חשוב ביותר

moran14h

New member
o my god

באמת נולדת בתאריך של ג'וני *מראה כבוד* וואי אני אכולת קנאה כרגע כמו לא יודעת מה.!!!!!!!!!!!11 ולחשוב שקיניתי במיכל(מיכל לא לקחת אישית)

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1. שם: שרון 2. כינוי: חסה..:) 3. גיל: 14 ו...רבע ו10 ימים 4. תאריך יומולדת: 27/6/89 5. עיר מגורים: מושב
משמרת. 6. מזל: סרטן 7. מקצוע אהוב: בבצפר? אממ.. אני מניחה שזה היסטוריה. 8. מקצוע שנוא: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה-! ומדעים. 9. מאכל אהוב: שוקולד על כל צורותיו
10. מאכל שנוא: אנערף.. חצילים, פירות ים... אוכל של מבוגרים אקיצר! 11. שתייה אהובה: מים ולימונדה
12. שתייה שנואה: פנטה
13. סוג מוסיקה אהוב: אממ.. אני עוברת שינויים... דה קולינג, ניקלבאק, ווסטליף, לייפהאוס, גרין דיי, גו גו דולז... עברית.. 14. שיר אהוב: Hanging by a moment -lifehouse 15. להקה: רשמתי במוזיקה.. לוידעת ממש.. 16. זמר אהוב: זמר יחיד? אממ..אין לי. 17. זמרת אהובה: שירי מימון אולי.. לוידעת.. 18. דיסק ראשון שקנית: בריטני הראשון כמובן! [ילדה בכתה ג'..] 19. מקום אהוב בעולם: הבית שלי. 20. חברה הכי טובה: אין לי אחת הכי טובה. יש לי כמה.. ניצני/נטוש/נגה 21. אדם הכי שנוא: אין לי. 22. תכנית טלויזיה אהובה: מכושפות..
וגם קצת
[ב"ג =בנות גילמור] 23. צבע אהוב: שחור 24. חיית מחמד אהובה: הדג שלי! ג'לי!
25. ספר אהוב: "עיני נמר" - ג'ודי בלום 26. סרט אהוב: "הנסיכה הקסומה" 27. סרט אהוב של דיסני: אלאדין, ויש לי פוסטר ענק שלו בחדר. 28. האדם הכי חתיך בעולם:
אורלנדו
כמובן. 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: שירי 30. מקצוע לעתיד: שף 31. הארי פוטר הספר או הסרט: לא זה ולא זה.
32. זכרון ילדות הכי חזק: היום הראשון בגן במושב שלי. 33. מאוהבת?: אממ.. לא, אבל בדרך לשם... דור...
34. שיר אהוב של ווסטלייף?: אני לא זוכרת תשם.. שיר 6 בדיסק השני [coast to coast] 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: לא זכור לי אחד כזה. 36. קונה את האלבום החדש?: יש אלבום חדש? נראה... תלוי אם תהיה לו הגנה מצריבה...
37. קונה את הדי וי די החדש?: לא. אבל יש לי את הישן. 38. חנות בגדים אהובה: "זברה" בקניון רננים וNONAME בעזריאלי. 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: עקבים. 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: כן. אבל זה רק בגלל שזה ממכר. 41. לישון צהריים כן או לא: לא. 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: אמממ... *חושבת על דור* --צנזורה-- 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: זה עם ג'וני דפ.. 44. צמת?: ייפ. עד הסוף. אבל לא בגלל אלוהים. סתם בשביל האתגר. 45. שימי תמונה חמודה:....הנה!

