חידה

hilali1

New member
../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo124.gif

ובכן חברים, הבטחתי לפרסם את חידתי כרגיל על אף הזמן הפנוי המועט, ולכן אקיים. הפעם בשל חוסר מוזה ושיתוף פעולה מצג הגוגל ידידי משכבר הימים, חידה מעט שונה. וזהו לשונה : "בוקר, אחרי לילה אחד איתו. ניקו תתחיל לדבר ואסיה, תבכה." זהו בעצם. צריך מעט לחקור, לנסות להבין, לחבר אחד ועוד אחד ולמצוא את התשובה. כמובן שרק תשובות עם הסבר יקבלו התייחסות. (אהמ אהמ הגר!!) שיהיה בהצלחה!! במקרה הצורך יתקיים צ'ט לפיתרון החידה... שבת שלום
הילה

היי

הילה את יכולה להסביר שוב את החידה? לא ממש הבנתי מה צריך לעשות, ואיך אני מגיע לפיתרון...

10 הגרי

New member
סליחה שפשעתי..לא ביקשתי התייחסות...

פשוט לא הספקתי לכתוב הסבר.

../images/Emo6.gif לא נורא

נסלח לך
את פשוט תמיד רושמת תשובה נכונה בלי הסבר, ואז הילה לא יודעת מה לעשות

hilali1

New member
זה היה בצחוק כמובן

פשוט אם היית מסבירה היית מבינה שתשובתך נכונה

עדי 345

New member
התחלה...

בינתיים לא מצאתי איזשהוא קשר בין הפרטים: "בוקר" אולי השיר "בוקר חדש" של גלי מתוך "סימנים" (מילים: נילי ארונוביץ', לחן: לאה שבת). "לילה אחד איתו" מהתקליט הראשון של גלי, מילים של מירית שם אור (אשתו לשעבר של צביקה פיק) ולחן של קובי אשרת. "כשניקו תתחיל לדבר" (מתוך MOOMA): להקה שהוקמה ב- 1997, הוציאו דיסק אחד ב- NMC, והתפרקו. אף אחד משמשתתפים בלהקה אינו מוכר (לפחות לי). מצאתי ברשימת השירים שלהם שיר אחד ממש יפים ומוכר (לי) מאותה תקופה: "צל כבד". "אסיה בוכה" הוא שיר של יהודית תמיר ("התפרסמה בשיר "רומיאו" למי שלא זוכר, נדמה לי שהיא אשתו של יהודה תמיר לשעבר מ"חלב ודבש"), הלחן הוא של יהודה פוליקר והמילים של אהוד מנור. זהו שיר מתוך התקליט הראשון שלה (מתוך 2 סה"כ) שיצא בשנת 1991 ב- NMC.

שרית7

New member
בינתיים לא עולה לי כלום אני עוד

צריכה לחשוב. אולי נפאל? בגלל אסיה... על השאר עוד לא הספקתי לחשוב

hilali1

New member
התחלה מצויינת

יפה עדי אני מבינה שאתה קולט את הכיוון מחשבה שלי. מלבד השיר הראשון כל השאר נכונים. ועכשיו צריך רק למצוא את הראשון ואת הקשר בין כולם.

אולי "מקיץ אל החלום"

בוקר-בבוקר מקיצים מהשינה,מהחלום. תבכה-ההתייחסות לבכי בשיר ONE NIGHT איתו: "פול אנקה שר דיאנה ובוכה",וגם "שלי עוד בא בגללו לבכות". אסיה-"אל הרוח,אל המים"-האסון באסיה שקשור לרוח ולמים(גלי הים). צל כבד-השיר שהזכיר עדי-"כבת דמותך שהאיצה בי כדופק".בת דמותך=הצל שלך. בוכה-"אל תבכה,אני בוכה בשבילך".

נראה לי שאתה צודק../images/Emo12.gif

רק
שים
להבא שיש לך רעיון לפתרון, לרשום את התשובה בתוכן ההודעה ולא בנושא, וזאת משום שאולי יש אנשים שרוצים לנסות לפתור את החידה לפני שהם קוראים את התשובה.

hilali1

New member
עכשיו אתה יודע ../images/Emo8.gif

לא נורא כולם טועים לפעמים

למעלה