טקס העמ"י

../images/Emo41.gifטקס העמ"י../images/Emo41.gif

נכון שזה פורום רוק ישראלי ועמ"י זה טקס חלוקת פרסים למוסיקה הישראלית,אבל בואו נודה בעובדות 90% מהזמרים והאמנים שם משתייכים לסצנת הרוק הישראלי אם תרצו או לא תרצו. והאמת היא שלדעתי האישית מלבד קצת היפ הופ,פאנק,פ'אנק,ורגאיי אין כרגע עוד מוסיקה בארץ ברמה גבוהה חוץ מרוק(ויסלחו לי כל חובבי המזרחית) אז ספרו מה אתם חושבים על הטקס,הזוכים והזוכות ונראה מה נצליח להפיק מהכלום והשום דבר שהיה היום בלילה בטקס...

Oyster Girl

New member
חמי רודנר - קליפ השנה ../images/Emo47.gif

תודה לאל שהבחירה הייתה בידי הערוץ ולא בידי אנשים, אחרת אין סיכוי שזה היה קורה (ואני אומרת את זה בייחוד בגלל שסינרגיה לקחה להקת השנה ועידן יניב זמר השנה). זאת כמובן דעתי. כבוד לשירי שחר ולחמי

mekl

New member
היה טקס עלוב.

אלטרנטיב זה לא לטע"מי. וחבל. כל כך חבל. בזמן שעילי בוטנר ורן דנקר, הדוגמן המזמר, קטפו שני תארים, היה אפשר אפילו לראות את קוטנר מאוכזב!! מהזה? זה טקס פרסי המוזיקה הישראלית?! זה?! איזה עלק זמר עלק חתיך שהוציא שני להיטים מזרחיים, עוקף את יוני בלוך?! את שלומי שבן?!מה קורה פה?! וסינרגיה. זה בכלל תופעה. מי היה מאמין שמשם כזה רוקרי ומפוצץ, תצא הלהקה הכי גרועה, והכי משחיתת נוער שיש? הם כל כך מתיימרים להיות רוק- והם בעצם הגיים בויז בבלדות. גרועות ומעייפות וטחונות, ואלוהים יודע למה כל כך פופולריות. אני חיכיתי.... וחיכיתי, לראות נציג אחד של האלטרנטיב הישראלי על הבמה. וכלום... הם היו שם כולם! אטליז, מלכת הפלקט, מטרופולין, נועם רותם,עמית ארז... וכולם היו על תקן צופים כ ל ה ע ר ב ! אפרת גוש, אמרה בערב הזה- אם אני אנצח זה יהיה ניצחון האנדרדוג. צודקת! עוד יותר עצוב- שחצי מהאנשים שהצביעו, לא מכירים יותר משני שירים שלה... לא לדבר על מועמדים כמו אטליז, מלכת הפלקט ונועם רותם- שאת השם שלהם בחיים לא שמעו!! זה היה סתם עצוב. וחבל.

Eurogirl

New member
לפחות היהודים קיבלו תואר ראוי לשמו...

תתנחם בזה שאת אותם דוגמנים מזמרים אף אחד לא יזכור עוד כמה שנים, הם לא יחזיקו מעמד במבחן הזמן. האמנים האלטרנטיביים (האמת שלא הייתי קוראת להם אלטרנטיביים, גם הם פופ, אבל איכותי) ימשיכו לעשות מוזיקה כי זה החיים שלהם, ולכן בסופו של דבר, כשהקהל יתרגל אליהם עוד כמה וכמה שנים, הם יקבלו את הפרסים האלו על תקן ה"ותיקים".

