חדש חדש

DidjiT

New member
../images/Emo12.gif לא אמרנו שהולכים לישון?

יאאאאאאא פתאום נזכרתי בשיר היקינטון כפרות עליו... חחחח באמת אני תותחית.. ולא רק אני גם.. תגידי את זה איתי.. יאללה אני.. כלהההההההההההה

DidjiT

New member
חחח כן כן.. סטרייטית גאה!

אה ועדי, מה שסגרנו... שכחי מזה. אסור

sHotZy M

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

שם:מור
תלמיד/חייל/עובד/אחר: עובדת
חבר/חברה/(גם וגם):
אין....(בינתיים עד שהוא יבוא)
כלב או חתול?:
שחור או לבן?: black is beautiful אחוות השחורים לעולם טוב
יותר
בתול/ה?: יאפ
סטרייט/גיי/דו?: עוד לא הוחלט.... סתם, אני אוהבת גברים, כלומר שאני סטרייטית... אבל אני נשואה למאיה... טוב ו אז תחליטו אתם
שיר אהוב: יש הרבה... טוב, חייבים להחליט, "אייריס" של ה"גו-גו דולס" ו"מה קרה לך" של השוטים...
להקה אהובה: שוטי הנבואה, הפיקסיז, נו יש הרבה
זמר אהוב:עיברי לידר, מוקי,מוש בן ארי,עמיר בניון
זמרת אהובה:נו יש הרבה.....
תוכנית טלויזיה אהובה:"הכי גאים שיש"
סרט אהוב: "חלף עם הרוח" "ריקוד מושחת" "נערה בהפרעה"
סרט דיסני אהוב: "בת הים הקטנה"
קוקה-קולה או פפסי?: קוקה קולה!
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:
ברגר-קינג
בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנים, הם פחות רעים ורכלנים... (סורי בנות הפורום הנאוות, אתן יודעות שאני חולה עליכן
)
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה!
הדשא של השכן ירוק יותר?: תלוי באיזה מקרים אבל אני שלמה עם מה שיש לי....
עונה אהובה:
אביב
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לתלוי מה בא לי באותו הרגע למרות שבלילה אני כותבת יותר שירים מביום... People person או סוציומט?: אני אוהבת אנשים!
חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? בארור
פרטו, נמקו והדגימו: שלומית הפולניה מהפורום
ביום כיפור- צמים או לא?: צמה
ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: יאפ
|רח|כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: בטח
כמה?: 3
ובמה תעבדו?: עיתונאית/משוררת/סופרת
שיר ילדות אהוב: השיר של טאו טאו שזו סידרה מצויירת
סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג'
איך ככה, בחיים?: פאנן
תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6
(אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: את הריגשי המטורף של, לקחת את החיים יותר בקלות, אני יותר מדי רגישה ועושה עניין מדברים שלא צריכים לעשות מהם ענין
תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שיער ארוך- ראסטות תלתלים מה שבא ברוך הבא, שרירים בידיים חזה ובטן(לא ממש מוגזם) רזה אבל לא יותר מדי, שלא יהיה בן מדי, שיער שחור עיניים כחולות ועגילים(YE!)
עכשיו מבחינה פנימית:אוהב, נאמן, שיהיה לנו על מה דבר, שיכתוב כמוני, שיראה לי עולם שעוד לא ראיתי......
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי במצב הרוח
מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: סבבה
במיוחד אחרי ששלומית שותה אלכוהול
מנהלים פורום כלשהו? לא
אם כן, איזה?:אמרתי לא יא נג'סים
באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: כתיבה יוצרת
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: DJעופר ניסים בטיאלוי
איך היה?: משכר חושים
מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לקרוא תוך כדי שמיעת מוזיקה
לטייל בגשם או בשמש?: תלוי עם מי, הכי כייף להתכרבל מתחת למיטרה עם גבר חסון ולקפוץ בשמש עם חברה טובה
חיבוק או נשיקה?:
סיינפלד או חברים?: חברים
עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאוד
איך היה השאלון?: מאוד נחמד
אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: נצלו כל רגע ורגע בחיים שלכם!!!! ותדעו שאתם שווים המון הון ואתם יכולים לכבוש כל פסגה! הפחד הוא סתם תירוץ לעצלנו תעשו מה שבראש שלכם ואל תפחדו! אוהבת אותכם המון!
שiצי