LaLyBeLL

New member
הנה

1. שם: לירון 2. כינוי: ללי 3. גיל: 17 4. תאריך יומולדת: 12 באוגוסט 1986
5. עיר מגורים: רעננה 6. מזל: אריה 7. מקצוע אהוב: אה.. *חושבת במשך שעות* ברגע נוכחי זה תנ"ך למרות שברגע שיש לי שיעור תנ"ך אני מאוד שונאת את זה 8. מקצוע שנוא: התעמלות!! חח... 9. מאכל אהוב: וואי אני מפוצצת אז קשה לי לחשוב בכלל על אוכל אבל אה... וופל נורבגי!
YUMMMM 10. מאכל שנוא: כל דבר שהוא באמת אבל באמת נשמע מגעיל (איזה דברים אנשים אוכלים בימינו יאק!) ותרד!! פיכסה!! 11. שתייה אהובה: שוקו!! חח וכל דבר שיש בו אלכוהול.. קוקטילים למיניהם! 12. שתייה שנואה: סודה! גועל 13. סוג מוסיקה אהוב: רוק 14. שיר אהוב: ברגע זה.. Travis - Re-Offender 15. להקה: רד הוט צ'ילי פפרס וברג זה גם אוונסנס 16. זמר אהוב: אין לי ממש, מקשיבה להכל 17. זמרת אהובה: SAME AS ABOVE 18. דיסק ראשון שקנית: יאאאאא איזה זכרונות! הדיסק הראשון שהיה לי זו אימא שלי קנתה שלי וזה היה אוסף של הביטלס! 19. מקום אהוב בעולם: לונדון
20. חברה הכי טובה: אין, אני אוהבת את כולן
21. אדם הכי שנוא: יש ואני לא אזכיר את שמה 22. תכנית טלויזיה אהובה: איסטאנדרס! אין על איסטאנדרס! 23. צבע אהוב: כחול 24. חיית מחמד אהובה: בכלליות אני חולה על תוכים.. אבל מהחיות שיש לי, כל החיות! התוכי מיכל ושני הכלבים שוורצנגר ושניצל! THEY ROCK 25. ספר אהוב: לא קוראת ספרים! בעע 26. סרט אהוב: שר הטבעות שני הצריחים, עד שייצא שיבת המלך
27. סרט אהוב של דיסני: מוצאים את נמו ושרק! 28. האדם הכי חתיך בעולם: ברור שאורלנדו בלום
29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: aniviel! חח 30. מקצוע לעתיד: במאית 31. הארי פוטר הספר או הסרט: NEITHER 32. זכרון ילדות הכי חזק: אני זוכרת יותר מדי דברים.. בעיקר את הטיסה הראשונה שלי לארה"ב בגיל 6 כשטסתי רק עם אבא שלי וננעלתי בשירותים במטוס! לא לצחוק! 33. מאוהבת?: לא! ושמחה שכך! 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: הכל חח 38. חנות בגדים אהובה: אין 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: רק אבל רקקקקקק פלטפורמה או עקב 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: גועל, טלנובלות בכלליות זה גועל 41. לישון צהריים כן או לא: לפעמים, כשממש עייפים 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: לעשות משהו כדי שיפסיקו לכאוב לי הרגליים!
43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: היו זמנים במקסיקו 44. צמת?: בין ארוחה לארוחה 45. שימי תמונה חמודה:.... שניה אני כבר אמצא לכן משהו חמוד

