חוות דעת על ה RUNNER 200 VXR

S A T L A N

New member
מסכים איתך במאת האחוזים כרובי...

אבל וקיים פה אבל גדול!!! קודם כל מצטער, אני פשוט לא שמתי לב לכל כך הרבה טעויות, שמומו כתב לאחרונה, (יכול להיות וקיימות, אולי בפורום השכן, אני לא בטוח, אני לא קורא את הכל, רק מה שמעניין אותי... בדרך כלל במדור הטכני של דו"ג!!!) עכשיו אבל כמו שאהוד בא אליו בגישה מזלזלת שכזאת זה פסול ולא משנה מה אתה וכל אחד אחר יגיד!!! מאחר ואני לא בוחן כל הודעה של מומו, אני לא יכול לדעת אם הוא מרבה לטעות, אבל בכל אופן אם הוא רוצה לתת לו ביקורת בונה מסוג זה, רצוי שייתן אותה במסר, אני בטוח שזה יהיה יותר נעים ויפה!!! הוא רק היה צריך להגיד שהוא טועה, ולהסביר איך בדיוק, ולא להתחיל ביציאה רדודה שכזאת!!! בכל אופן, יכול להיות שאני סתם כזה מתעצבן, אבל בכל זאת אני מרגיש צורך להגן על חבר, וגם על "צעירים" בפרט שלאחרונה מקבלים הרבה הרבה זלזול מצד "המבוגרים" שבינינו!!!

אהוד א1

New member
סטלן יקר.

כששני אנשים אומרים לך שאתה שיכור-אל תנהג!מכיר את האימרה?שים לב לתגובות של כרובי, הכומר ולא זוכר מי השלישי:כולן באותו הכיוון של ההודעה שלי. השם שלי מופיע בשחור.גם של כרובי עכשיו שחור.אז?מה זה קשור?יש כאן אנשים שאכפת להם ממה שנכתב כאן.הפורום הזה (וגם פורום קטנועים לצורך העניין)מוגדרים כפורומים מקצועיים.וכאלה הם ישארו.רוצה לחרטט?לך תכתוב בסאגה.שם אולי יצחקו אלייך אבל לא יבואו בטענות.בזמן האחרון אתה מו מו ואופיר מציפים כאן את הפורום בדברים לא נכונים.רמזו לכם.ביקשו.הסבירו.אבל אתם בשלכם.אף צעיר לא מקבל לא כאן ולא בקטנועים יחס מזלזל.מי שגורם לזלזול בצעירים הם חלק מהצעירים והם ורק הם האשמים בכך.אולי כדאי שתשב עם החברים שלך ותעשו איזה שהוא "בדק בית".... וכן,אתה סתם מתעצבן.ועוד קראת לעצמך "סטלן"...

S A T L A N

New member
אוי אוי איך אני אוהב ויכוחים...

יאלה נו תביא את כל הטעויות שאמרתי נו נו נו אני מחכה לציטוטים!!!

Moo Moo

New member
תבנית סידרתית?

לא שמתי לב שאני טועה כ"כ הרבה, מעכשיו אני יעשה DOUBLE CHECK לכל דבר שיש לי את הספקה הכי קטנה לגביו, אבל בכל מיקרה עשיתי חיפוש קצרצר ולא מצאתי כ"כ הרבה טעויות, בכל מיקרה, מעכשיו DOUBLE CHECK נגמר הסיפור

green machine

New member
VXR180RR

חודשיים עליו ואני מרוצה עד הגג. הטוסטוס הכי כיפי שמצאתי, 4000 ק"מ ואני עדיין עולה עליו עם חיוך. מהיר, גבוה וקל (115 ק"ג לעומת לדוגמא B&W250 ששוקל כמעט 160 ק"ג) עד היום לא היו לי שום בעיות (
) רק דלק ו50cc שמן עד היום! כמובן טיפולים בזמן ובמוסך מורשה.

Ofirdt

New member
אהוד על מה בדיוק אתה מדבר?.......

על איזה שאלה עניתי לעזעזל?....... בשרשור הזה לא השתתפתי בכלל עד עכשיו אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממני.... תהיה ברור יותר שאני יבין במה פשעתי ותטאתי

ררדד

New member
טוב ,אהוד, לא חייבים להגזים!

