חשוב ביותר

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifחשוב ביותר../images/Emo41.gif

בנות, היום אנחנו פותחות שבוע שלישי לפורום
1. מזל טוב רציני לנו! 2. זה הזמן להתחיל ללמוד את הפורום. ואני מתכוונת, ברצינות, שרשרו, נצל"שו שרשורים מתים, פתחו הודעות חדשות רק על מה שבאמת מצריך את זה, ותפתחו עוד טופיקים! יש למטה בסוף הדף הודעה שלי שקוראת לכם לכתוב מאמרים. יאללה! תתנדבו! אנחנו צריכות להרים את הפורום! אם אתן לא יודעות, לכל פורום שנפתח יש חודש ניסיון. אחרי חודש, אפרת, מהנהלת הפוומים, מחליטה אם היא רוצה להשאיר את הפורום ואם יש לו מספיק ביקוש. בואו נעשה שלא תהיה לה בכלל התלבטות! אנחנו כאן כדי להשאר! תעזרו לי להכניס מאמרים וקישורים חדשים! ותודה באמת למי שכבר עשה את זה ושלח.
כל מי שקראה את ההודעה, שתשרשר להודעה הזאת תגובה עם הסימן
.

g a g a

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif אני חייבת לציין שאת עושה

רושם של מנהלת טובה, מקצועית, ובקיאה. ישר כח. את שמה כמה מנהלים פה בתפוז בכיס הקטן. כל הכבוד

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo127.gif וואלה לא ידעתי...

אז יאללה לעבודה... חוץ מזה שהיא בטוח תשאיר תפורום אי אפשר להוריד פורום כאזה חשוב!!!!

Anat L

New member
נצל"ש-../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שאלון לחברי הפורום! לקוח מפורום ווסטלייף. כולם לענותתתתתתת 1. שם: 2. כינוי: 3. גיל: 4. תאריך יומולדת: 5. עיר מגורים: 6. מזל: 7. מקצוע אהוב: 8. מקצוע שנוא: 9. מאכל אהוב: 10. מאכל שנוא: 11. שתייה אהובה: 12. שתייה שנואה: 13. סוג מוסיקה אהוב: 14. שיר אהוב: 15. להקה: 16. זמר אהוב: 17. זמרת אהובה: 18. דיסק ראשון שקנית: 19. מקום אהוב בעולם: 20. חברה הכי טובה: 21. אדם הכי שנוא: 22. תכנית טלויזיה אהובה: 23. צבע אהוב: 24. חיית מחמד אהובה: 25. ספר אהוב: 26. סרט אהוב: 27. סרט אהוב של דיסני: 28. האדם הכי חתיך בעולם: 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: 30. מקצוע לעתיד: 31. הארי פוטר הספר או הסרט: 32. זכרון ילדות הכי חזק: 33. מאוהבת?: 34. שיר אהוב של ווסטלייף?: 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: 36. קונה את האלבום החדש?: 37. קונה את הדי וי די החדש?: 38. חנות בגדים אהובה: 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: 41. לישון צהריים כן או לא: 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: 44. צמת?: 45. שימי תמונה חמודה:....

Galadriel 3000

New member
הנה

1. שם:מיכל 2. כינוי:אפשר לראות פה ליד... 3. גיל:14 4. תאריך יומולדת:10.6 (יום אחרי של ג'וני
אוף אבל זה פורום אורלנדו! לא לדבר על ג'וני.) 5. עיר מגורים: רחובות 6. מזל:תאומים 7. מקצוע אהוב:ביולוגיה, אנגלית 8. מקצוע שנוא:צרפתית 9. מאכל אהוב:מממ... אהה... ספגטי בולונז? 10. מאכל שנוא:ג'לי (בעעע) 11. שתייה אהובה:לויודעת... 12. שתייה שנואה: מיץ בננה מלון... 13. סוג מוסיקה אהוב:פשש... לא יודעת... (אבל מכריי יעידו עליי שאני חולה על פסי קול... אז אולי זה ככה...) 14. שיר אהוב:וואלה לא יודעת... 15. להקה:חה חה... שמעתם על להקה של פסקולים? 16. זמר אהוב:מממ... בשביל מורנוש אני אגיד שג'סטין טימברלייק :) 17. זמרת אהובה:פשש... נחשו מה? לא יודעת!!!! 18. דיסק ראשון שקנית:של A1 לחברתי היקרה... (חה חה זה לא נחשב...) 19. מקום אהוב בעולם:ניוזילנד! (למרות שעוד לא הייתי שם... אבל אני אהיה... בקרוב... מאוד!) 20. חברה הכי טובה:כנראה שמורן. 21. אדם הכי שנוא:וואלה לא יודעת. 22. תכנית טלויזיה אהובה:אלי מקביל 23. צבע אהוב:ירוק/טורקיז/סגול/כחול 24. חיית מחמד אהובה:כלב 25. ספר אהוב:שר הטבעות (פששש... כל מי שמכיר אותי יוכל להעיד) 26. סרט אהוב:שר הטבעות (מפתיע הא?) 27. סרט אהוב של דיסני:אפשר להגיד שודדי הקאריביים? טוב אם לא אז אני פשוט מתעבת סרטים מצויירים (למרות שיש לי איזה 30 בבית) 28. האדם הכי חתיך בעולם: אורלי!!!!!!!!!! 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:בוגנוויליה! (חחח סתם... לא יודעת... אני אוהבת את הנוכחי) 30. מקצוע לעתיד:במאית?סופרת? תסריטאית? זונה? (חחחחחחח סתם! בחיים לא!) 31. הארי פוטר הספר או הסרט: הספר 32. זכרון ילדות הכי חזק:שפעם חירבנתי באמבטיה וצרחתי כמו משוגעת 33. מאוהבת?: במי? 34. שיר אהוב של ווסטלייף?:מתעלמת 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:מתעלמת 36. קונה את האלבום החדש?:מתעלמת 37. קונה את הדי וי די החדש?:מתעלמת 38. חנות בגדים אהובה:מה אכפת לי? 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:לא יודעת... אין לי שום פלטפורמה אבל זה יותר יפה... 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: תלוי... 41. לישון צהריים כן או לא: כן! 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:שאח שלי לא יחזור ולשלוח את הדבר הזה סוף סוף 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: שודדי הקאריביים שוב! ושוב! ושוב! 44. צמת?: לא ::מסמיקה:: 45. שימי תמונה חמודה:.... אוקיי הכלבה שלי...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאוקייייייייי

