טקס העמ"י

יש אחת כזאת..

פעם אהבתי את סינגריה, מאוד אפילו.. אבל עבר לי דיי מהר.. ושמעתי את כל הדיסק הראשון ואת כל השני.... אותו קונספט, השירים דומים מדיי אחד לשני

שלומיתת

New member
אמיר

חבל שהתחלת כאן ויכוח לגבי סינרגיה,זה פשוט לא יגמר.. זה כבר עניין של שנים וברור לחלוטין שהדיעות הפוכות.זה מגיע [לרוב] למקומות מכוערים ומומלץ להמנע. במיוחד כשהמנהלים היקרים של הפורום באו מראש,מאז ומתמיד, עם דיעה שלילית מובהקת על סינרגיה. תשאל את אור,יהיו לה הרבה סיפורים לספר לך.

Lior Maman

New member
להתלהב ? ממה הם מתלהבים בדיוק ?

מזה שהם זכו בשני פטישים ? מותר להם . ועוד איך מותר להם . עיצבנו אותך ? תתעצבני בשקט . הכל קנאה . ואם באמת היית מקשיבה לשירים שלהם היית שומעת שהם לא אותו דבר . אבל זו דעתך .

שמעתי כמה שירים שלהם

לפי דעתי הם דומים. והם התלהבו גם לפני שהם זכו. ואני לא חושבת שאני אי פעם אקנא בחבורה שמכרה את הנשמה שלהם. אומנות לא זורקים לפח.

XxXSynergitXxX

New member
חמדתי, אומנות לא זורקים לפח.

ללא ספק, וסינרגיה אף פעם לא עשו כזה דבר. להפך, אם יש משהו שהלהקה הזאת באמת יודעת לעשות, והכי ענק בעולם, זה המוזיקה המדהימה . אז אם את לא אוהבת אותם, תסבלי בשקט, אבל לפחות אל תטרידי את מי שבאמת אוהב אותם.

Lior Maman

New member
חמודה, כמו שאמרת "אומנות לא זורקים לפח"

סינרגיה לא עשו את זה . וגם לא יעשו את זה . תסכמי עליי בקטע הזה . הם לא מכרו את הנשמה שלהם לאף אחד . ובואי נגיד שכן ..נגיד שהם מכרו ת'נשמה שלהם, למי בדיוק ? אה ? למי ?

Lior Maman

New member
ולא ענית לי על השאלה ../images/Emo13.gif

ואני אמרתי שלא אכפת לי ? בוודאי שאכפת לי . מוזיקה זו סוג של אומנות . וכן אכפת לי אם זורקים כזה דבר לפח . מה שסינרגיה ? לא עשו .

Lior Maman

New member
גם היהודים הוציאו אלבום סלולרי, גם הם מכרו

ת'נשמה בשביל כסף ותהילה ?

nils11

New member
תגובה בעניין, אם מותר.

אני אנסח את זה כשאלה. אפשר לקבל בבקשה הסבר, למה לפרסם את האלבום שלך נקרא למכור את נשמתך? ועוד שאלה- אם מנכ"ל סלקום היה פונה אלייך בהצעה- הוא גם קונה הרבה עותקים מהאלבום שלך, וגם מפרסם אותו בכל המדיות המרכזיות בארץ. היית אומרת לו לא? רק לציין- סלקום לא קיבלו זכות על שום דבר שנוגע לאלבום הזה (פורטה). אגב, אם כבר זה נאמר בהקשר של סינרגיה- ואני שונא את סינרגיה רק כדי להבהיר. אם סינרגיה מכרו את נשמתם בשביל כסף ותהילה, זה בטח לא בגלל האלבום הסלולרי שהם הוציאו. כשזה רק הופיע גם אני חשבתי שהם מכרו את נשמתם. אבל צריך להגדיל ראש.

noziz mum

New member
לא הבנתי...

אז את בעד אפרת גוש כפרעליה או לא?
אגב,למי שיש שניה פנויה,שיעשה מצווה.. יכנס לכאן http://www.shox.co.il/kb/?clip=10566 ויצביע לקליפ היפה שלי 5!

למעלה