חידה

כלל וכלל לא טעיתי../images/Emo70.gif

מכיוון שאיש לא יידע אותי מראש שזה הנוהל.

hilali1

New member
התייחסות

ניתוח יפה אומנם, אך תשובתך אינה נכונה.

הכל היה כלכך מתאים...

הייתי בטוח שצדק
טוב לפחות עכשיו הבנתי את הכיוון הכללי אתחיל לחקור

hilali1

New member
כיוון הכללי

בסדר. אם כי אני חושבת שתתקדמו מהכייון של עדי

עלה לי בראש

"נסיך החלומות" מקיצים מהשינה, מהחלום ולילה אחד איתו - מהדיסק "נסיך החלומות" אבל את השאר לא הבנתי
אז זה בטח לא זה

עדי 345

New member
אז אולי הפעם...

נראה לי "קסם הלילה": "לילה" מ-"ONE NIGHT איתו". שני השירים (ONE NIGHT איתו ו- "קסם הלילה") הולחנו ע"י קובי אשרת. לגבי "אסיה בוכה" אז הקשר הוא לדעתי שיהודה תמיר, חבר חלב ודבש הוא בעלה של יהודית תמיר ששרה את השיר הזה. השיר "צל כבד" של להקת "כשניקו תתחיל לדבר" מתקשר אולי לשורה "מפני דמותך הבהירה" שמופיעה ב"קסם הלילה". לגבי "בוקר" (אין לי ממש קשר ברור אז לפחות זה:) בוקר מגיע בסוף הלילה......

שרית7

New member
יהודה תמיר הוא בעלה של יהודית תמיר?

בחיי שלא ידעתי הם נראים מה זה לא מתאימים... היא היתה אשתו מאז ומתמיד? אני לא ידעתי גם שדורית ראובני היא אשתו של "יענקלה לא" עד לפני כשנה משהו כזה שראיתי את שניהם באיזו תכנית טלויזיה... כל פעם מישהו מגלה לי את אמריקה ואני דווקא אחת שקוראת מדורי רכילות.

עדי 345

New member
אתם רציניים?

יהודה תמיר שר בחלב ודבש (הוא הסולן הכי מוכר שם, עם השיער הלבן, נכון להיום) יהודית תמיר זמרת ממש טובה, חבל שהוציאה רק 2 תקליטים. יש לי את שניהם, ממש טובים!! הרבה שירים שכתב לה פוליקר, שירים בסגנון יווני קצת.

עדי 345

New member
אני ממש לא בטוח בקשר אליהם

אבל פעם מזמן שמעתי משהו, אז אולי זה (עדיין) נכון

hilali1

New member
עדי,

אתה ממש בכיוון אבל לא מגיע לפיתרון. כיוון המחשבה נכון בכל מקרה. ראה את הרמז שלי אולי זה יעזור לך לפתור

hilali1

New member
../images/Emo41.gif רמז ../images/Emo41.gif

3 -- 26 -- 9--- 3 מקווה שזה ברור ושזה יעזור לכם לפתור את החידה. הילה

למעלה