חמשת הקליפים האהובים עליכם..

elknetld2kil

New member
זה קשה מאוד, אבל ננסה...

TBS - Cute Without The E Trustcompany - Downfall 3 Doors Down - Kryptonite Beastie Boys - כל הקליפים שלהם Tenacious D - Tribute זה רק מה שעולה לי לי לראש כרגע, אני בטוח שיש עוד המון ששכחתי..

itzikch

New member
אני !

Incubus - wish you were here Korn - freak on a leash blink 182 - all the small things incubus - drive rhcp - הקליפ עם בויס ובאטהד רולרקוסטר לאב ח זה מה שעולה לי בראש !

GD ROCKS

New member
ממ טוב D:

Green Day-Jesus Of Suburbia Brand New- Sic Transit Gloria...Glory Fades MCR-Helena Alexisonfire - Pulmonary Archery 5. לא יודעת..

MoonyAvFreak

New member
טוב זה הולך להיות קשה,

1-feeling this - blink 182 2-make damn sure - taking back sunday 3-megalomaniac - incubus 4- Complicated - avril lavigne 5- טוב לאדעת, כשאני אזכר במשהו אני אוסיף.

טוב אני אנסה../images/Emo223.gif

TBS - cute without the E כי כי.. פייט קלאב
וזה גם שיר ענק ואף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו MCR - דה גוסט אוף יו The Used - All That I've Got אני מאוהבת בשיר ובקליפ הזה מהיום הראשון שראיתי אותו Avenged Sevenfold - Seize The Day והאחרון חייב להיות Home Grown - You're Not Alone שנים חיפשתי לזה קליפ ואז יום אחד פתאום מצאתי והוא ממש קורע ובגלל שקשה לי להאמין שמישהו מכיר אותם: http://www.youtube.com/watch?v=w_-lAtIXwuQ&mode=related&search= והייתי רוצה להכניס לפה גם את טנקס פור דה ממוריס כי זה הקליפ הכי טוב שיצא לפו"ב.. דאמ זה קשה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאת יודעת שלא היה לי שום מושג בקשר לTBS

שזה קשור לסרט חחחחחחחח רק לפני איזה חודשיים שראיתי רק את ההתחלה של הסרט פתאום אני קולטת את האיש עם האקדח בפה וכולי מתלהבת שזה מהקליפ שלהם חחחחח ואז קלטתי שרבע מהסרט [הרבע שראיתי] יש בקליפ חחח אני טיפשה

גם לי לא היה מושג../images/Emo223.gif

ראיתי את הסרט הזה בכלל בגלל שראיתי בדף של ג'ראד בIMDB שהוא משחק שם [אחר כך גיליתי שזה רק ל5 דקות] ואני חושבת שרק כשהיה את הקטע של דונט פאק ויט אס אז התחיל ליפול לי האסימון ונזכרתי שמראים בקליפ אנשים רבים ואחרי שראיתי את הסרט קלטתי שיש בסוף של הקליפ ספויילר רציני

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחח

הקליפ הזה בכלל תמיד הבהיל אותי שבהתחלה מראים את האיש עם האקדח בפה.. ואת הסרט בכלל רציתי לראות בגלל ג'ארד XD ואז הקטע הראשון בסרט [אאל"ט] זה האיש עם האקדח בפה ולשנייה הייתי בטוחה שזה בטעות הקליפ אומשהו חחח עד שקלטתי שזה הסרט ושהקליפ מלא קטעים מהסרט חח

elknetld2kil

New member
ראיתי את הקליפ של HG בMTV2

לפני שנתיים בערך. עד היום לא ידעתי מי אלה היו (לא קלטתי את השם שלהם).

סריגמפי

New member
|כותרת|

RHCP - Otherside Radiohead - Paranoid Android, Just, Street Spirit Soundgarden - Black Hole Sun מאוד מגוון, אני יודעת, אבל זה מה שעלה לי לראש.

CitizenErased

New member
אחרי שראיתי הרגע את JUST של רדיוהד שוב אני

חייבת להגיד שזה אחד הקליפים המעצבנים. זה קליפ גאוני, אבל מעצבן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כי לא יודעים מה האיש אמר בסוף!!!../images/Emo46.gif

זה מחרפן ><" ואני מקווה שזה הקליפ הזה ולא התבלבלתי אומשהו חחחח

GD ROCKS

New member
אוו נכון, קליפ כזה חמוד../images/Emo3.gif

חחח טוב הוא מצטרף לרשימה שלי.

CitizenErased

New member
בלע, שכחתי מזה לגמרי. *מוסיפה*

הקליפ של PARKLIFE הוא אחד המצחיקים אבל חח בעיקר כי ההוא שמדבר כל השיר הוא אחד מאיסטאנדרס וזיהיתי אותו לפי הקול עוד לפני שראיתי את הקליפ

litaf1

New member
אממ..

MCR INO גרסה 2 כמובן... 30 שניות from yesterday (כי ג'ר נראה ממש טוב שם
) Pink Floyd The Wall נירוונה In Bloom רובי וויליאמס אנג'לס (כי הזה השיר הכי חמודדדדד בעולם!)

Brianstorm

New member
מממ פחות או יותר.

1.מקסימו פארק-אפליי סאם פרשר 2.קייזר צ'יפס אבריידיי איי לאב יו לאס אנד לאס 3.וייט סטרייפס-בלו אורקיד 4.ווי אר סיינטיסט-נובדיי מובס נובדיי גאטס הארט 5.דה גוסיפ-סטנדינט אין זה וואי אוף קולנטרול אוף יש עוד מלאאאאאאאא קליפים נהדרים ;;

למעלה