(
) טיפ השבוע

(../images/Emo41.gif) טיפ השבוע

כתבתם, השקעתם, ערכתם שוב ושוב את הרשומה, אבל אתם עדיין מרגישים שהיא לא מספיק טובה ונראה לכם שהיא לא שווה פרסום? אל תמהרו למחוק אותה! שימרו אותה ככה, לא מפורסמת. ויום אחד כשתגיע "תקופת יובש", כשלא יהיה לכם על מה לכתוב, תציצו בה שוב. אולי פתאום היא תיראה טובה יותר.. (נכתב על ידי wranger, במסגרת ה-בלוג)
לרשימת כל הטיפים
 

Tali1912

New member
אממממממממממ..

כתבתי, השקעתי, ערכתי שוש ושוב את הרשומה ו..... הגעתי למסקנה שזה לא זה אז אמחוק אותה בלי להניד עפעף, אם הנושא יעלה וידגדג לי שוב, אני לא רואה סיבה לנסח את הרשומה כחדשה. בתקופות יובש פשוט לא כותבים אין נוסחה יותר טובה מזאת, הבלוג לא יברח, אני לא מרגישה שום צורך למלא אותו כדי שחס וחסה יברחו וגם לא בורחים <אני מסתמכת על הבלוג הנטוש שלי שלמרות שנטשתי אותו והיה לי פיתוי גדול לגרוס אותו ולשלוח אותו לאלף עזאזל, מפליא אותי שעדיין מגלים בו עניין ונוספו לו מנויים> לא משאירה רזרבות או שאריות של פוסטים למקרה חירום.
 

wranger

New member
לא רוצה, לא צריך. ../images/Emo13.gif

אני לא רואה רע בלהשאיר רשומות חצי אפויות במסך העריכה. חלקן יישארו שם לנצח, כי גם בקריאה חמישית ושישית הן עדיין נראות לי טיפשיות להחריד, אבל קורה שאני נזכר באחת מהן, קורא אותה שוב ושוב, מתקן, מוסיף, מוחק - ומפרסם. בעיני, זה קצת כמו להכין פוקאצ'ה - יוצא המון בצק, בגלל השמרים, אז אפשר לשמור חלק ממנו במקרר, לשימוש עתידי. מגיעים אורחים? צ'יק-צ'ק יש לך פוקאצ'ה טרייה וריחנית!
 

Tali1912

New member
איך אומרים?

כל אחד מבשל ת' <דייסה> בלוג שלו, איך שהוא רוצה, איך שהוא מבין, גם כשבאים אורחים אני לא אוהבת חאפ- לאפ ולא להקפיא כיבודים לאורחים, הכל טרי טרי. לדעתי זה טיפ טוב למי שנמצא בחשש מה יהיה אם......... יגמרו לו המילים.
 

wranger

New member
אכן כן -

זה טיפ שהעליתי בשרשור שפתח עכבר כחול מדבר, שאמר שבא לו לכתוב, אבל אין לו על מה. הנה, כאן. במילים אחרות, כמו שאמרת, "נגמרו לו המילים". וחלילה לא רמזתי שצריך להקפיא את הפוקאצ'ה המוכנה! גוועלד! רק את הבצק - ואז כמה דקות בתנור והכל מוכן וטרי טרי. חלילה לאכול פוקאצ'ה מופשרת...
טוב, מספיק עם הפוקאצ'ה.
 

wranger

New member
אופה, למעשה.

תחביב שאני נאלץ לזנוח עקב דיאטה חסרת רחמים. (עכשיו אני יודע שמבין ה"100 דברים עלי" הספורים שקראת במלואם (שניים, אם אני זוכר נכון?), אף אחד מהם לא היה שלי, אה?
)
 

דנטל

New member
מבין נכון ../images/Emo9.gif

קראתי שניים מלאים של בלוגריות שמעולם לא קראתי רשומות אחרות שלהן. אצלך קראתי כמה רשומות אחרות לפני ואחרי הפוסט של רשימת ה- 100 ורק את הסעיפים הראשונים עליך ברשימה, כמו שעשיתי אצל בלוגרים אחרים שהיו מוכרים לי כבר. ומה הקשר דיאטה? א-ת-ה בדיאטה, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לבשל בשביל אחרים...
 

wranger

New member
נהדר!

אם כך אני כנראה לא קירח, הגבות שלי פשוט נמוכות.
 
לא, לא...

שים לב לתרשים הבא... בצד ימין אתה יכול לראות את האייקון הזה:
שים לב, מה שמתחת לקו המקווקו זה הסנטר שלו. מה שנמצא בין הקו המקווקו לפה שלו, כל זה נחשב לשטח הפה שלו. הוא יכול לחייך חיוך גבוה. כפי שמראה החץ, זה מה שהוא עשה - החיוך שלו במקור אמור להיות הרבה יותר קרוב לקו המקוקו. הוא יכול לחייך חיוך נמוך - אבל לא יותר נמוך מהקו המקוקו. זאת אומרת - כל מה שנמצא בשטח החיוך נחשב ל.. אה.. שטח החיוך. בצד שמאל אפשר לראות אותך. לצורך הדוגמה אתה מרים גבה אחת. הגבה יכולה לעלות ולרדת. הנקודה הכי גבוהה אליה הגבה יכולה להגיע היא הקו המקוקו. כל מה שנמצא מעבר לקו המקוקו נחשב כבר למצח (או במילים אחרות - קרחת) משמעות הדבר היא, שככל שאתה יכול להרים את הגבות שלך יותר גבוה, ככה הקרחת שלך יותר קטנה.
 

wranger

New member
רגע, רגע אחד.

הציור משמאל אמור להיות אני? מאיפה בדיוק שאבת את ההשראה?
 
למעלה