים מהחברות שלי ובטח שלא לריב עם חברות שלי על בנים ...(או עם ידידים שלי על בנות...o_O) אז את אומרת לי מילה אחת ואני עוזבת את רן לתמיד והוא שלך!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףף מותקקקק חומד איזה פשוששששש אוי אני מתה עלייך...... אווווווו כתבת עליי...
ואיזה שאלון חמוד ואיך אתה חמודדדדד
טחחחחח חחח ופול דברים שלנו אותו דבר
וואי והסרט האהוב עלייך זה כנפיים שבורות?
כמה פעמים בכית? אני לפחות 5, וראיתי את זה איזה שבוע כל יום ועוד כמה פעמים אח"כ וכל פעם מחדש.... סרט טווווב אוי אני מתההה עלייך

למה הפרצוף העצוב? ../images/Emo13.gif

וכנפיים שבורות זה נראה לי הסרט היחידי שזלגה לי דמעה!!!!! אפילו במרקו לא בכיתי (ילד חסר רגישות. טפו.) מת עלייך בחזרהה

nawa

New member
../images/Emo70.gif אני

שם: נאור גיל:
טו 29 מיקום: קרית אתא תלמיד/חייל/עובד/אחר: סטודנט חבר/חברה/(גם וגם): לא (בטיפול) כלב או חתול?: כלב שחור או לבן?: לבן בתול/ה?: כן סטרייט/גיי/דו?: סטרייט שיר אהוב: דודו טסה - הלילה לא להקה אהובה: שוטי הנבואה,שבע, אתניקס, סטלה מאריס ועוד... זמר אהוב: מוש בן ארי, מוקי, אהוד בנאי ועוד... זמרת אהובה: דנה ברגר, ריטה תוכנית טלויזיה אהובה: זהות בדויה סרט אהוב: נפלאות התבונה סרט דיסני אהוב: מלך האריות קוקה-קולה או פפסי?: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: ממש לא משנה בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: אמממ... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר? רגע...בודק...לא יודע, לא רואים מפה ! עונה אהובה: סתיו ואביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה People person או סוציומט?: people person i guess חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? חופשי ביום כיפור- צמים או לא?: צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: כן כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כן כמה?: לפחות 3 ובמה תעבדו?: בשאיפה בתחום המחשבים, במקצוע שלי שיר ילדות אהוב: פופאי סלקום/אורנג'/פלאפון: סלכלום איך ככה, בחיים?: נחמד ביותר תנו לעצמכם ציון בין 1-10: זה אני אשאיר לכם (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: תמיד יש מה לשנות... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: ברית עכשיו מבחינה פנימית(): חכמה, רגישה, אמינה איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: במידה מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: פאזלים, שוטי הנבואה "הפורום הרשמי" מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: שוטי הנבואה ומוש בן ארי ברמת הנדיב איך היה?: מעולה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: ברור מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: העיקר לטייל חיבוק או נשיקה?: חיבוק חם סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: יש לי פרפרים בבטן איך היה השאלון?: מדהים אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: הסוד לאריכות ימים - מצא את הזמן לעבוד – זה מחיר ההצלחה מצא את הזמן לחשוב – זה מחיר הכח מצא את הזמן לשחק – זה סוד הנעורים מצא את הזמן לקרוא – זה בסיס הידע מצא את הזמן לעבוד את אלוהיך – זה שוטף את העיניים מעפר האדמה מצא את הזמן לעזור ולהינות מחבריך – זה מקור האושר מצא את הזמן לאהבה – זה מקודש מצא את הזמן לחלום – זה רותם את הנפש לכוכבים מצא את הזמן לצחוק – זו השירה שעוזרת לנו להתמודד עם החיים מצא את הזמן לתכנן – זה הסוד למציאת הזמן לתשעת הדברים הנ"ל