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתכנסו בבקשה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. שם:ענבר 2.כינוי:קשי, טשי, קש, טש, דפיקות, זרוקה :) 3.גיל:14 וחצי 4.תאריך יומולדת:27.2.89 5.עיר מגורים:אריאל וואההההההההה 6.מזל:דגים שולט! 7.מקצוע אהוב:אומנות 8.מקצוע שנוא:מתמטיקה 9. מאכל אהוב:שווארמה 10.מאכל שנוא:לא יודעת 11.שתייה אהובה:קולה וודקה לימון 12.שתייה שנואה:טקילה בלי כלום 13.סוג מוסיקה אהוב:רוק ומטאל 14.שיר אהוב:master of puppets של מטאליקה 15.להקה:מטאליקה ובלינד גארדיאן 16.זמר אהוב:ג'יימס הטפילד 17.זמרת אהובה:אלאניס מוריסט 18.דיסק ראשון שקנית:|נירוונה בכיתה א' 19.מקום אהוב בעולם:ניוזילנד 20.חברה הכי טובה:אתם לא מכירים 21.אדם הכי שנוא:חחחחחחחחחחחחחח זונות רוסיות שרצו להביא לי מכות ועדיין רוצות!! :) 22.תכנית טלויזיה אהובה:חלום אמריקאי וג'קאס 23.צבע אהוב:שחור 24.חיית מחמד אהובה:נחש 25.ספר אהוב:כל הספרים של טולקין 26.סרט אהוב:שר הטבעות 27.סרט אהוב של דיסני:אלאדין 28.האדם הכי חתיך בעולם:אתם לא מכירים. סקייטר ליפון כזה 29.אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:לא הייתירוצה לשנות את השם 30.מקצוע לעתיד:מתופפת בלהקה :) 31.הארי פוטר הספר או הסרט:הסרט 32.זכרון ילדות הכי חזק:לא זוכרת 33.מאוהבת?:לא מאמינה באהבה 34.שיר אהוב של ווסטלייף?:חחחחחחחחחחחחחחחח שימותו!! 35.שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:הכל בערך
36.קונה את האלבום החדש?:לא מתכוונת לענות על זה 37.קונה את הדי וי די החדש?:של שר הטבעות? כן.... 38.חנות בגדים אהובה:תומר :) 39.פלטפורמה או נעליים שטוחות:אולסטאר או מגפיים 40 טלנובלות ישראליות כן או לא:גנגנה תעשה לי ילד!!!!!!!!!!! 41.לישון צהריים כן או לא:בטח 42.מה הכי בא לך לעשות עכשיו:לדבר עם בעלי אבל הוא לא פה 43 איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:"היו זמנים במקסיקו" "ובחורים רעים 2" 44.צמת?:כן. מארוחה לארוחה 45.שימי תמונה חמודה:....

moran14h

New member
שלי

שם:מורן כינוי:אין לי ,אני ילדה חסרת כינויים גיל:14 תאריך יומולדת:31 ל7 עיר מגורים:רחובות מזל:אריה מקצוע אהוב:פחח הצחקתם מקצוע שנוא:כ-ו-ל-ם מאכל אהוב:אמממ אין לי ..מעניין מאכל שנוא:חמוס..בעעעע שתייה אהובה:פנטה אקזוטי ומיץ מנגו שתייה שנואה:ספרייט סוג מוסיקה אהוב:פופ ואר אנד בי שיר אהוב:כרגע i'm lovin' it של ג'סטין טיבמרלייק ..אבל זה משתנה כל הזמן.. להקה:אנסינק זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק המושלם זמרת אהובה:כריסטינה אגילרה דיסק ראשון שקנית:no strings attached של אנסינק מקום אהוב בעולם: ארצות הברית..דהה חברה הכי טובה:אמממ זה קשה ..אולי מיכל.. אדם הכי שנוא:תום!(להרוג)::פרצוף פסיכופטי:: תכנית טלויזיה אהובה: רוזוול,מלאך שחור,שנות ה70 וכו".. צבע אהוב:ורוד! (ורוד שולט) חיית מחמד אהובה:החתולה וכלבה שלי.. ספר אהוב: לא יודעת..אולי בורות.. סרט אהוב:אממ זה קשה אולי שודדי הקריבאים ,המספריים של אדוארד,כל סרט עם ג'וני בעצם.. סרט אהוב של דיסני: מלך האריות האדם הכי חתיך בעולם:ג'סטין! וגם ג'וני.. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:פעם זה היה ג'ני..עכשיו זה אממ עדיין ג'ני מקצוע לעתיד: שחקנית..(בלי היסוס) הארי פוטר הספר או הסרט:ספר! זכרון ילדות הכי חזק:אממ אני סנילית מאוהבת?:במקרה אחר הייתי מתאלמת מהשאלה אבל :ג'סטין!!!!!!!!! שיר אהוב של ווסטלייף?: פחח לווסטלייף בכלל לא מגיעה זכות קיום! שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:ראה התשובה הנל" קונה את האלבום החדש?: של ווסטלייף..:אמממ ,לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קונה את הדי וי די החדש?:כנ"ל חנות בגדים אהובה: ההההמ *מהרהרת* פלטפורמה או נעליים שטוחות:פלטפורמה טלנובלות ישראליות כן או לא: יאפ! לישון צהריים כן או לא: נופ! מה הכי בא לך לעשות עכשיו:לאנוס את ג'וני! איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: אוך ראיתי את כולם וזה זמן טוב להמליץ על היו זמנים במכסיקו..זה עם ג'וני! צמת?:כן! ואני גאה בזה! שימי תמונה חמודה:.... אין בעיה נ.ב-רציתי לשים תמונה של ג'סטין אבל לטובת הקהילה אני אשים תמונה של ג'וני-נכון תמונה מקסימה?

