טקס העמ"י

bleeding guitar

New member
זה לא אמור להיות מספיק ../images/Emo168.gif

אם ככה המצב למה משינה לא מועמדים בלהקת השנה? גם הם הוציאו בדיוק 2 סינגלים, ועשו הופעות מעולות שיתוף פעולה עם אהוד בנאי בהופעות, מה בגלל שהם לא זכו באלבום זהב? בולשיט! כי לא הגיע להם כי הם לא הוציאו השנה דיסק שזה בעצם העשייה של האומן. ואני יכולה להמשיך להרחיב ככה על מלא להקות, 2 סינגלים זה לא מספיק בשביל להיות מועמד ללהקת השנה בטקס שכביכול אמור לייצג את המוזיקה הישראלית. זה היה טקס פופלאריות ולא יותר מזה.

אז את זה תשאלי את מי שבחר את המועמדים

אבל לא ענית לי על זה: ועכשיו תסבירו לי, למה הפורום הזה תמיד אנטי סינרגיה?? ועכשיו ראיתי שהם לא נמצאים בקישורים של הפורום. פורום מושחת!

Lior Maman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גמני מצטרפת לשאלה שלו - למה הפורום הזה אנטי סינרגיה ?

Hosh17

New member
אתם לא מבינים שסינרגיה פשוט לא רוק?

הם פשוט חבורה של פרצופי תחת והסולן שר כאילו בחורה יורדת לו באותו רגע אז מה אם הם בולטים בחשמלית ועושים תנועות עם הראש כמו אהבלים אז מה אם העיבודים שלהם עלק רוקיסטיים הליריקה שלהם על הפנים, ממש על הפנים, אח שלי בן 11 יכול לכתוב ככה אין להם שמץ של אינטלגנציה בליריקה שלהם הלחנים שלהם נורא נורא דביקים,ממוחזרים,ילדותיים...כל שיר להיט רינגטונים, והיום להיטים זה לא מדד לכלום. הם בעצמם חבורת ילדים לא מפותחים. אני לא מבינה למה הם מקבלים כל כך הרבה פופולאריות. מה זה הוואנבי רוק הזה? המדינה הזאת השתגעה

Lior Maman

New member
"הם פשוט חבורה של פרצוי תחת"

אז כשזה מגיע לסינרגיה כן שופטים לפי מראה ? פורום בוגר שאתם .. אני חייבת להגיד . נו אז קדימה, שאח שלך יכתוב ככה, כולנו מחכים לראות איך יצא
היום להיטים זה לא מדד לכלום וזה נכון, לגבי "הלחנים שלהם נורא נורא דביקים,ממוחזרים,ילדותיים" זה ממש אבל ממש לא נכון ועבודה לכך שזה לא נכון ? אלבום זהב . זה אומר הכל . אם הלחנים היו כמו שתיארת אותם הם לא היו מגיעים למעמד של אלבום זהב ועובדה שהם כן הגיעו . סינרגיה להקת רוק , וזהו . אני לא אפתח פה ויכוח, זאת הדעה שלך וזאת הדעה שלי .

Hosh17

New member
לא שופטים לפי מראה

בלי קשר לכלום,הם חבורה של פרצופי תחת .מותר לי להביע דעתי? בכל מיקרה אני חושבת חמודה שכאן הטעות שלך.את לא כל כך מבינה בזה,בכל זאת,את מעריצת סינרגיה. הצלחה מסחרית/הצלחה תקשורתית/כמות מעריצים - הם לא בהכרח מעידים על איכות וכישרון האמן. את יכולה להבין את זה? יש אמנים כל כך טובים היום במוזיקה בישראל, הם בכלל לא במיינסטרים, לא כתוב עליהם בכל עיתון רכילות, אין להם פורומים גדושים, הם לא עושים פלטינות ובקושי זהב, אבל הם כל כך מוכשרים שזה משהו... הם לא יגיעו להכרה כל כך גדולה בקלות מפני שבמדינה הזו הבינוני ומטה שולט.כל הצהוב.כל הלהיטים. חבל. טוב שיש את הקהילה של אלה שבאמת אוהבים רוק ישראלי ומצליחים בזכות הפורום הזה להגיע לפינות הקטנות של הרוק הישראלי ולהנות אפילו יותר מאשר מה שנמצא במרכז.