את?! בפורום אביב??../images/Emo12.gif o_O

אני?! עונה על השאלון הזה?!
o_O טוב נו.... אבל אנ'לא משקיעה!!!
שם:ניצן גיל:16 מיקום:ירושלים (אממ מבשרת) תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):לא ולא כלב או חתול?:כלב חתולי!!
חתוווווווווווווול
! (הכלבה שלי...) שחור או לבן?:לבן בתול/ה?:לא סטרייט/גיי/דו?:דו שיר אהוב:כרגעעעעעע אמממ "זוהי סדום" איפה הילד? אבל יש לי סתם הידבקויות להקה אהובה:אמממ איפה הילד נראה לי והיהודים אולי חחח וגם שוטי... אבל דוגרי בכלל לא כ"כ... קטנה
זמר אהוב:שומרת אמונים לאביבוש חביבוש וחוץ ממנו גם מוש ובוב זמרת אהובה:מאיה בוסקילה סתם לא. תוכנית טלויזיה אהובה:חברים, מכושפות, מופש"ש, סקס והעיר הגדולה... תמיודעים
סרט אהוב:"קלרה הקדושה" סרט דיסני אהוב:קשההההה!! אלדין לוקח אצלי! קוקה-קולה או פפסי?:מים מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:צ'יפס של ברגר, המבורגר של מק ורטבים של בורגר (ראסמי) בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנים! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי ריקה
הדשא של השכן ירוק יותר?:תמיד
עונה אהובה:אביב? אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:ערב People person או סוציומט?:"פיפול פארסוןן..."? מי ההומו?... אממממ ככה ככה חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:אם אני חושבת...? לא לא רציני... נוטה להתמכרויות אולי ביום כיפור- צמים או לא?:לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:נופ כמה?:אם כן אז 2 ובמה תעבדו?:אממממממממממממממממ די להיות מעצבנים שיר ילדות אהוב:היט מי בייבי וואן מור טיים... כמובן. סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום, אבל יש לי פלא איך ככה, בחיים?:ככה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:המון וכלום תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:די עכשיו מבחינה פנימית():קקים איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:מצב רוח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:חח מה דעתי? אני שותה קיצר... משתדלת לפחות פעם בשבוע... מנהלים פורום כלשהו ב?תפוזונות לא נתנו לי לפתוח פורום "שלום ואהבה"
אם כן, איזה?: באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:אממממ נראה לי ניצנימים אין לי כוח לחשוב איך היה?: מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לקרוא ואח"כ מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?:גשם
חיבוק או נשיקה?:חיבוק שונאת נשיקות סיינפלד או חברים?:מה?!?!?! זאת שאלה?!?!?!?!?!?!?!? עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מאוד איך היה השאלון?:ככה... רואים שאיזה הומו מאביב כתב את זה
סתם אבל דוגרי לא משו אם יש לכם מסר לאומה: תאכלו קקי בלעחס לא התחשק לי שאלון (כפי שניתן להבין...:/ )

DidjiT

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה בשנית

אבל אין לי כוח לעשות העתק הדבק וגם שם יש שאלות שונות שמחקתי פה וכו'..חח אז פשוט נענה שוב! שם: שיר בוקשטיין גיל: 16 ושבוע וחצי [גאווה
] מיקום: זכרון יעקב - מקום מדהים, אהה? תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה וואנבי.. חבר/חברה/(גם וגם): לא זה ולא זה.. אבל עדי היא הביצ' שלי. כלב או חתול?: כלב שחור או לבן?: שחור רולז! בתול/ה?: אכן כן.. סטרייט/גיי/דו?: סטרייט
[חח יש משהו לא הגיוני במה שכתבתי הרגע...] שיר אהוב: אלה - היהודים, מי- שוטי הנבואה. להקה אהובה:שוטי הנבואה? זמר אהוב: לא יודעת זמרת אהובה: לא יודעת תוכנית טלויזיה אהובה: חברים תמיד תישאר חרוטה בליבי. סרט אהוב: נו .. אין לי כוח לחשוב סרט דיסני אהוב: מלך האריות רולז! קוקה-קולה או פפסי?: פפסי מקס, קלוריה אחת מקסימום טעם. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגר קינג אימפריה! בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנים, בנות הן עם חרא. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי ריקה, ילדה פסימית.. מה תעשו? הדשא של השכן ירוק יותר?: ברור. עונה אהובה: חורף.. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה! People person או סוציומט?: המון המון אנשים! חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: נו סתם כזאת שריטה במוח.. ביום כיפור- צמים או לא?: לא.. מה יצא לי מזה? ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: לא.. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: אכן כן.. כמה?: 3 תאומים ובת. ובמה תעבדו?: ביחד? שיר ילדות אהוב: עוגה עוגה עוגה.. סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום רולז! איך ככה, בחיים?: וואלה חיים.. מחר יהיה יותר טוב! את תראי.... תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 1. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: הכל חוץ מהאף השפתיים והעניים. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: ראסטות גבוה שחום שחיף או שיער ארוך פשוט שחור או חום.. ועניים ירוקות זה משו בסט.. עכשיו מבחינה פנימית(): פשוט שיהיה בן אדם חם.. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: רועשים ביותר. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא אוהבת.. זה מר.. אבל נראה לי למי שאוהב זה כל כך כיף להשתכר.. =] מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: אביב ושוטי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: שוטי+מוש+רייכל איך היה?: משו משו מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: גשם חיבוק או נשיקה?: חיבוק.. כל כך כל כך
סיינפלד או חברים?: חברים רולז.. כבר אמרתי =] עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאוד מאוד איך היה השאלון?: משו משו אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: בסוף כולם מתים

למעלה