חשוב!!!! <-> מחר מפגש

Super Alonit

New member
איזו חקירה../images/Emo6.gif

בכל מקרה, אני מגיעה ואממ אין לי מושג עדיין מה אני אלבש וגם אני לא כזו בולטת בקהל עם הצבע שיער ועיניים המאוד מיוחדים שלי (חום), אז... נו, יש לכם תמונות. תסתדרו.
(אפשר לארגן שלטים עם כינויים אבל זה די משפיל עבורי להסתובב עם שלט שכתוב עליו שם של סופר) אני אגיע בסביבות 12 ואני כבר אקנה עוגה או משהו במקום כי רק עכשיו חזרתי הביתה ועוד שעה אני הולכת ליומולדת של ידיד ואין לי זמן לבשל כלום
נראה לי שאני אשאר עד אחה"צ... אין לי מושג מתי... נראה איך יהיה בכלל:X ואני נאלצת לנפץ את האשליות שלך, אימו קיד יקר, הבטחתי לך מכות על השמצת דרקוניאן, וזה מה שיקרה. סוף כל סוף, צדק יעשה! ~דרמטית~
חג קסום ושינה ערבה
(איזה, אני רק עוד שעה יוצאת
)

Amir Noy

New member
את מודעת לזה

שהם כרגע מנוגנים בפליי ליסט שלי? ^^ ואני קונה דיסק שלהם מחר לגולן למומולדת שלו,שהיתה לו P: איזה נחמד אני D:

blacknwhite

New member
אני מגיעה

אני מניחה שאני אגיע סביבות 11... יש לי אוטובוס אחד לקחת, של 20 דקות נסיעה (או קצת יותר?) אז אני אגיע בערך... ואגב, אני אגיע לטאוור רקורדס בעזריאלי כי אין לי מושג איפה זה הגן המשולש, כן, למרות שאני תל-אביבית
אני אשאר או עד שכולם ילכו, או עד בערך חמש ורבע, מה שיקרה קודם (ואני מקווה בשבילכם שהאופציה השניה תהיה קודם) תזהו אותי כי אני אבוא עם חולצת אושןבורן
ואם יהיה לי כוח אני אנסה להביא את כובע-רועת-הצאן שלי
נפגש מחר! (יאאא!!)

Super Alonit

New member
יו חולצת אושןבורן../images/Emo99.gif

נראה לי שאני היחידה בפורום שאין לה חולצה של נייטוויש

blacknwhite

New member
גם לי לא היתה עד לא מזמן../images/Emo3.gif

פשוט אחרי המפגש הקודם בפורים החלטתי שבא לי אחת, אז הלכתי והזמנתי אחת (
) ואז... הלכתי וקניתי לי אחת
והיא מהממת ואני נורא אוהבת אותה
~מתלהבת~

blacknwhite

New member
ב-UFO, בסנטר

בהתחלה הם אמרו לי שאין להם אז השארתי מספר טלפון שכתוב לידו "נייטוויש!" ואז הם התקשרו אלי אחרי שבועיים לבוא לקנות חולצה- היו לי כמה אופציות... זה היה מאוד נחמד מצידם

Super Alonit

New member
גם אני לא בטוח באה בסוף../images/Emo10.gif

אין לי גרוש לנסיעות... פשוט כלום.
אני אנסה לגייס את כל האגורות שלי לאיזה 10 שקלים להלוך אבל אני לא סגורה שיהיה לי מספיק...

danduuu

New member
תנסי לארגן מותק../images/Emo7.gif

תתנחמי בעובדה שלי עולה בסביבות ה-70 ש"ח נסיעות, שזה המון =/

למעלה