*עונה*../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif
1. שם: גוני (גוֹנִי) 2. כינוי: גון גון, גוני גון ועוד כמה מוזרים
3. גיל: 13 4. תאריך יומולדת: 3.5.90 5. עיר מגורים: מזכרת בתיה (ליד רחובות) 6. מזל: שור 7. מקצוע אהוב: ספרות, אומנות והסטוריה
8. מקצוע שנוא: מתמטיקה
9. מאכל אהוב: שוקולד, בעיקר מוס שוקולד
10. מאכל שנוא: חצילים. 11. שתייה אהובה: קוקה קולה ומיץ תפוזים (לא ביחד!
) 12. שתייה שנואה: אממ.. יין מכל סוג שהוא. 13. סוג מוסיקה אהוב: רוק ישראלי, אבל אין ממש "סוגים אהובים". אני שומעת מהכל
14. שיר אהוב: "קרנבל" של הדורבנים.
15. להקה: הדורבנים, מוניקה סקס. 16. זמר אהוב: אין
17. זמרת אהובה: מישל בראנץ'. 18. דיסק ראשון שקנית: boys and girls 3. דיסק אדיוטי, אבל הייתי בכיתה ד'
19. מקום אהוב בעולם: לונדון! 20. חברה הכי טובה: אין לי "חברה הכי טובה", יש לי כמה הכי טובות... 21. אדם הכי שנוא: היטלר\כל רוצח\אנס שקיים.. 22. תכנית טלויזיה אהובה: חברים, בנות גילמור, מכושפות. 23. צבע אהוב: סגול, כחול, אפור ובורדו. 24. חיית מחמד אהובה: חתול
25. ספר אהוב: שני ירחים, הארי פוטר, האסופית. 26. סרט אהוב: אין. 27. סרט אהוב של דיסני: שודדי הקריביים וכוכב המטמון 28. האדם הכי חתיך בעולם: אורלנדו בלום, נראה לי... 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: רוני. 30. מקצוע לעתיד: עורכת דין. 31. הארי פוטר הספר או הסרט: הספר!
32. זכרון ילדות הכי חזק: כשפתחתי את המצח בגיל 6. 33. מאוהבת?: כן.
34. שיר אהוב של ווסטלייף?: אין. 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: לא יודעת. 36. קונה את האלבום החדש?: לא. 37. קונה את הדי וי די החדש?: לא. 38. חנות בגדים אהובה: פוקס. 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: שטוחות. 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: לא. 41. לישון צהריים כן או לא: לא. 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: להיות עם החבר. 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: שישי הפוך ולא רק בלונדינית 2 44. צמת?: לא 45. שימי תמונה חמודה:....