חשוב ביותר

פרפר15

New member
אני

1. שם:דניאל
2. כינוי:דני
3. גיל:15
4. תאריך יומולדת: 26.1.88
5. עיר מגורים:ראש העין
6. מזל: דלי
7. מקצוע אהוב:אומנות
8. מקצוע שנוא:מתמטיקה
9. מאכל אהוב: שניצל תירס
10. מאכל שנוא:גפילטע פיש
11. שתייה אהובה:קולה
12. שתייה שנואה: שוקטה
13. סוג מוסיקה אהוב:בלדות
14. שיר אהוב: sera de dios, ביוטיפל
15. להקה:ארווי
16. זמר אהוב:נלי
17. זמרת אהובה:כריסטינה אגילרה,ביונסיי,אשנטי
18. דיסק ראשון שקנית: ווסטלייף הראישון
19. מקום אהוב בעולם: הבית
20. חברה הכי טובה:הדס
21. אדם הכי שנוא: היטלר
22. תכנית טלויזיה אהובה:שנות השיבעים
ומלקום באמצע
23. צבע אהוב:כחול
24. חיית מחמד אהובה: הכלב שלי מילקי
25. ספר אהוב:שר הטבעות שני צריחים
26. סרט אהוב:שר הטבעות
27. סרט אהוב של דיסני:בת הים הקטנה
28. האדם הכי חתיך בעולם:אורלנו
ופרנקי מוניז
29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:ליה, לילי
30. מקצוע לעתיד: ברמנית או עורכת דין
31. הארי פוטר הספר או הסרט: לא זה ולא זה
32. זכרון ילדות הכי חזק: שאחי הקטן נולד
33. מאוהבת?: לא
34. שיר אהוב של ווסטלייף?: fool
35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:באפ באפ בייבי
36. קונה את האלבום החדש?:לא
37. קונה את הדי וי די החדש?:לא
38. חנות בגדים אהובה:פרנזי
39. פלטפורמה או נעליים שטוחות: לא משנה לי
40. טלנובלות ישראליות כן או לא:לא
41. לישון צהריים כן או לא:כן
42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:לישון
43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:היו זדמנים במקסיקו
44. צמת?:לא
45. שימי תמונה חמודה:....

black flower

New member
../images/Emo23.gifאני חולה על השאלונים האלה!!!

1. שם:אפרת 2. כינוי:אפי 3. גיל:15 4. תאריך יומולדת:9.11.88 5. עיר מגורים:רמלה 6. מזל:עקרב 7. מקצוע אהוב: מתמטיקה 8. מקצוע שנוא: תנ"ך 9. מאכל אהוב:מקרוני עם גבינה 10. מאכל שנוא:צלי בשר 11. שתייה אהובה:וודקה מלון ופאנטה ענבים 12. שתייה שנואה:לימונדה 13. סוג מוסיקה אהוב:רוק,מטאל,רוק אלטרנטיבי,כל מוזיקה חוץ ממזרחית! 14. שיר אהוב:The Boo Radleys - Wake Up Boo!.mp3 15. להקה:dream theater,faith no more,ועוד רבים טובים אחרים 16. זמר אהוב: לעת עתה eminem,sean paul,ועוד רבים אחרים
17. זמרת אהובה:יש יותר מדיי...stacie orrico מככבת אצלי לאחרונה.. 18. דיסק ראשון שקנית: britney spears....לא גאה בזה בכלל!!!!! 19. מקום אהוב בעולם:אנטארטיקה,אם צריך להתפשר על מקום יותר קרוב-אירלנד 20. חברה הכי טובה:יערה-המלאך שלי!! 21. אדם הכי שנוא: פוליטיקאי 22. תכנית טלויזיה אהובה:חברים 23. צבע אהוב:שחור וכחול 24. חיית מחמד אהובה:הייתי רוצה דולפין או נחש..אבל אם כבר אז כלב 25. ספר אהוב:עליזה בארץ הפלאות (אנגלית) 26. סרט אהוב:שר הטבעות-כל הטרילוגיה, פרל הרבור, עכשיו ולתמיד 27. סרט אהוב של דיסני:מלך האריות 28. האדם הכי חתיך בעולם:אורלנדו בלום,ג'וני דפ,ויגו,ראיין פליפה, 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:arawen 30. מקצוע לעתיד:מחשבים...משהו באיזור 31. הארי פוטר הספר או הסרט:אף אחד 32. זכרון ילדות הכי חזק:נתקעתי בעמוד באולם ארועים 33. מאוהבת?:לא כרגע 34. שיר אהוב של ווסטלייף?:בלעעעעעעע 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:בלעעעעעעעעע 36. קונה את האלבום החדש?:בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 37. קונה את הדי וי די החדש?:בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 38. חנות בגדים אהובה:x-boy 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:אף אחד 40. טלנובלות ישראליות כן או לא:ככה ככה 41. לישון צהריים כן או לא:לא 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:להוציא את הלחה מהגרון (
) 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:שישי הפוך 44. צמת?:לא 45. שימי תמונה חמודה:....