טא דא../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

1. שם:מאיה 2. גיל:19 וחצי 3. מיקום:תל הביב 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:חיילה 5. חבר/חברה/(גם וגם):למה לא? 6. כלב או חתול?:
7. שחור או לבן?:צבעוני 8. שיר אהוב:so pure\alanis morissette 9. להקה אהובה:שוטי הנבואה 10. זמר אהוב:הכי הכי?!?! אמ.....נראה לי שנורה ג'ונס...או פיונה אפל. 11. זמרת אהובה:אה, חי, זה למעלה
אז זמר אהוב פרדי מרקורי.בארור
12. תוכנית טלויזיה אהובה:רגליים קרות, חבל שנגמרה... 13. סרט אהוב:שיער 14. סרט דיסני אהוב:בת הים הקטנה ופיטר פן.לא יכולה להפריד 15. שחקן אהוב:אלן ריקמן מלך
16. שחקנית אהובה:מרילין מונרו 17. קוקה-קולה או פפסי?:איכס. 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגר
קינג 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנים. בנות זה עם מטורף. 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:מלאה, תמיד מלאה! 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לאאאאאאאאאאא......אני משקה כמו שצריך. 22. עונה אהובה:קיץ 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה 24. People person או סוציומט?:חברותית כמובן
25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:בטוח יש משהו, רק לא חשבתי עליו עדיין. 26. ביום כיפור- צמים או לא?:נופ 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:מנהגים שמתאימים לתפישתי,למה לא, אבל אני אתאיסטית, זה רק בשביל הכיף. 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בוודאי! כמה שיותר! 29. כמה?:
כמה שיותר
30. ובמה תעבדו?:וטרינריה 31. שיר ילדות אהוב:ילדות של איזה תקופה? מבחינתי IRONIC זה שיר ילדות... 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון 33. איך ככה, בחיים?:ואללה, סבבה לגמרי
34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10 -13 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:חיצונית? לא ממש משנה, אבל עדיף שיער ארוך-ראסטות אם אפשר, ושיהיה שחום.ועיניים ירוקות. 37. עכשיו מבחינה פנימית():עכשיו אתם מדברים
שיהיה סימפטי לא רק אליי, אלא לכווווולם, אוהב לצחוק וחייכן, פרוע, אבל בוגר יותר ממני(לא בהכרח יותר מבוגר, רק יותר בוגר
) 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:תלוי במצב רוח 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:בפירוט? ככה: יין- רק אדום, טעים. בירה- טעים, גינס הכי טעים. קוקטיילים- טעים למדי, בטעמי פירות שונים זה אידיאלי. וודקה- רק וודקה תפוזים ב"תכלת", אחרת אין מצב שאני נוגעת בזה. ג'ין- לא רע, תוסיפו טוניק וזה יוצא טוב. 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא, אין לי מספיק סבלנות לצערי... 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:אלן ריקמן, שוטי הנבואה, והנוכחי. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:יא. מזמן מידי. ניצנים..... 43. איך היה?:ב-נ-ז-ו-נ-ה
44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לא יכולה להשוות. 45. לטייל בגשם או בשמש?:שוב תלוי במצב רוח. אני אוהבת את שניהם 46. חיבוק או נשיקה?:נשיקה 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מה, כבר? רק התחלתי.... 49. איך היה השאלון?:משו משו
50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:אני רוצה להודותלהורים שלי שהביאוני עד הלום, לאישתי היקרה שבלעדיה כל זה לא היה קורה, אני רוצה לאחל לכוווווולם גמר חתימה טובה וצום קל(למרות שזה מוקדם), ובואו לפסטיבל בראשית

מה באמת?!?!?../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

עשיתי "העתק-הדבק" מהפורום של יוני בלוך..... רק בשבילך אני אעבור שוב ואשלים את החסר...........