Galadriel 3000

New member
מה????????

את לא אוהבת ספרייט??????? גם כן אנחנו חברות טובות... אפילו את הפרט הזה לא ידעתי עלייך...

moran14h

New member
ברור שאת יודעת

אמרתי לך איזה מיליון פעם ואת כל הזמן מופתעת מחדש...מה נסגר איתך?

נוקי8

New member
שלי

1. שם: נעה 2. כינוי: נוקי 3. גיל: 13 וחצי 4. תאריך יומולדת: 27.2.90 5. עיר מגורים:חיפה 6. מזל:דגיםםםם 7. מקצוע אהוב:מדע 8. מקצוע שנוא: מתמטיקה 9. מאכל אהוב:אאאאא...פיצה וספגטי עם רוטב עגבניות 10. מאכל שנוא:הרבה 11. שתייה אהובה:מיץ תפוזים/ אייס תה ורק של נסטלה!! [אפשר גם של ליפטון איי גס.....
] 12. שתייה שנואה: מיץ ענבים 13. סוג מוסיקה אהוב: רוק, פאנק, רוק ישראלי 14. שיר אהוב: אני אוהבת המון שירים, לא יודעת להחליט מה יותר 15. להקה: ישראלי- משינה,מופע הארנבות של ד"ר קספר,מוניקה סקס לא ישראלי- Led zepplin, The Cranberris, Good Charlotte טוב יש עוד מלא..... 16. זמר אהוב: אין מישו ספציפי 17. זמרת אהובה: אין מישי ספציפית 18. דיסק ראשון שקנית: אמממ...לא זוכרת 19. מקום אהוב בעולם: קנדה, ניו זילנד והוואי 20. חברה הכי טובה: יש כמה... 21. אדם הכי שנוא: אין מישו ספציפי אבל בעיקרון אנשים צבועים ושקרנים 22. תכנית טלויזיה אהובה: לא עולה לי כרגע משו בראש 23. צבע אהוב: סגול 24. חיית מחמד אהובה: חתול [סם הקוסם החתול הנאמן שלי
-טוב נו באמת קוראים לו סם- ] 25. ספר אהוב: שר הטבעות 26. סרט אהוב:שר הטבעות ושודדי הקאריביים 27. סרט אהוב של דיסני: רובין הוד/שלישיית אלאדין עם עדיפות לראשון/ דמבו] 28. האדם הכי חתיך בעולם:אורלנדו בלום
29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:ליאת 30. מקצוע לעתיד: מדענית
או שחקנית [ולא בגלל הפירסום!!]
31. הארי פוטר הספר או הסרט: הספר 32. זכרון ילדות הכי חזק: איך נפטרתי מהמוצצים שלי...[זרקתי אותם לים] 33. מאוהבת?: לא... 34. שיר אהוב של ווסטלייף?: בעעעע 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: לא מכירה שירים שלהם... 36. קונה את האלבום החדש?: וואטטטטטט? 37. קונה את הדי וי די החדש?: ??? 38. חנות בגדים אהובה: אממ...איפו שיש בגדים שהם לא לפאקצות ושהם לא גדולים עליי....
] 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: שטוחות 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: למה לא... 41. לישון צהריים כן או לא: כן והרבההההההה 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: לישון 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: משו עם מקסיקו שג'וני דפ משחק שם 44. צמת?: כן....וכאבה לי אח"כ הבטן שעות 45. שימי תמונה חמודה:....אין לי כזה דבר