הנה שלי...

עשיתי העתק מהפורום של ווסטוש . שם:יפעת 2. כינוי:תתי,פעתוש,אמשה (עזבו...) 3. גיל:17 4. תאריך יומולדת:22,6,86 5. עיר מגורים:ראש העין (יאק) 6. מזל:סרטן 7. מקצוע אהוב:תיקשורתתתתתתתתת 8. מקצוע שנוא:אזרחותתתתתתתתתת פויה פויה פויה! וספרות 9. מאכל אהוב:גלידהההההההההה ושוקלדים למינהם (כן כן זה אוכל) 10. מאכל שנוא:יש הרבה... 11. שתייה אהובה:7UPPPPPPPPPP ושוקו 12. שתייה שנואה:קולה ותפוחים 13. סוג מוסיקה אהוב:הכל! 14. שיר אהוב:LIKE A ROSE של איי ואן 15. להקה:ווסטלייף,איי ואן(???),באסטד, דה קולינג ועוד 16. זמר אהוב:עברי לידרררררררררררררררר 17. זמרת אהובה:ג'ניפר לופז 18. דיסק ראשון שקנית:היי פייב - כולם רוקדים עכשיו 19. מקום אהוב בעולם:לונדוןןןןןןןןןןןןן וסליגו 20. חברה הכי טובה:רומי,נטלי,מורן וחנלי. 21. אדם הכי שנוא:ארם אני נימנעת מלענות. 22. תכנית טלויזיה אהובה:24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומכושפות עוד כמה וכמה 23. צבע אהוב:כתום ואדום! שולטיםםםםם 24. חיית מחמד אהובה: רק מחמד? אז כלבים וחתולים, בכלל אז גם דולפינים וכרישים 25. ספר אהוב:I HATE BOOKS 26. סרט אהוב:שר הטבעות ,טיטניק ושודדי הקאריביים!!!!!!!!!!! 27. סרט אהוב של דיסני:כולם! אבל אין על מלך האריות וחתולים בצמרת 28. האדם הכי חתיך בעולם:חתיך למה שאלתם חמוד ומתוק ומושלם שאז הייתי רושמת בן אדאמס...? ארם דיויד בקאהם,אורלנדו בלום וניקי בקליפ של איי ואטאבר (יאםםםםםםםםםם) 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:עד שלמדתי להשלים אם השם שלי אני לא מחליפה אותו בשום דבר שבעולם! 30. מקצוע לעתיד:צלמת!!!!!!! 31. הארי פוטר הספר או הסרט:שאני לא יתחיל (חוששת מפציעה עתידית שתיגרם ע"י נטלי) 32. זכרון ילדות הכי חזק:ואי כמה שלא אהבתי תילדות שלי... 33. מאוהבת?:כן!! כאילו זה יותר הידלקות בילד מהכיתה שלי כן כן אני יודעת ששברתי את כל החוקים ושזה אוסר!! אבל מה לעשות... 38. חנות בגדים אהובה:שוק! LOL וCASTRO FRENZY ובתכלס אין לי חנות ספציפית אה אה TOP SHOP 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:פלטפורמה שולט! 40. טלנובלות ישראליות כן או לא:הייתי לא אבל אני מודע היתמכרתי! זה התחיל מלחיי האהבה ועכשיו זה משחק החיים! 41. לישון צהריים כן או לא:לא! 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:תאמת ללכת לאיזה הופעת טובה 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:היו היה במקסיקו אבל אם תישאלו אותי עוד יומיים זה יהיה נד קליייייייייי אם אורלנדו 44. צמת?:כן כן כן כן כן LOL 45. שימי תמונה חמודה:....אוקי נחפש לכן משהו

SShiRaS

New member
המממ

ראיתי היו זמנים במכסיקו סרט שולתתתתתתתת [ראיתי את כל הסרטימים של ג'וני ;]

moran14h

New member
גם טני ראתי

אבל היו קצת פיכסות...ושאנתי את הבאמי על מה שהוא עשה לג'וני ..אפילו שאני חושדת שג'וני עצמו הציע את זה..

