חוות דעת על ה RUNNER 200 VXR

6טוס

New member
../images/Emo41.gifחוות דעת על ה RUNNER 200 VXR ../images/Emo41.gif

אני כנראה קונה אחד ביום שלישי והייתי מעדיף לשמוע קצת חוות דעת מבעלי קטנוע בכלל ( אני יורד מr6 ) על הקטנוע הנ"ל או מבעלי דגם ה 180 סמ"ק יש קופצים על האתגר ??? בתודה מראש

TheReverend

New member
ולמה לקנות חתול בשק../images/Emo35.gif

גש לסוכנות ובקש נסיעת מבחן. בלי זה - אל תקנה. בכללי, הקטנוע חמוד לאאללה אבל בתור אחד שירד מR6 הייתי מנמיך ציפיות והרבה.

6טוס

New member
טעות שלי .....לא הסברתי את עצמי

יש לי נסיעת מבחן ביום שלישי ואם הוא מספיק נוח וחזק ....אז אני קונה אחד ....וזה בסדר , זה לא כאילו אני מצפה להרשם לליגת המרוצים העולמית עם הקטנוע ....סתם כלי תחבורה קטן וחביב עם קצת יותר "פאן" מקטנוע חלש יותר . אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע ושוב תודה לכבוד הרב

6טוס

New member
לא אתה ....אבל אוהוווווו...........

שנים לא דיברנו ........ תראה מה נהיה ממני

Moo Moo

New member
ניראה לי שאתה קצת מתבלבל...

"או מבעלי דגם ה 180 סמ"ק יש קופצים על" "חוות דעת על ה RUNNER 200 VXR" יתקן אותי הX אם אני טועה אבל הRUNNER200 VXR נפחו הוא 180 סמ"ק, ו6טוס התבלבל וחשב שזה כלי שונה.
או

6טוס

New member
אני אתקן את שניכם ואמר שוב וללא

עוררין שהקטנוע הנ"ל טומן בחובו 198 סמ"קים .....די בדוק בערך ב 198 אתרי אינטרנט .....אבל הX יכול לשפוט . בכל אופן יש למישהו מכם חוות דעת בבקשה ?

ררדד

New member
../images/Emo45.gif צודק בהחלט.

למי שיש עדיין ספק ב198 הסמ"קים המצויים בוא שיכנס לפה: http://www.motobike.co.il/motobike/model/index.asp?id=11&manuf=1897 מצטער שאני לא יודע לעשות קישור.... בכל מקרה אחלה קטנוע במחיר לא רע, ודבר בולט בוא הוא בלמים מצויינים.

אהוד א1

New member
נו,moo moo,מה יהיה איתך?

אתה טועה.קורה הרבה לאחרונה.אולי תתחיל לבדוק לפני שאתה עונה או לחילופין לענות רק על מה שאתה יודע? לעניינינו-שני דגמים שונים.ה-180 נמכר בשנת 2002.משנת 2003 דגם חדש-200.(מנוע שמשמש גם את הווספה החדשה).ת'אמת?זה לא ממש 200.זה רק 193 סמ"ק.גם אני קטנוני.

אהוד א1

New member
שלומי.עמוד בפינה גם אתה...

יש ספק-אין ספק!לא יודעים?אל תענו.לא בטוחים?תבדקו.נהיה כאן פורום מוטו...

Moo Moo

New member
אוקיי טעיתי, לא אמרתי שאני צודק../images/Emo70.gif

וידעתי שבשנת 2002 היה 180 סמ"ק, לא ידעתי שהוסיפו לו עוד 13 סמ"ק ב2003.
טעות, אבל ככה לומדים לא?

אהוד א1

New member
ככה לומדים לא? אז זהו שלא!

