(
) טיפ השבוע

suki da yo

New member
איך יספיקו? ../images/Emo67.gif

נגיד יבואו 3 אנשים למפגש. נגיד. אתה מקצה לכל אחד 8/3 עוגיות? זה דיי דיאטטי. יאללה, תשקיע בנו

suki da yo

New member
עם הדיבורים על המפגש הקודם נכונים

אז נשמע לי ש-3 אנשים זה דיי מוצלח
ונראה, חהמן התחילו לגלגל את המפגש הבא. אולי יהיה מוצלח יותר (ואז טל יצטרך לאפות הרבה ..)

wranger

New member
חשבתי על עוגיה וכמה פירורים לכל בלוגר, כן.

... אבל היות וחהמן לא יקבלו כלום (לאור הסעיף האחרון בהודעה הזו), יש מצב ליותר.

חהמן

New member
הי!

אנחנו אלו שהתנדבו ראשונים לאכול את העוגות השרופות שלך! אבל מה אם לא תגיע? כל הכיבוד של המפגש תלוי על בנאדם אחד? ריינג'ר לבן או לא, אנחנו והקיבות שלנו לא מקבלים את זה. אנשי חה!

דנטל

New member
אלוהים, למה לעשות את זה? ../images/Emo5.gif

זה יותר גרוע מללכת באבן גבירול באמצע הלילה עם החבר הכי טוב, למצוא ארגז עם סופגניות ובייגלה ולאכול אותם...

חהמן

New member
אממ.

זאת שאלה טובה. התשובה הכי טובה שיש לנו היא, "כי הוא נפל!" ואגב, אם מה שסיפרת נכון, אנחנו ממש ממש מקנאים בך. לנו הדברים האלה אף פעם לא קורים! גם אנחנו רוצים פשוט "למצוא" אוכל ברחוב! חה!

דנטל

New member
מאוד פשוט, ברצינות, בשעות הלילה

יש מסעדות שמשאירות אוכל כשהן מסיימות את העבודה. זה אמור להיות לעניים, מן הסתם, רק שעדיין נשאר מספיק גם למי שיש לו כסף. ליד "לחם ארז" ביהודה המכבי תמצאו לחמים משובחים ארוזים בכמה שקיות. ליד שווארמה (שכחתי איזו) באבן גבירול תמצאו עשרות פיתות ארוזות בשקיות של עשרים בערך. הסופניות והבייגלה היו בקופסא ליד הקיוסק שסמוך לחנות של אילן בן שחר באבן גבירול והשעה היתה בערך שתיים וחצי בלילה.

כן גם אני ככה, פשוט לא כותבת

למרות שנדמה לי שאולי לא יזיק לי להשתמש בעצה הזאת. זה יהפוך את הרשומות שלי ליותר מכובדות, ואולי פחות זקוקות להגהה או עריכה הגונה.

למעלה