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

1. שם: גוני (גוֹנִי) 2. כינוי: גון גון, גוני גון ועוד כמה מוזרים
3. גיל: 13 4. תאריך יומולדת: 3.5.90 5. עיר מגורים: מזכרת בתיה (ליד רחובות) 6. מזל: שור 7. מקצוע אהוב: ספרות, אומנות והסטוריה
8. מקצוע שנוא: מתמטיקה
9. מאכל אהוב: שוקולד, בעיקר מוס שוקולד
10. מאכל שנוא: חצילים. 11. שתייה אהובה: קוקה קולה ומיץ תפוזים (לא ביחד!
) 12. שתייה שנואה: אממ.. יין מכל סוג שהוא. 13. סוג מוסיקה אהוב: רוק ישראלי, אבל אין ממש "סוגים אהובים". אני שומעת מהכל
14. שיר אהוב: "קרנבל" של הדורבנים.
15. להקה: הדורבנים, מוניקה סקס. 16. זמר אהוב: אין
17. זמרת אהובה: מישל בראנץ'. 18. דיסק ראשון שקנית: boys and girls 3. דיסק אדיוטי, אבל הייתי בכיתה ד'
19. מקום אהוב בעולם: לונדון! 20. חברה הכי טובה: אין לי "חברה הכי טובה", יש לי כמה הכי טובות... 21. אדם הכי שנוא: היטלר\כל רוצח\אנס שקיים.. 22. תכנית טלויזיה אהובה: חברים, בנות גילמור, מכושפות. 23. צבע אהוב: סגול, כחול, אפור ובורדו. 24. חיית מחמד אהובה: חתול
25. ספר אהוב: שני ירחים, הארי פוטר, האסופית. 26. סרט אהוב: אין. 27. סרט אהוב של דיסני: שודדי הקריביים וכוכב המטמון 28. האדם הכי חתיך בעולם: אורלנדו בלום, נראה לי... 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: רוני. 30. מקצוע לעתיד: עורכת דין. 31. הארי פוטר הספר או הסרט: הספר!
32. זכרון ילדות הכי חזק: כשפתחתי את המצח בגיל 6. 33. מאוהבת?: כן.
34. שיר אהוב של ווסטלייף?: אין. 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: לא יודעת. 36. קונה את האלבום החדש?: לא. 37. קונה את הדי וי די החדש?: לא. 38. חנות בגדים אהובה: פוקס. 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: שטוחות. 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: לא. 41. לישון צהריים כן או לא: לא. 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: להיות עם החבר. 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: שישי הפוך ולא רק בלונדינית 2 44. צמת?: לא 45. שימי תמונה חמודה:....

De-Panther

New member
מחר../images/Emo11.gif למה אני קורא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לעזעזל את הכרטיס שלך??
42 גמני רוצה להיות איתך
43 מחר
28 WTF?? 33 יאאאאאאאאא
22 לא שכחת מש"ה??

מרי בל

New member
תשובות:

שם: הדר דילבסקי כינוי : הדרה גיל : 14 וחצי תאריך יומהולדת : 8.3.89 עיר מגורים :בת ים מזל: דגים מקצוע אהוב : היסטוריה מקצוע שנוא : אין אחד ספציפי מאכל אהוב : אורז , פירה , שניצל , טופו תירס סוג מוסיקה אהובה : כל הסוגים חוץ ממיזרחית!!!! שיר אהוב : דמיונית - מורן גמליאל להקה : כולםם זמר אהוב : אין ספציפי זמרת אהובה : אין ספציפית דיסק ראשון שקניתי : לא זוכרת =\ מקום אהוב בעולם : המיטה של אורלנדו ;] חברה הכי טובה : אין מישהי הכי טובה אבל הילדה שאני הכי אוהבת ומתחברת אליההההה זאת שירה "דפ" ברבוסה =] המבין יבין... אדם הכי שנוא : המורות שלי!!! תכנית טלוויזיה אהובה : מכושפות , חברים צבע אהוב : כחול חיית מחמד אהובה : כלב חתול ספר אהוב P: ספרי פנטזיה מיסטיקה סידרת הארי פוטר שרה"ט וכו... סרט אהוב : שודדי הקאריביים סאבי? סרט אהוב של דיסני : בת הים הקטנה האדם הכי חתיך בעולם: אתן צוחקות רייט? שם אחר : ג'ני ספארו :p} מקצוע לעתיד : שחקנית רקדנית זמרת הארי פוטר : הספר!!! זכרון ילדות הכי חזק : my first kiss מאוהבת : יאפ חנות בגדים אהובה : תמנון נעל : גם וגם טלנובלות ישראליות : אין התנגדות הכי בא לי לעשות עכשיו : לנסוע לחו"ל ללמוד משחק (ד"א זאת התוכנית שלי לחיים) סרט : שודדי הקאריביים פעם חמש אלף צמת : כן

SShiRaS

New member
שאלון-תשובות..