SShiRaS

New member
לדעתי

שחקן מדהים.. הוא יכול להכנס לדמות באופל מושלם.. והקטע הזה עם העיניים.. [*לא מספיילרת טו מאצ'*] שולת.. קצת מגעיל.. אבל שולת :) ג'וני מושלםםםםם באשת האסטרונאוטטטטט אהה ובפחד ותעיוב בלאס וגאס הוא הורס מצחוק LOL

moran14h

New member
באשת האסטרונאוט

הוא קצת מלחיץ אבל הוא מדהים..והוא דפק ת'אישה אישה הזאת איזה פעמיים או משהו כזה..זה לא פייר..היא מכוערת..

SShiRaS

New member
חחחחח נכון!!

היא מעצבנת נורא אבל אח"כ הוא מת! כאילו במת סתכלי *
ספוילרים* .. הגעתי למסקנה מאוד חשובה! כל עוד ג'וני לא איתי הוא וכל השחקניות מקוללות! באיש מת-היה עם מילי אביטל.. ירו בשניהם דקה אחרי זה, היא מתה הוא נשאר.. בהיו זמנים במכסיקו-האווה הזונע הזאת נשקה אותו-ירה בה LOL באיש שבכה-היה עם כריסטינה ריצ'י-ובלילה בכה! כןן אל תתני לסרט להטעות אותך! הוא בכה בגלל שהוא רצה אותי ולא אותה ;] ומוזר שאחרי זה באו הנאצים.. חח.. כאילו.. :p באשת האסטרונאוט הוא איתה.. הוא מת אחרי זה.. בממעמקי הגהינום הוא עם הת'ר גרהאם.. מת. בשאיפות התחתן עם הבלונדה, מתה אחרי זה.. התארס לוינונה ריידר-כמה שנים טובות אחרי זה היא הואשמה בגניבה.. :p וכו' וכו' אוקוצור ג'וני שייך לי.. והוא יודע את זה טוב מאוד :)

moran14h

New member
לא הבנתי איך זה קשור..

ולא ראתי רק את איש מת,ובמעמקי הגיהנום (שונאת סרטי אימה ..חבל שג'וני עושה הרבה כאלה.)ויש עוד כמה ממש ישנים שאני לא מצליחה להשיג.. אוך נכון שיש לו את השער הכי יפה בעולם..ןוגם עצמות לחיים הכי יפות בעולם..ותחת מהמם..אממ טוב אני אפסיק כאן..

SShiRaS

New member
אני חייבת להסכים

הוא מדהים בכל רמ"ח איבריו.. מי כמוני יודעת

O o00

New member
../images/Emo41.gifחשוב ביותר!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo76.gif

שלומות! זאת אני MISS PIGMELION החלפתי זמנית כינוי. כדי לראות איך זה. אולי אני אחזור לקודם שלי. נכון הייתי צריכה לעשות את הכינוי החדש ככה: O o 00 ?

O o00

New member
מי שמעוניינת יש כתבה על../images/Emo76.gif

ג'וני דפ בזמנים מודרנים, הגיליון שמצרוף לידיעות אחרונות היום... ויש שם תמונה יפה שלו.

keren103

New member
אני...........בגלל שאני חדשה.......

