את?! בפורום אביב??../images/Emo12.gif
אני?! עונה על השאלון הזה?!
טוב נו.... אבל אנ'לא משקיעה!!!
שם:ניצן גיל:16 מיקום:ירושלים (אממ מבשרת) תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):לא ולא כלב או חתול?:כלב חתולי!!
חתוווווווווווווול
! (הכלבה שלי...) שחור או לבן?:לבן בתול/ה?:לא סטרייט/גיי/דו?:דו שיר אהוב:כרגעעעעעע אמממ "זוהי סדום" איפה הילד? אבל יש לי סתם הידבקויות להקה אהובה:אמממ איפה הילד נראה לי והיהודים אולי חחח וגם שוטי... אבל דוגרי בכלל לא כ"כ... קטנה
זמר אהוב:שומרת אמונים לאביבוש חביבוש וחוץ ממנו גם מוש ובוב זמרת אהובה:מאיה בוסקילה סתם לא. תוכנית טלויזיה אהובה:חברים, מכושפות, מופש"ש, סקס והעיר הגדולה... תמיודעים
סרט אהוב:"קלרה הקדושה" סרט דיסני אהוב:קשההההה!! אלדין לוקח אצלי! קוקה-קולה או פפסי?:מים מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:צ'יפס של ברגר, המבורגר של מק ורטבים של בורגר (ראסמי) בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנים! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי ריקה
הדשא של השכן ירוק יותר?:תמיד
עונה אהובה:אביב? אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:ערב People person או סוציומט?:"פיפול פארסוןן..."? מי ההומו?... אממממ ככה ככה חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:אם אני חושבת...? לא לא רציני... נוטה להתמכרויות אולי ביום כיפור- צמים או לא?:לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:נופ כמה?:אם כן אז 2 ובמה תעבדו?:אממממממממממממממממ די להיות מעצבנים שיר ילדות אהוב:היט מי בייבי וואן מור טיים... כמובן. סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום, אבל יש לי פלא איך ככה, בחיים?:ככה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:המון וכלום תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:די עכשיו מבחינה פנימית():קקים איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:מצב רוח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:חח מה דעתי? אני שותה קיצר... משתדלת לפחות פעם בשבוע... מנהלים פורום כלשהו ב?תפוזונות לא נתנו לי לפתוח פורום "שלום ואהבה"
אם כן, איזה?: באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:אממממ נראה לי ניצנימים אין לי כוח לחשוב איך היה?: מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לקרוא ואח"כ מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?:גשם
חיבוק או נשיקה?:חיבוק שונאת נשיקות סיינפלד או חברים?:מה?!?!?! זאת שאלה?!?!?!?!?!?!?!? עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מאוד איך היה השאלון?:ככה... רואים שאיזה הומו מאביב כתב את זה
סתם אבל דוגרי לא משו אם יש לכם מסר לאומה: תאכלו קקי בלעחס לא התחשק לי שאלון (כפי שניתן להבין...:/ )