1. שם:
מרים
2. כינוי:
מימי מיה מירי
3. גיל:||15
4. תאריך יומולדת:|15.9.88
5. עיר מגורים:
ר-ג
6. מזל:
בתולה
7. מקצוע אהוב:
אין
8. מקצוע שנוא:
כולם
9. מאכל אהוב:
יפני
10. מאכל שנוא:
כל מה שירוק
11. שתייה אהובה:
פפסי
12. שתייה שנואה:
קינלי
13. סוג מוסיקה אהוב:
כל מה שבאמ טי וי
14. שיר אהוב:
הול אין דה הד של שוגביבס
15. להקה:
אוונסנס ולינקין פארק
16. זמר אהוב:
אין
17. זמרת אהובה:
אין
18. דיסק ראשון שקנית:
בריטני
19. מקום אהוב בעולם:
יפן
20. חברה הכי טובה:
מירי
21. אדם הכי שנוא:
אמיל
22. תכנית טלויזיה אהובה:
רוזוול,דוסון,מלאך שחור
23. צבע אהוב:
כחול|* 24. חיית מחמד אהובה:
כל החיות
25. ספר אהוב:
המצפן הזהוב
26. סרט אהוב:
רוחות של תשוקה
27. סרט אהוב של דיסני:
שודדי הקריבאים
28. האדם הכי חתיך בעולם:
דיויד בקהאם
29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:|*הימאקו
30. מקצוע לעתיד:
וטרינרית
31. הארי פוטר הספר או הסרט:
קשה להחליט
32. זכרון ילדות הכי חזק:
נשיקה ראשונה בגיל 10
33. מאוהבת?:
מאוד
34. שיר אהוב של ווסטלייף?:
אופ טאון גירל
35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:
אפחד
36. קונה את האלבום החדש?:|*
*| 37. קונה את הדי וי די החדש?:
גם לא..
38. חנות בגדים אהובה:
קסטרו,רנואר
39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:
פלטפורמה
40. טלנובלות ישראליות כן או לא:
ממש לא!!!
41. לישון צהריים כן או לא:
בהחלט
42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:
לישון
43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:
לא בא לי
44. צמת?:
כן
45. שימי תמונה חמודה:....
אוקי^__^

Anat L

New member
שלייי

1. שם: ענת 2. כינוי: אין 3. גיל: 17 וחודש 4. תאריך יומולדת:2.9.86 5. עיר מגורים:קרית-אתא 6. מזל:בתולה 7. מקצוע אהוב:אנגלית, ספורט 8. מקצוע שנוא:פיזיקהההה! 9. מאכל אהוב: פיצה,קרמבו 10. מאכל שנוא:דגים 11. שתייה אהובה:קולה 12. שתייה שנואה:פפסי,קפה,יין 13. סוג מוסיקה אהוב:פופ 14. שיר אהוב:כרגע..gareth gates-sunshine, dido-white flag 15. להקה:בלו,טריפל 8,A1,ווסטלייף 16. זמר אהוב:דיוויד סנדון,גארט גייטס 17. זמרת אהובה:אין 18. דיסק ראשון שקנית:ניראה לי ווסטלייף... 19. מקום אהוב בעולם:אין 20. חברה הכי טובה: יש הרבה 21. אדם הכי שנוא:יש הרבה 22. תכנית טלויזיה אהובה:fame academy,חברים,בנות גילמור 23. צבע אהוב:כחול 24. חיית מחמד אהובה:החתולה שלי,כלב וסוס 25. ספר אהוב: הארי פוטר 26. סרט אהוב:שר הטבעות,שודדי הקאריביים 27. סרט אהוב של דיסני:מלך האריות 28. האדם הכי חתיך בעולם: אורלנדו בלום! 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: לא הייתי מחליפה.. 30. מקצוע לעתיד:וטרינרית/מהנדסת מחשבים 31. הארי פוטר הספר או הסרט:ספר 32. זכרון ילדות הכי חזק:יש הרבה... 33. מאוהבת?:בערך.. 38. חנות בגדים אהובה:אין 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:פלטפורמה 40. טלנובלות ישראליות כן או לא:תלוי איזה.. 41. לישון צהריים כן או לא:כן 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:חו"ל! 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:לא רק בלונדינית2,אמריקן פאי3 44. צמת?:לא 45. שימי תמונה חמודה:....

