טופ20 של הפורום מכל הזמנים

Rose131

New member
במקרה שהוא יוצא הוא יהיה, במקרה שלא אז יובל

יחליף. ולמיטב הבנתי אף אחד לא רשם את לינקין פארק, אז אין אותם
את בכלל לא הוספת אז אם את רוצה תוסיפי אותם^^

Rose131

New member
אם תציע שירים(אהמ אהמ אהמ) יהיה.

[זה בכלל לא רמז מאשים לעובדה שלא הצעת שירים.
]

Chemical Venom

New member
טוב אז תוסיפי את:

החדש של לינקין פארק Linkink Park - What I've done אבל זה בעיה אני לא זוכר איזה עוד קליפים של לינקין היו בMTV2 אבל תכלס כולם טובים! חח ואת Okay I Believe You, But My Tom של Brand New

i love TAI

New member
תוסיפי גם את:

The Phrase That Pays- The Academy Is... שהיה לתקופה מסויימת מושעמ ב-MTV2 we've got a big mess on our hands- The Academy Is... שעכשיו מושמע דיי הרבה =)

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

באלך לכתוב אותם שוב?
כנראה שהתפספס לי או משהו

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאבל אבל אבל.. 'ני סנילית];

שניה אני אחפש.. ממה שאני זוכרת זה היה: Smashing Pumpkines- Tonight,Tongiht Keane- Somewhere Only We Know

PATD

New member
תוסיפי את ../images/Emo9.gif

panic! at the disco- but its better if you do the killers -bones the killers - read my mind

PATD

New member
וגם כמה שירים של..

אואזיס.. אני לא זוכרת איזה היו בערוץ אבל אם מישהו זוכר כדאי לשים!

i love TAI

New member
אני זוכרת:

dont look back in anger Supersonic והיו עוד כמה רק אני לא זוכרת את שמותיהם

milkofamnesia

New member
הסטריסט

מה עם fit but you know it? the irony of it all let's push things forward dong mug yourself אלה שירים שהושמעו ממש הרבה, יותר מדה אקאדמי איס או אידיוט פיילוט והים בקטנה

CitizenErased

New member
יאיי גם לי מותר לבחור ../images/Emo6.gif

אוקי.. איייייייייךךךךך לא אמרו עדיין את Muse - New Born ?!?!?!?! עצוב לי. ועוד קצת מיוזים... Muse - Butterflies and Hurricanes Muse - Muscle Museum Muse - Stockholm Syndrome והנה אחד לא מיוז כי אני נחמדה... Blur - The Universal

t a o t a o

New member
../images/Emo14.gif

זה כמו לשאול ילד את מי הוא אוהב יותר, את אבא או את אמא כשהם חיים בקומונה כזאת של אהבה חופשית ויש בערך מיליון מבוגרים שהם כולם אבא ואמא ויש שם הרבה פטריות קסומות ופטרוזיליה לעישון והם כולם עם פיס אנד פאקינג לאב, מאאאאאן.... Manic Street Preachers- A Design For Life Manic Street Preachers- If You Tolerate This Your Children Will Be Next Muse- Plug In Baby The Libertines- What Became Of The Likely Lads Pulp- Common People

למעלה