1. שם: קרן
2. כינוי: קרני
3. גיל: 13
4. תאריך יומולדת: 5-6-91
5. עיר מגורים:מודיעין
6. מזל: תאומים
7. מקצוע אהוב:צרפתית
8. מקצוע שנוא:פרשת השבוע
9. מאכל אהוב:המבורגר
10. מאכל שנוא:גלידה
11. שתייה אהובה:קולה
12. שתייה שנואה:קפה
13. סוג מוסיקה אהוב:הכול
14. שיר אהוב:הפיגמות
15. להקה:הדג נחש
16. זמר אהוב:מושיק עפיה
17. זמרת אהובה:אוריל לאבין
18. דיסק ראשון שקנית:מאיפה לי לזכור.......
19. מקום אהוב בעולם:פריז
20. חברה הכי טובה:גל
21. אדם הכי שנוא:לי,הילה,ניצן
22. תכנית טלויזיה אהובה:המורדים (שולטים)
23. צבע אהוב:סגול
24. חיית מחמד אהובה:כלב
25. ספר אהוב:שרה גיבורת נילי
26. סרט אהוב:מולין רוז
27. סרט אהוב של דיסני:שלגיה
28. האדם הכי חתיך בעולם:אורנלדו בלום.ברור
29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?: אין יל אני חולה על השם שלי!
30. מקצוע לעתיד:מעצבת אופנה
31. הארי פוטר הספר או הסרט:סרט
32. זכרון ילדות הכי חזק:שהתעלפתי המדרגות
33. מאוהבת?:כן (עם אתן שואלות במי?)ברותם 34. שיר אהוב של ווסטלייף?: איכססס
35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:הכול איכסס
36. קונה את האלבום החדש?:של ווסטליף(לא
) כן של הפיגמות
37. קונה את הדי וי די החדש?:כן של כוכב נולד
38. חנות בגדים אהובה:הוניגמן
39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:פלטפורמה (ברור)
40. טלנובלות ישראליות כן או לא:כן
41. לישון צהריים כן או לא:לא
42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:לאכול!
43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:בחורים רעים 2
44. צמת?:כן ברור
45. שימי תמונה חמודה:....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifשלי.....:)

1. שם:הילה 2. כינוי:הילי הילוש.....הילעע....היליקון 3. גיל:16 4. תאריך יומולדת:03.08.1987 5. עיר מגורים:פתח איכסה(פתח תקווה) 6. מזל:אריה (מזל שולט) 7. מקצוע אהוב:שיעור חופשי 8. מקצוע שנוא:תנ"ך ואזרחות 9. מאכל אהוב:ספגטי יטבתה 10. מאכל שנוא:כל משהו עם פטריות 11. שתייה אהובה:פאנטה 12. שתייה שנואה:כל משקה של וירגי'ן זה פשוט דוחה 13. סוג מוסיקה אהוב:הכל חוץ מרוק ממש כבד......ומזרחית כבד 14. שיר אהוב:כרגע זה where is the love 15. להקה:גוד שארלוט 16. זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק 17. זמרת אהובה:אמממ...ביונסה 18. דיסק ראשון שקנית:חח.......אממ ספייס גירלז הדסיק ה-1 19. מקום אהוב בעולם:דלס, טקסס בארה"ב 20. חברה הכי טובה:ליאת... 21. אדם הכי שנוא:אין לי מישהו כזה. 22. תכנית טלויזיה אהובה:חברים 23. צבע אהוב:ורוד 24. חיית מחמד אהובה:כלב 25. ספר אהוב:הארי פוטר (כל הספרים) 26. סרט אהוב:שר הטבעות 27. סרט אהוב של דיסני:מלך האריות 28. האדם הכי חתיך בעולם:אורלנדו בלום (וג'ואל מגודי) 29. אם היית יכולה להיקרא בשם אחר מה הוא היה?:אפריל 30. מקצוע לעתיד:נשואה לזקן עשיר 31. הארי פוטר הספר או הסרט:הספר 32. זכרון ילדות הכי חזק:שטבעתי בבריכה בגיל 4 33. מאוהבת?:לא 34. שיר אהוב של ווסטלייף?:מה זה קשור לפורום?אבל טוב נו...אממ..what makes a man 35. שיר של ווסטלייף שאסור היה להם להקליט:fool again 36. קונה את האלבום החדש?:נראה לכם?! 37. קונה את הדי וי די החדש?:נראה לכם?! 38. חנות בגדים אהובה:קסטרו (ופוקס) 39. פלטפורמה או נעליים שטוחות:משהו באמצע לא שטוח ולא גבוה 40. טלנובלות ישראליות כן או לא:כן 41. לישון צהריים כן או לא:ברור שכן 42. מה הכי בא לך לעשות עכשיו:ללכת לישון 43. איזה סרט שעכשיו מוקרן בקולנוע הכי בא לך לראות:שישי הפוך 44. צמת?:בין הארוחות :) 45. שימי תמונה חמודה:....

למעלה