רמז נוסף והמבין יבין, בהצלחה, הילה
ו ולנטינו לוי New member 3/1/05 #42 הפרח הזה יכול להיות או "פרח משוגע" או "שיר תמים" בשיר תמים מופיעה השורה "מעל אגם של סביונים". "בוקר, אחרי לילה אחד איתו" מקביל אולי ל"השמש זרח והשמש צנח"(שמש זורחת בבוקר ושוקעת בלילה) אבל למה אסיה תבכה טוב זה בטח לא זה
הפרח הזה יכול להיות או "פרח משוגע" או "שיר תמים" בשיר תמים מופיעה השורה "מעל אגם של סביונים". "בוקר, אחרי לילה אחד איתו" מקביל אולי ל"השמש זרח והשמש צנח"(שמש זורחת בבוקר ושוקעת בלילה) אבל למה אסיה תבכה טוב זה בטח לא זה
ו ולנטינו לוי New member 3/1/05 #43 ../images/Emo12.gifגם יכול להיות השיר "ארץ טירוף ונביאים", אבל למה אסיה בוכה?! טוב דיי אני חייב לישון
../images/Emo12.gifגם יכול להיות השיר "ארץ טירוף ונביאים", אבל למה אסיה בוכה?! טוב דיי אני חייב לישון
ש שרית7 New member 4/1/05 #45 עדיין לא עלה לי כלום כרגיל נראה לי נצטרך לקבוע מועד לפגישת פורום בצ'ט לניסיון לפתור את החידה בהנחייתך.
עדיין לא עלה לי כלום כרגיל נראה לי נצטרך לקבוע מועד לפגישת פורום בצ'ט לניסיון לפתור את החידה בהנחייתך.
H hilali1 New member 4/1/05 #46 אני לא יודעת מתי זה יהיה אפשרי אני יותר מדי עסוקה. אני חושבת שאני פשוט אסביר את הפיתרון. זה יותר פשוט ממה שנדמה לכם.
אני לא יודעת מתי זה יהיה אפשרי אני יותר מדי עסוקה. אני חושבת שאני פשוט אסביר את הפיתרון. זה יותר פשוט ממה שנדמה לכם.