(
) טיפ השבוע

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

זה צריך להיכנס להיסטוריה! או לפחות לויקיפדיה...

Dantel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

wranger

New member
לאפות, למעשה. ../images/Emo13.gif

כוח הרצון שלי מעולם לא התפתח יפה כמו התיאבון שלי, לצערי. אני לא אצליח לאפות משהו מבלי לטעום את כל המרכיבים בדרך. חוצמזה, אם לא אני, אז מי שנשאר זו זוגתי, ויש גבול לכמות העוגות והפוקאצ'ות שבהן אפשר להלעיט אותה... וזה בסדר, לא נעלבתי שלא קראת את כל ה-100 שלי (אם כי אני קראתי את כל ה-100 שלך! הא!
)... פשוט תהיתי אם הרשומה שלי הייתה אחת מהשתיים שהזכרת, כי גם ציינת שהחלטת להשתתף כשקראת משהו שכתבתי.

דנטל

New member
כן, כן, נו זה, ה"לאפות" הזה

לזה התכוונתי. זה כנראה מרתיע את האצבעות המקלידות שלי עוד יותר מ"לבשל". מה שכתבת ושדרבן אותי היה זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1516&msgid=104147183&FlagSybase=1 כתבת "מרתק", בעוד שעד אותה מאית שניה בה קראתי את זה חשבתי שזה משעמם-תחת ואנשים כותבים את זה פשוט בגלל שלהם עצמם זה כיף לכתוב, אבל לא לקרוא.

wranger

New member
../images/Emo10.gif

הכנתי שתי אינגליש קייק, ונכנסתי למקלחת בזמן הלא נכון...

wranger

New member
חדשות טובות, הכל בסדר!

זיגוג שוקולד מלמעלה - ואף אחד לא ישים לב שקצת נשרף.

דנטל

New member
איך נכנסים למקלחת כשיש משהו בתנור?

כלומר, לפחות כשיש משהו בתנור שאמורים להוציא אותו בקרוב?

wranger

New member
חשבתי שיש לי מספיק זמן ../images/Emo10.gif

אבל זה בסדר, הצלתי אותה. כמובן, נשאר העניין הפעוט של לטעום אותה ולוודא, אבל היא לפחות נראית מצוין!

אז הבנתי שאתה אופה לנו מאפים

טעימים ואיכותיים למפגש המוצלח הבא? כולם פה סומכים עליך! תודה!

wranger

New member
אין בעיה

ראה את התמונה שצירפתי הרגע (פה למעלה), ואתה מקבל את התבנית העליונה.

חהמן

New member
אנחנו מוכנים לאכול עוגות שרופות.

אחרי שאכלת פלאפל מהריצפה בקריית מלאכי, כלום כבר לא מפחיד אותך! חה!

wranger

New member
חה!

אם ככה, אז אין לי שום בעיה לאפות מאפים טעימים ואיכותיים למפגש הבלוגרים הבא! בואו נראה, אני חושב ששמונה עוגיות יספיקו, כן?

למעלה