בכלליות מוחלטת

שלמה ארצי אמר בטקס משהו נכון,המדינה שלנו הקטנה עשירה בכשרונות ובאומנים,(זה לא ציטוט,לא זוכרת בדיוק אבל לזה הוא התכון) .....תפרגנו לזוכים גם אם אתם לא מתים על המוסיקה שלהם,עצם הזכיה מעידה על כך שכנראה יש להם עדת מעריצים נכבדה,וזה יפה בעיני.חייבת לציין שאף אחד מהזוכים לא נמנה בפלייליסט האישי שלי,אבל אני מפרגנת להם,אני רואה את הטקס הזה כסיכום שנתי של המאזינים,אני מודה שיוני אהובי, לא היה ראוי לשום פרס מבחינתי. אולי חביב הקהל אבל בלחץ אטומי,הטקס לא מעיד על רדידות,מצד אלו שלא זכו או לחילופין לא היו מעומדים בכלל,הוא רק מראה לנו מי פופולרי יותר ומי פחות. יש המון מוכשרים אי אפשר שכולם יקבלו את אותה הכרה במידה שווה.

gilad music

New member
שרית חדד ודנה אינטרנשיונל ../images/Emo27.gif

היו צריכות להיות הזוכות הגדולות של הערב, אבל ביגלל הצבעות מרובות של מעריצות בנות 10 של רן והחלטות תמוהות של השופטים ובראשם יואב קוטנר התוצאות תמיד יראו מגוחכות.

הן ממש לא היו צריכות לזכות

וטוב שהן לא זכו. מה שרית חדד עשתה השנה? ומה דנה אינטרנשיונל עשתה השנה? הוציאה שני שירים מטרידים לרדיו? בוהו..

gilad music

New member
הן עשו הרבה....

שרית היא הזמרת היחידה שמכרה פלטינה מהאלבום "זה ששומר עליי" "עליך ועלי" הוא השיר המושמע ביותר לשנת תשס"ז, 3 קליפים מובילים שרית שיגרה לערוץ 24, דנה חזרה עם קאמבק מפואר ומושקע עם סופר להיט וקליפ מעולה הוציאה לאור את אחד מאלבומיי הפופ - דאנס המעניין בעבור האחרון, שתיהן אגב קיבלו פרס על הכי הרבה הורדות חוקיות של חברות הסלולר.

חובבת רובס,שמעת את שירו החדש??

התחלות חדשות נדמה לי,,,, כמה הוא יפה,ויש תקליט חדש בדרך כולי אושר

הוא אהבה הראשונה שלי,,,,,,

אני גם מחכה ונרגשת, בראיון בגל"צ אתמול הוא נשאל מדוע הרבה זמן חיכית? והוא ענה שהוא הרגיש שאין מי שרוצה עוד להאזין לשירו (קצת עצוב) והפתיע אותי מאוד לדעת שאורי זך (הבעל של מירי מסיקה) אחראי לאלבום החדש יש לו מקום חם בליבי אני רק מקווה שהוא לא יאכזב שיהיה לו המון הבצלחה

סינרגיה

אני ממש לא מסכים איתך. איך בדיוק הם להקה משחיתת נוער? ומה הקשר לגייז בויז?? סינרגיה היא להקת רוק, וזאת עובדה
. וזה שהם זכו שנה שניה ברציפות, אומר שהגיע להם. עם זה אי אפשר להתווכח.

bleeding guitar

New member
ברור שאפשר להתווכח ../images/Emo168.gif

לא הגיע להם!!!! תסבירו לי, ובאמת אני שואלת, איך הם יכולים לקבל את תואר להקת השנה על דיסק שהם הוציאו לפני יותר משנה, וכבר קיבלו עליו שנה שעברה את תואר להקת השנה?! מה הם עשו השנה? הוציאו סינגל-שניים? הביאו אותה באלבום זהב? אם זה המדד, למה להקת ג'ירפות לא היתה מועמדת ללהקת השנה? גם הוציאו השנה שני סינגלים והאלבום שלהם יצא כבר שנה שעברה. סינרגיה בטקס הזה של עמ"י היו בולשיט אחד גדול, הם לא היו צריכים להיות מועמדים ללהקת השנה, לא היתה ראויה יותר מכנסיית השכל לזכות בתואר הזה.

אבל בשביל זה יש את קטגוריית אלבום השנה

שבה מקבלים פרס על דיסק. ומה הם עשו השנה? כן, סינגל- שניים, אלבום זהב
, והופעות מעולות! זה מספיק! ועכשיו תסבירו לי, למה הפורום הזה תמיד אנטי סינרגיה??

למעלה