Lior Maman

New member
תביעי אף אחד לא עוצר בעדך .

אם תסלחי לי, את לא יכולה להגיד לי אם אני מבינה בזה או לא . וחוץ מסינרגיה אני מעריצה עוד המון אומנים אחרים . את לא מכירה אותי את ממש אבל ממש לא יכולה להגיד במה אני מבינה ובמה לא . "הצלחה מסחרית/הצלחה תקשורתית/כמות מעריצים - הם לא בהכרח מעידים על איכות וכישרון האמן." נכון, אבל עובדה שיש לסינרגיה כישרון . הם יוצרים מוכשרים. אולי לא לטעמך, אבל הם מוכשרים . בסדר, את צודקת . בואי נחזור 4 שנים אחרונה, סינרגיה . אף אחד לא הכיר את הלהקה הזו . אף אחד . היה לה פורום וחוץ מחברי הלהקה לא היה שם אף אחד . ועובדה שהם הוכיחו ת'צמם ועבדו קשה, וצברו קהל ומעריצים. אז נכון אז היו אומנים אחרים שהתמודדו על הפרס והיו צריכים לזכות, אבל מה לעשות שיש רק זוכה אחד, ומה לעשות שהקהל בוחר בו, וכנראה .. שהקהל אוהב את סינרגיה . העובדות מדברות בעד עצמן .

Lior Maman

New member
הקהל ?

מה זה השאלה הזאת ? אין לי תשובה .. קהל .. זה שצופה ב 24 , זה שרוצה להשפיע על התוצאות של הטקס הזה ..

Chen Shesek

New member
זה שצופה ב-24... אחוז אחד ../images/Emo6.gif

זה שרוצה להשפיע על התוצאות של הטקס הזה, בכלל לא שמעתי על מישהו. [ואם זה לא היה עצוב, זה יכל להיות מצחיק. מצד שני כשהדברים הטובים באמת משודרים בין 00:00 ל-06:00, זה לא מצב כזה מפתיע.]

choo

Active member
הלו, להרגע שם

רוק לא אומר איכות. להקה יכולה לכתוב ולשיר מוזיקת רוק, גם אם זו מוזיקה גרועה. תתמקד בעניין - הלהקה לדעת גרוה, יש לה שירים דביקים שנשמעים כולם אותו דבר וכיוצא בזה. אין קשר בין זה לבין השאלה אם הם להקת רוק. לגבי טקסים שבהם הבוחרים הם הצופים - אל תצפה מהבחירות להתאים למדד איכות כלשהו, ולא תתאכזב בעקבותיהן. ככלל, אני ממש לא מבין למה אתם טורחים לעקוב אחרי טקס שבנוי על כללים שאינכם מסוגלים להסכים להם. מעצם הבחירה במוזיקה אלטרנטיבית - אה שם את עצמך בשוליים, והלהקות שאתה אוהב לא תזכנה בשום פרס שתלוי בפופולריות בערוצים ארציים כמו ערוץ 24 או גלגל"ץ. ככה זה. איכות היא מילה גסה, כשמדובר בהמונים - רוב האנשים אוהבם את המוזיקה שלהם פשוטה קליטה ובתבניות - הדוגמא החיה להצלחה של זה היא גלגל"ץ. וכמובן טחינה של אותם השירים שוב ושוב עוזרת מאוד להרגיל אנשים אליהם ;)