יופי עדי....מרשים ביותר.../images/Emo54.gif../images/Emo46.gif

בתול/ה?:יאפ
סטרייט/גיי/דו?:דו, עד שיוכח אחרת ודאית...

fleaboy

New member
אני...

שם: נדב גיל: 16 מיקום: נטף תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): אין כלב או חתול?: כלב שחור או לבן?: מממ שניהם סבבה בתול/ה?: כן סטרייט/גיי/דו?: סטרייט, נראה לי :\ שיר אהוב: ואוו יש כלכך הרבההההה להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס זמר אהוב: מוש בן ארי זמרת אהובה: כשאני חושב על זה אני לא שומע זמרות... לוידע למה :\ תוכנית טלויזיה אהובה: חברים... אבל אני לא רואה טיוי סרט אהוב: מלך האריות סרט דיסני אהוב: עוד פעם? מלך האריות קוקה-קולה או פפסי?: קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: הממ בורגראנץ'... אבל אני צמחוני אז מזה משנה? בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: לא משנה, העיקר שיהיו נחמדים... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: מלאההההה לגמרי :] הדשא של השכן ירוק יותר?: מה? הגראס של השכן ירוק יותר?! *הולך לבדוק* עונה אהובה: הכל זה טוב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: יום People person או סוציומט?: לא זה ולא זה... מתבודד חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: רק אחד? אופפפ... ביום כיפור- צמים או לא?: כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: בטח... מנהגים של הראסטאפריי כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: אולי כמה?: אולי? ובמה תעבדו?: בעבודה? שיר ילדות אהוב: אני עדיין בילדות חח... אבל קודם אז... הממ... השירים של גידי גוב וכוורת סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפונים זה רע... הממ יש לי סלקום אבל אני לא משתמש ממש בפלאפונים... איך ככה, בחיים?: הכל פנאןןןןן תנו לעצמכם ציון בין 1-10: הא? לדרג את עצמי? את זה אחרים יעשו... (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: אדישות תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: כל עוד הבפנים טוב זה אחלה עכשיו מבחינה פנימית(): אכפתית, נחמדה, ספונטנית, אוהבת מוזיקה טובה (רצוי מנגנת), מצחיקה, לא כזאת שכל העולם סביבה... איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: שקטיםםם מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אני לא שותה... בכלל מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: הממ שרוט (ראסטאפריי ישראל), שוטי הנבואה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: פסטיבל ג'מאייקה בראש השנה... ההופעה של קנגרו הייתה אחרונה שראיתי איך היה?: נהדרררררררררררררר!!! דיסק עוד חודש! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לשמוע מוזיקה כמובן... אבל גם לקרוא זה אחלה לטייל בגשם או בשמש?: בשמש חיבוק או נשיקה?: הממ תלוי... סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאודדד חחח איך היה השאלון?: אחלה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: תהנו מהחיים... כי יש רק פעם אחתתת :] ואוו זה היה ארוך :] בטח אפחד לא יקרא חח

../images/Emo26.gif

שם: לי גיל: 16 מיקום:חיפה תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): אין כלב או חתול?: חתול שחור או לבן?: לבן בתול/ה?: כן סטרייט/גיי/דו?: סטרייטית שיר אהוב: i dont wanna miss a thing להקה אהובה: יש הרבה...שוטי הנבואה, שבק ס, בוטן מתוק בקרקס והיהודים..לא יכולה לבחור זמר אהוב: מוש בן ארי זמרת אהובה: אין...אז נכתוב את אורית שחף
תוכנית טלויזיה אהובה: דאבל דייט סרט אהוב: מלך האריות סרט דיסני אהוב: מלך האריות קוקה-קולה או פפסי?: פאנטה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: כבר שכחתי תטעם של בורגר קינג): אבל שהייתי קטנה תמיד אמרתי שזה הכי טעים.. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר?: להההה עונה אהובה: חורף
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה People person או סוציומט?: ? חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: יש לי הרבה..אין כוח לפרט:p ביום כיפור- צמים או לא?: צמה ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: לא במיוחד כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: דה כמה?: 2 ובמה תעבדו?: אני אהיה רועת צאן:) שיר ילדות אהוב: סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים?: נחמד תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 11 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: הרבה תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: עכשיו מבחינה פנימית(): איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: הכל תלוי במצב רוח ועם מי. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: המנהלת של הפורום הזה=] באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: פה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: ההופעות בעיר הנוער.. איך היה?: בוטן איכזבו...היהודים היו מצויינים!!!! בשאר הלהקות לא התעמקתי. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש?: גשם חיבוק או נשיקה?: חיבוק סיינפלד או חברים?: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: מאוווווווד איך היה השאלון?: התחלתי לפתח רגשות כלפיו אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: אין=\

