טופ20 של הפורום מכל הזמנים

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifהמנוע חיפוש של תפוז הוא אחד הגרועים

סוף סוף מצאתי! אבל בהזדמנות שיניתיXD The Raconteurs - Steady as She Goes Radiohead - Creep Paramore - Emergency Fall Out Boy - This Ain't A Scene,It's An Arms Race Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs אבל הפעם תכניסי];

Rose131

New member
הוא שם../images/Emo12.gif

הוספתי אותו בעצמיD: [בכלל, הוספתי את כל השירים שיש להם שם(4), קצת ייצוג, מה קרה?)

sapir lee

New member
אוי נכון, אופסי../images/Emo122.gif

מצידי תוסיפי את כל השירים שלהם
לקחת כבר את הכרטיס של ההופעה?

Djerry

New member
עד כמה שאני אוהבת את אוונסנס

מתי הם הופיעו בMTV2?

lestatgirl

New member
רגעעעעעעעעע אטי טו דה רסקיו!

Babyshambles - fuck forever babyshambles - killamamgiro Dirty Pretty Things - Wondering The View - Skag Trendy Razorlight - golden touch

lestatgirl

New member
רגע בעצם אם יש כבר DPT

אז תכניסי את אלטנטיס טו אינטרזון של הקלאקסונס. ואת שילה של ג'יימי טי לא רק כי זה שיר ענק כי גם אין ייצוג לאות J הרייקס! את הרייקס אז את ממ.. וורק וורק וורק פאב קלאב סליפ ואת ההורורז גלובס וזהו בינתיים

lestatgirl

New member
רק כי ביקשת כ"כ יפה

Klaxons - Atlantis to Interzone The Rakes - Work Work Work (pubclubsleep) The Rakes - We danced together Jamie T - Sheila The Horrors - Gloves The Horrors - Count In Fives

Rose131

New member
אממ../images/Emo12.gif

כל אחד מוסיף רק עד 5 שירים
תבחרי מתוכם חמישה

lestatgirl

New member
כן, אמ... קוויתי שתשכחי מזה..../images/Emo9.gif

ואממ.. אם יש מישהו אחר שלא רשם 5 שירים ויכול לקחת כמה משלי זה יהיה נחמד...

Rose131

New member
יש יותר מדי שירים וגם ככה הרשימה ענקית.

אם עד 12 את מוצאת מישהו שיקח אז בסדר, אם לא אז תחליטי על החמישה כי ב12 אני סוגרת את הרשימה ואם לא תכתבי 5 הם לא ייכנסו

lestatgirl

New member
עזבי בעצם תורידי תורידי

ממבט שני על הרשימה, השירים האלה ממש לא מתאימים לשם..

Height Down

New member
אם כבר,

The Rakes - 22 Grand Job [היי, זה השיר הראשון שלהם ששמעתי, מגיע לו] Jamie T - Salvador ואני אקח את Klaxons - Atlantis to Interzone

DshirD

New member
למה??

למה רשמת בסנאו פטרול את -יו אר אלל איי האב- ואת -אופן יור אייז- כשיר אחד :| רשמתי את זה ביחד כי הייתי עצלנית מידי לרשום שוב תשם של הלהקה XD

למעלה