חשוב!!!! <-> מחר מפגש

Shusho

New member
נהה,

אין לי כח לבוא לת"א פעמיים ברצף תבואי ביום שישי לדארק!

danduuu

New member
I'll marry you my dear../images/Emo99.gif

And i'm not beautiful
VITU POSKÄ !!!!!!! לכל היודעי פינית למיניהם P:

skipp

New member
בא לי להיות ספונטני !

אוליי, אוליי, אוליי אני אגיע, אני רק צריך למצוא את התליון הזה ראבק ! אם כן אז אגיע באזור 11-12 ואשאר עד אזור 7 או עד שאני ארדם שזה מה שקורה לי בכל מפגש ויש פה מספיק אנשים שיזהו אותי אוףףף למה לא עשינו את זה בחמישי וזהו ?!?!?

זה סתם דופק, כי אנשים לא יבואו

יומיים ברצף לת"א. אני באמת לא מבינה למה אתם מתעקשים לעשות בנפרד, גם ככה יש לא מעט אנשים משותפים.

../images/Emo45.gif לא אוהבים אותנו, ורד:)

אני ישבתי בבית והלחנתי והופ יש גם בלדה להארמוניקס:)

מאותה הסיבה שבמשך הרבה זמן מטאליקה

סירבו לעשות מפגש יחד עם פאוור. פאוור פורום גדול, אנחנו פורום קטן, אנחנו נבלעים בהם ואז זה לא ממש מפגש פורום :S

לדעתי זה די שטויות,

יש פה גרעין די חזק שלא משותף לפאוור, שעובדה וכן הצליח לקיים מפגש אתמול. איך הייתם נבלעים בפאוור? אבל תעשו מה שבא לכם, לי זה כבר לא משנה...

עובדה שכל פעם שהתערבבנו איתם לא

נשארנו כמפגש ליותר מחמש-עשר דקות. הצלחנות לקיים מפגש אתמול בדיוק בגלל הסיבה שלא היינו יחד עם פאוור.

The Cat Woman

New member
listen

פורום פאוור מאגד בתוכו המון פורומים אחרים, הרבה אנשים שכותבים בפאוור כותבים גם בפורומים אחרים... אבל לא כל מי שכותב בפורומים "הקטנים" כותב גם בפאוור. לכן בעייתי לעשות מפגש כזה גדול. אני למשל כותבת רק פה אז אין לי שום רצון להיפגש עם כל פאוור- אני פשוט לא מכירה אותם... כל המטרה היא להיות ביחד, כפורום, אחרת מה המטרה של מפגש? סתם לראות אנשים? אם כן- אז תקבע איתם ותלכו יחדיו להסתובב באיזה קניון. what can I say... מה שכן- צריך לדאוג שהמפגשים יהיו באותו יום בשעות אחרות או במרווח זמן גדול כך שאנשים לא יגררו יומיים ברציפות לת"א, יש אנשים, ולא חסרים כאלה, שזה לא הכי נוח להם.

למעלה