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif שאלוןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif

שם
נאזי גולן
כינוי
נאזי
גיל עוד יומיים 14
תאריך יומולדת
9.10 נולדתי ב- 1989
עיר מגורים
אשדוד (
)
מזל
מאזניים שולט
מקצוע אהוב
אממ... אני מחבבת מחשבים וערבית ... אההה, אני אוהבת של"ח
מקצוע שנוא
הכל חוץ מערבית, מחשבים ושל"ח
מאכל אהוב
פיצה !
מאכל שנוא
אבוקדו !!!
שתייה אהובה
RC קולה וכל סוגי פאנטה
שתייה שנואה
תפוזים. עושה לי צרבת
סוג מוסיקה אהוב
הכל! פופ, היפ הופ, רוק, ראפ וכל השאר ...
שיר אהוב
יש הרבההההההה...
להקה
BLUE ולינקין פארק !!!
זמר אהוב
אמינם.
זמרת אהובה
אבריל לאבין !
דיסק ראשון שקנית
Backstreet boys- Millenium ! אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול
בעצם זה היה אתמול
חחחחח, סתם
מקום אהוב בעולם
לונדון
חברה הכי טובה
אין בדיוק כרגע... עזבו, סיפור ארוך ועצוב ... אין לי מושג מה נקבע עם החברה הטובה שלי ...
אדם הכי שנוא
יש יותר מידי !
תכנית טלויזיה אהובה
בייבלייד
(גלגל אותההההה)
צבע אהוב
כחול ואדום.
חיית מחמד אהובה
כלב (
רוצה כלב)
ספר אהוב
הארי פוטר- כל הסדרה !!!
סרט אהוב
שודדי הקאריביים
סרט אהוב של דיסני
מלך האריות !!!
האדם הכי חתיך בעולם
אורלנדו דהההההעעעעעאאאא
אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?
לי, אני סתם אוהבת את השם הזה !
מקצוע לעתיד
אין לי מושג...
הארי פוטר הספר או הסרט
ברור שהספר !!!
זכרון ילדות הכי חזק
שהייתי קוראת לאימא שלי בשם הפרטי שלה
מאוהבת?
כן (וזה לא במישהו מפורסם, חחחח
)
חנות בגדים אהובה
על חנות שמוחרת דברים יפים שלא עולים 300 ש"ח !!!
פלטפורמה או נעליים שטוחות
שטוחות !!
טלנובלות ישראליות כן או לא
שונאת טלנובלות, נראה לי זה עונה על השאלה !
לישון צהריים כן או לא
לא, כי כשאני מתעוררת יש לי כאב ראש חזק !!!
מה הכי בא לך לעשות עכשיו
לקפוץ מהחלון
!
איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות
שודדי הקאריביים אבל בגלל שראיתי אותו כבר פעמיים אז אמריקאן פאי 3 אבל יש הגבלת גיל ואסור לי :/
צמת?
כן, ותודה לאל שזה נגמר !
שימי תמונה חמודה:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif חחחחחחחחחחחחח,

אולי אם לא שמתם
, יש לי יומולדת מחר שזה ה- 9.10 לג'וני יש ב- 9.6 נראה לי !!! לא לדאוג !! את עדיין מיוחדת

Galadriel 3000

New member
הו, נכון! ::נרגעת::

א. שמחה להיות שוב השולטת בנושא! (והמיוחדת) ב. אוי ואבוי איך התבלבלתי... (וגם מורנוש התבלבלה. מורנוש, תתנצלי לפני!) ג. שיהיה לך מזל טוב גדול! (אפילו שזה מחר)

Galadriel 3000

New member
הו...

איזה דפוקה אני... גם אם במספרים התלבלבתי יכולתי לראות לפי המזל שלך... וואלה בימים האחרונים אני מרחפת...

moran14h

New member
לא אני בכלל לא טרחתי לבדוק

אני שמחתי על מיכל! אבל מיכל טעתה..ואני מניחה שאני התנצל בפניי מיכל *מתנצלת*

Galadriel 3000

New member
מה את סומכת עליי?

לא למדת כבר שעליי לא סימכים בכל הנוגע למספרים? פשוט ראיתי את המספר שלהיום של היום הולדת שלי (10) ואז ראיתי את המספר של היום של היומולדת של ג'וני (9) אפילו לא טרחתי לחשוב שכדי שזה יהיה יוני צריך להיות שם גם 6...

למעלה