כל השטויות האלה שCOLT כתב תקפות לפורום שהוא מנהל ( ולפי ההודעה כנראה שלא בהצלחה רבה..) אז שיהיה בריא ויעשה מה שהוא רוצה. ועד שX או הכומר לא ירשמו פה הודעה כזאת (ואני מאמין שהם לא יעשו זאת) אז זה לא קשור בכלל לפורום קטנועים! ומה לעשות שרשיון לקטנוע יש מגיל 16, כך שמן הסתם יסתובבו פה בני 16. לא נאה לך? אל תכנס. רק תחשוב שאם אתה היית עכשיו בן 16 שמתעניין ושואל שאלות על הקטנוע, ומישהו היה דופק לך בפרצוף הודעה בנוסח של "תתחפף מפה קטנצ'יק פה זה לא פורום שנערים שואלים שאלות, פה זה רק מקצוענים שיודעים הכל ולא מוכנים לעזור לאף אחד" איך בדיוק אתה היית מרגיש?

ixmix

New member
אם יורשה לי...

נא לא לדבר בשם מנהלי הפורום, זה או אחר. ואגב - לצערי אנחנו מתקרבים למצב הזה, שבו איננו רוצים להיות.

אהוד א1

New member
ררדד,כנס רגע

בא נתחיל מההתחלה:קטנועים יש בהרבה נפחים,לא רק בנפח 50 סמ"ק.רוב הגולשים כאן דווקא לא מחזיקים 50 והם בני יותר מ-16.למרות זאת הצעירים מאוד רצויים כאן.מאוד.גם בפורום האופנועים,דרך אגב.תעבור על התגובות שלי.בשום תגובה לא תמצא "תתחפף מפה קטנצ'יק פה זה לא פורום שנערים שואלים שאלות,פה זה רק מקצוענים שיודעים הכל ולא מוכנים לעזור לאף אחד".להפך.תבדוק בהודעות שלי כמה פעמים עזרתי וייעצתי לצעירים ולא מנוסים.אבל מה חלק מאותם צעירים ולא מנוסים מרשים לעצמם לענות תשובות לא נכונות על שאלות שנשאלות והעניין מוריד את רמתו של הפורום.ועדיין לא דיברנו על הצפות והקפצות של שטויות ודברים לא רלבנטיים.בסך הכל מה מבקשים?מישהו שואל שאלה,אתה יודע תענה,לא יודע אל תענה.מישהו אחר,שיודע,כבר יענה.למה לענות תשובות לא נכונות או תשובות שמתחילות ב"זה ממש ניחוש פרוע אבל תנסה...".מה הכבוד הגדול.שבו,תהנו,תלמדו.יכולים גם לעזור?בשמחה. תראה,ררדד,יש כאן הרבה צעירים והם סבבה.אבל ישנה קבוצה קטנה שרגילה לסטנדרטים של פורום מוטובייק.כאן הנורמות והסטנדרטים הם אחרים.לי מאוד נחמד כאן.להם לא מתאימה הגישה?שיחזרו למוטובייק.ולגבי זה שאתה חושב שהמנהל הוא זה שצריך לכתוב הודעה (זאת שאתה לא מאמין שהם יכתבו)לדעתי אתה טועה.מנהל משגיח מלמעלה.מי שיוצר ומשנה הם חברי הקהילה.תשים לב כמה התייחסויות לנושא "הנוער" יש בשבוע האחרון כאן ובאופנועים.בנוסף,כנס להודעה של האיקס מתחתיי-עכשיו אתה מאמין? אלון גולן נעלם,היפרוי הוריד פרופיל,אפילו מוצלחי שינה שם ומתחיל דרך חדשה.מקווה שגם אותם שבהם מדובר יבינו וישתלבו כי באמת יהיה לי חבל אם ייעלמו.בידידות ובאמת שרק מתוך איכפתיות.אהוד

ררדד

New member
אתה צודק בהחלט ../images/Emo13.gif

ומצטער אם פגעתי במישהו בהודעה.. או דיברתי בשם מישהו. באמת לא התכוונתי לפגוע.
ררדד

למעלה