pompii

New member
קצת באיחור......./images/Emo26.gif

גיל:19 וחצי מיקום:ראשון לציון תלמיד/חייל/עובד/אחר:חייל חבר/חברה/(גם וגם):אין כלב או חתול?:אין שחור או לבן?:שחור בתול/ה?:
סטרייט/גיי/דו?:סטרייט שיר אהוב:יש ממש הרבה זה לא הוגן! להקה אהובה:היהודים, משינה, שוטי הנבואה ועוד זמר אהוב:עברי לידר, אביתר בנאי ועוד זמרת אהובה:אין תוכנית טלויזיה אהובה:"חברים" "הכי גאים שיש" "דוסון קריק"(בזמנו) סרט אהוב:"דבר אליה" וגם "אישה יפה" נדוש מה אני אעשה... סרט דיסני אהוב:מלך האריות קוקה-קולה או פפסי?:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: ברגר קינג בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:תלוי איזה בנים, תלוי איזה בנות...זה לא כזה חד משמעי. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי מלאה כאילו ברור! הדשא של השכן ירוק יותר?: לפעמים עונה אהובה:קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:יום People person או סוציומט?:people person חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו?כן, לא משהו רציני פרטו, נמקו והדגימו:עושה ומדברת שטויות לעיתים מאוד קרובות ביום כיפור- צמים או לא?:בטח, בין בורגר עסיס לגלידה ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:מנהגים דתיים לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בטח!!!ילדים זה שמחה! כמה?:3 ובמה תעבדו?:במשהו...חייב להיות משהו.. שיר ילדות אהוב:דרדסים היה הכי יפה, וגם גינת ההפתעות סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' איך ככה, בחיים?:בינתיים סבבה לגמרי תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:להעיז יותר, להיות יותר קלילה וספונטנית תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:צבע שיער לא משנה כל כך, רק שלא יהיה מוזנח,צבע עור לא חשוב, לא לבן מדיי, עיניים ירוקות/כחולות, 1.80, רזה, זרועות וידיים יפות, שרירי חזה, לא שעיר, שפתיים עבות ואף קטן. עכשיו מבחינה פנימית():מתחשב, מצחיק, משוגע כמוני איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:תלוי במצב רוח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:למה לא?.. מנהלים פורום כלשהו ב?לא אם כן, איזה?: באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:שוטי הנבואה איך היה?:סבבה לגמרי!!! מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:תלוי במצב רוח לטייל בגשם או בשמש?:בשמש חיבוק או נשיקה?:נשיקה סיינפלד או חברים?:חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?:ממש!!!!!!! איך היה השאלון?:נחמד:) אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:תעשו חיים תבלו תחוו