bleeding guitar

New member
אין לי איך לשאול אותם ../images/Emo168.gif

אני בהחלט חושבת שזה מחדל של הערוץ ואני לא יכולה לענות בשם הפורום, אתם לא תקבלו את התשובה הזאת בנחת אבל כבר אמרתי בעבר אין לי בעיה להגיד שוב מבחינתי סינרגיה היא אחת משתי הלהקות הכי גרועות בארץ, שמעתי את השירים שלהם הם נשמעים אותו דבר, המילים רדודות לחלוטין, ראיתי אותם בלייב לא התלהבתי בשיט. אבל זאת אני. אני יודעת שחלק מהפורום פה חושבים כמוני, אבל לא אדבר בשמם. באמת שלא בא לי לפתוח את זה עכשיו לשרשור אנטי סינרגיה, אין לי בעיה שסינרגיה זכתה כמו שיש לי בעיה עם זה שלא היה מגיעה לה בכלל להיות מועמדת.

mekl

New member
את יכולה לדבר בשמי ויותר!

ואני לא מתביישת לציין בשמה של הלהקה השניה ברשימת הגרועות ביותר, בית הבובות. מעריצים, מעריצים- בואו בהמוניכם, אתמול גילינו שאתם עושים את זה יופי.

חצי נכון חצי טעות חמורה

סינרגיה לא משחיתת נוער, והיא לא גייז בויז. ועל הקטע של "להקת א רוק" אפשר להתווכח הרבה.. כי לא כל להקת רוק ישראלי היא באמת להקת רוק. סינרגיה עושה להיטי פופ מושמעים במסווה של גיטרות וכלי רוק. לגבי הקטע של "הגיע להם"-עם זה אני ממש ממש לא מסכים. הם התחרו נגד להקות שהויצאו השנה אלבומים נפלאים. כנסיית השכל הוציאה אלבום כפול והתחילו להופיע בהיכלי תרבות עם 40 נגנים, היהדוים הוציאו את אלבום השנה, ומטרופולין ומלכת הפלקט הוציאו אלבומים שניים יפים מאוד. אבל סינריגיה?? השנה כולה הוציאו קאבר לשיר "בדד" וחוצמזה הם רק הופיעו. במה הם השפיעו השנה? לא היה מין הראוי להביא ללהקה שכל עמלה יותר בשנה הנוכחית?

1122

New member
../images/Emo41.gif התשובה למה סינרגיה מצליחה >

סינרגיה מצליחה מפני שכמעט ואין מקום בארץ שהלהקה הזו לא הופיע , וכך היא צברה לעצמה עוד ועוד מתמכרים למוזיקה שלה . לא ראיתי להקה אחת שמופיעה בכ"כ הרבה מקומות כמו סינרגיה , סינרגיה עבדה קשה בטרוף בשנה וחצי האחרונות , חלק גדול מההופעות שלה היה לקהל בלא תשלום בהתחלה לפחות . לדעתי הבעיה עם סינרגיה השנה תהיה דווקא בגלל המתופף , עזב מתופף מהטובים בארץ , והגיע דיגי מועדונים שמידי פעם מתופף .

אונגי2

New member
סינרגיה הם להקת בנים בתחפושת של להקת רוק

זה שהם מנגנים על גיטרות ותופים לא הופך אותם ללהקת רוק. הטקסטים שלהם יותר רדודים מהשירים של רוני סופרסטאר.

../images/Emo45.gifמסכימה!

אני לא מבינה באמת מה יש לכולכם נגד להקת סינרגיה?הם להקה טובה שירים טובים דיסקים טובים!! הכל טוב! אני לא מבינה מה אתם כל כך "הם לא רוק" הם כן רוק! ואתם יודעים מה? לא בעצבים או משהו אבל אני רוצה אחד מכם שקנה את הדיסק שלהם שמע את כל השירים כמה פעמיים בסבלנות ואמר שהם חרא להקה!! אין אף אחד כזה! אתם שמעתם שיר אחד או שניים בגלגלצ או בערוץ 24 וישר אתם מביעים דעה. זה לא רציני!

למעלה