וול.. אני לא יכולה לבחור 5
אבל בעיקרון אני מוכנה לבחור 5 להקות שעושות קליפים שאני אוהבת.. אני נורא אוהבת את כל הארט רוק הזה שנכנס לאחרונה יותר אז קליפים של המאכביז העובדה שהם נורא מעורבים בעשיה של הקליפים והעובדה שהקליפים שלהם מדהימים.. [אם אני חייבת לבחור אז פירסט לאב] מהשניים שיצאו לקייט נאש אפשר לראות שיש סגנון מסויים שאני באמת מקווה שהיא תלך בעקבותיו. צבעים נהדרים והשנינות שלה מתרגמת אל תוך הקליפ עצמו.. וול כל דבר עם פול סמית' הוא יצירה קולנועית בישבילי...
גם לFF היו את היציאות שלהם. הוויו הוציאו קליפים נהדרים בין אם בעלי עלילה שבאמת ממחיזה את השיר ובין אם פשוט לגרום לך לרצות לקנות את הכרטיס טיסה הבא לסקוטלנד וליצור זכרונות ילדות אמיתיים. שמבלס\ליבס\דפט שוב הקטע של החיים הפשוטים האלה של מצד אחד הם סתם חברים שמבלים מצד שני אי אפשר שלא לרצות את זה כי גם אם יש לך את זה בעצמך, עדיין העשב של פיט ירוק יותר והאחרות מציגות הופעות חיות שזה באמת הדבר שהם עושים הכי טוב. [אם אני חייבת לבחור אז וואט ביקיים אוף דה ליקלי לאדס] אני אוהבת גם כאלה עם משמעות או כאלה שmake your mind react והסטריטס עושים את העבודה לא רע. וגם קלאקסונס והורורז. שינה איז אה פארסייט ואיטס נוט אובר ייט.