MOO MOO ואופיר-תקראו את התגובה של הכומר.יותר ברור מזה אי אפשר.לומדים משאלת שאלות.לא מכתיבת תשובות.בא בחור,שאל שאלה,רצה ללמוד.אתה ואופיר עניתם.עניתם לא נכון.איך בדיוק אתה רוצה ללמוד מזה?

TheReverend

New member
../images/Emo45.gif מי שלא יודע שלא יענה.

בלי "ניחושים" ובלי "שמעתי מחבר שיש לו אחות שחבר שלה אמא שלו בעלה רוכב על..."

Moo Moo

New member
TheReverend בוא רגע...

תסתכל על ניסוח ההודעה: " "או מבעלי דגם ה 180 סמ"ק יש קופצים על" "חוות דעת על ה RUNNER 200 VXR" יתקן אותי הX אם אני טועה אבל הRUNNER200 VXR נפחו הוא 180 סמ"ק, ו6טוס התבלבל וחשב שזה כלי שונה.
או
" עכשיו לא התכוונתי חס וחלילה להטעות אף אחד, אפילו אני הייתי לא הכי בטוח בעצמי, לכן אם תשים לב בעצם אני שואל אם הכיוון מחשבה שלי נכון או לא, לא צריך יותר מידי להתרגש, פשוט להגיד: "MooMoo אתה טועה, בדגם 2003 נוספו 12 סמ"ק לראנר והוא שונה מהכלי של שנה שעברה" לא יותר.

אתה טועה. טעות. טעית. טועים.

ט-ע-ו-ת. יש 180 ויש 200. זה לא אותו כלי. ה-180 הוא לא 200. ה-200 הוא לא 180. אתה טועה.
אחרי כל ההודעות למעלה, כולל זו... זה ברור הפעם ?

S A T L A N

New member
אני חש פה בתוקפנות...? או שסתם

נראה לי...? מה זה אמור להביע הזלזול הזה הנה ציטוט: "אתה טועה.קורה הרבה לאחרונה" מה זה היה בדיוק? זה לא היה במקום!!! ו-
גדול לך פעם הבאה בא לך להטיף למישו (אני לא בטוח שאתה נמצא במעמד שמאפשר לך זאת אבל ניחא ונגיד שכן...) תעשה זאת בעזרת מסר ולא תזלזל בכבודו של אדם בפורום מול כולם!!! לא כל אחד יודע הכל!!! ולפעמים מותר לטעות אפשר לחשוב כאילו שאלו אותו באיזה שמן להשתמש? (במצב כזה אם הוא נותן תשובה שגויה לשואל, אז השואל חס וחלילה יכול לגרום נזק לכלי שלו ולכיסו יחדיו!!! אבל לא!!! מדובר כולה על שאלת נפח מנוע של כלי מסויים!!! במצב הזה היה עדיף שתגיד שהוא טועה בדרך יפה ולא בצורה כזאת!!! לפחות אז זה היה מתקבל על הדעת (ואני הייתי שותק במקרה כזה!!!). מה עוד ממתי נהפכת למנהל פורום??? (אני כולה רואה את שמך בצבע שחור (כמו כל שאר פשוטי העם כמוני!!!) תן למנהלים להחליט מה לא לרמה ומה כן ומה נכון ומה לא!!! יכול להיות שהתערבותי לא בטוח הייתה חייבת להכנס פה אבל מאחר ומדובר בחבר שלי (שאולי לפעמים טועה ואולי גם מדבר שטויות!!!) הוא בכל זאת חבר ואני לא מוכן לראות אותו מתקפל ואומר לך סליחה ויושב בשקט. אז שקול מילים להבא... וכן הכל בידידות (עמה שאפשר...) על מנת לשמור על פורו םשנעים להיות בו!!!

כRובי

New member
"לפעמים מותר לטעות"..../images/Emo4.gif

מסכים, כולנו בני אדם. אבל כשה"מותר לטעות" הופך להיות לתבנית סידרתית בהודעות בפורום, זה מפריע לכולם.

למעלה