../images/Emo121.gif אני

שם: גלעד אני חושב גיל:14 מיקום:עפרה תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד חבר/חברה/(גם וגם):ידידים וידידות בנתיים כלב או חתול?:כל החיות שחור או לבן?:כחול בתול/ה?:למה? סטרייט/גיי/דו?:? שיר אהוב:שאני אפרט? להקה אהובה:משינה1כוורת/שוטי הנבואה זמר אהוב:יותר מדי זמרת אהובה:כנ"ל תוכנית טלויזיה אהובה:נמנמנמ לפרט? סרט אהוב:רובין הוד גברים בגעטקס סרט דיסני אהוב:מלך האריות קוקה-קולה או פפסי?:קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:לא יודע בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות (לא הומו...) הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:יש כוס!!! הדשא של השכן ירוק יותר?:תלוי איפה גרים עונה אהובה:תלוי במצברוח אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:גם וגם People person או סוציומט?:שווווווו? חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: עדיף שלא... ביום כיפור- צמים או לא?:צמים וצמות, לפעמים פזור. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:יאפ כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:כן כמה?:נמנמנמ ובמה תעבדו?:משהו שקשור לחיות שיר ילדות אהוב:אוווווווו זה כבר מוגזם, יש אלפיייייייייים סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום איך ככה, בחיים?:סבבה תנו לעצמכם ציון בין 1-10:מאיזו בחינה? (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:יש מקום לשיפור אצל כולם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:לא חושב עכשיו מבחינה פנימית():כן?? מה? איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:נחמד מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה, צילום, פאזלים ולפעמים במשינה בעלי חיים וחיות בית (פעם הייתי שם הרבה, אוקי אני חוזר לשם) ציפורים דגים ויש עוד כמה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: של משה להב חיחיחי איך היה?:סבבישן מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:מוסיקה עם פאזל
לטייל בגשם או בשמש?:תלוי בעונה חיבוק או נשיקה?:נשיקה, אבל גם חיבוק סיינפלד או חברים?:חבריםםםםםםםםם עוד מעט נגמר, מתרגשים?:לא למה? איך היה השאלון?:נחמד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:שתו מיץ ענבים לפני הצום ותמיד תזכרו שהכל יהיה בסדר והכל יהיה פנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן מה זהו?

כבר עניתי על השאלון הזה השבוע חחח

אבל שיהיה... שם: הילה גיל: 16 מיקום: זכרון יעקב שלי
תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמדיה חבר/חברה/(גם וגם): אין... סופי! כלב או חתול?: חתול שחור או לבן?: שחור ברור כאילו! בתול/ה?: לא
סטרייט/גיי/דו?: סטרייט שיר אהוב: (כרגע)מתים משעמום-אביב גפן להקה אהובה: שוטי הנבואה ואלג'יר זמר אהוב: אביב גפן, מוש בן ארי, עברי לידר ועוד כמה זמרת אהובה: דנה ברגר, קורין אלאל תוכנית טלויזיה אהובה: יאיר לפיד סרט אהוב: אפקט הפרפר סרט דיסני אהוב: מלך האריות
...כל השאר זוועה איכס קוקה-קולה או פפסי?: פפסי מקס ימום טעם מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדולנדס למרות שבשר זה רצח! בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: בנות שולטות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: מלאה מלאה! הדשא של השכן ירוק יותר?: לא מפיתום! עונה אהובה: קיץ...ים, אבטיח, ניצנים הופעות, משקפי שמש
אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה People person או סוציומט?:people person חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:יכול להיות ביום כיפור- צמים או לא?: צמים צמים! ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: כן,,,כל עוד ההורים רואים אותי כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: כן כמה?:שלושה דרור ,רואי ואור ובמה תעבדו?: שחקנית שיר ילדות אהוב: כל האלה של החגים...שנה באה שנה טובה סלקום/אורנג'/פלאפון: אסקייפ רולז איך ככה, בחיים?: הכל טוב תודה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 10!! (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: כלום... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: אשטון קוצ'ר עכשיו מבחינה פנימית(): מצחיק ,כנה ורגיש איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: גם וגם...תלוי במצב רוח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא אוהבת מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: שוטי הנבואה, אביב גפן, נרגילות ועלם הטבק, עברי לידר, יוני בלוך ועוד ועוד מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: מוש בן ארי ושוטי הבנואה איך היה?: מצויין מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לשמוע שירים לטייל בגשם או בשמש?: גשם זה נחמד חיבוק או נשיקה?: חיבוק סיינפלד או חברים?:חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים?: לא איך היה השאלון?:בסדר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: הכל בסדר זה רק בליל הסדר

למעלה