היי כן, גמאני מבקרת בפורום הזה-וברגע של שיעמום החלטתי לענות :) הו וול.. Njoy 1. שם: שירה דפ 2. כינוי: sShiRas 3. גיל: כמעט 16 4. תאריך יומולדת: 21.1.88 5. עיר מגורים: השב"כ אוסר עלי לגלות. 6. מזל: דלי 7. מקצוע אהוב: אנגלית 8. מקצוע שנוא: מחשבת בעעע מי בכלל המציא את הנושא הזה?! 9. מאכל אהוב: על האששש יאמי.. סטייקים.... יאמי.. כנפיים ארר 10. מאכל שנוא: דגים איככככסס 11. שתייה אהובה: מאסט..דרינק.. קולה!! *מבט רצחני* 12. שתייה שנואה: אשכוליות 13. סוג מוסיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית סלאש טראנס.. 14. שיר אהוב: Insatiable של דארן הייז [מתאים לי ולג'וני;] ו Where is the love שיר מדהים 15. להקה: Black Eyed Peas 16. זמר אהוב: דארן הייז/קרייג דייוויד 17. זמרת אהובה: ברנדי 18. דיסק ראשון שקנית: אקווה - אקווריום 19. מקום אהוב בעולם: בחלום 20. חברה הכי טובה: הממ כל מיני-אבל מהנט הדרה, מושלמת נורא-חולה עליך! 21. אדם הכי שנוא: כל המבקרים שקטלו אי פעם את ג'וני והפרחות של השכבה ;] 22. תכנית טלויזיה אהובה: של מי השורה הזאת בכלל/דרו קארי 23. צבע אהוב: ורוד או תכלת 24. חיית מחמד אהובה: לא מחמד.. אבל שיהיה. דולפין.. 25. ספר אהוב: הארי פוטר החמישי.. שר הטבעות ותמונתו של דוריאן גריי 26. סרט אהוב: כל סרטי ג'וני-ביחוד שודדי הקאריביים דהה *לא מקורית*, הממ ג'נטלמנים מובחרים ראיתי במחשב.. סרט שולת.. 27. סרט אהוב של דיסני: מולאן 28. האדם הכי חתיך בעולם: ג'וני, דארן הייז, ג'וניור מג'וניור סניור ודניאלללל אהה שולת!! 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: יש לי שם אחר :) 30. מקצוע לעתיד: משו שמגלגל הרבה כסף ;;;] 31. הארי פוטר הספר או הסרט: הספר, דההההה 32. זכרון ילדות הכי חזק: כשרצחתי את אחי, סתם לא-זה עדיין בגדר חלום לצערי... ברר... אבל אני חייבת להגיד שנשיקה ראשונה.. 33. מאוהבת?: אוףקורס-בג'וני ודניאל :) 34. שיר אהוב של ווסטלייף?: When you're looking like that 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט: Unbreakable סתם שיר מפגר.. 36. קונה את האלבום החדש?: לא :) 37. קונה את הדי וי די החדש?: לא :) 38. חנות בגדים אהובה: פוקס 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: באמצע :p 40. טלנובלות ישראליות כן או לא: יאפ.. בהחלט! משחק החיים רולס 41. לישון צהריים כן או לא: לא... 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו: לאנוס את ג'וני המושלמוש 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות: שישי הפוך 44. צמת?: נופ...

moran14h

New member
where is the love באמת שולט

אבל הכי שולט זה ג'וני!!!!!!!!!!!!! ואני יאנוס אותו קודם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SShiRaS

New member
NO WAY darling

אין מצב.. אני מקווה שתהני עם בובת גומי .. cuz that's allll you're gonna get

למעלה