טקס העמ"י

Lior Maman

New member
סליחה ?! אני עוברת !? אתה זה שכתבת אתזה !

אז תירגע אתה ! אתה זה שבאת והתנפלת עליי ! ואני אצטט: "(ואליום, מישהו?)" תחשוב לפני שאתה כותב דברים . כתבתי יפה מאוד ברצינות. מה כבר אמרתי ? שהוא לא יכניס לי מילים לפה ? זה נקרא לא לכתוב ברצינות ? תעשה לי טובה ותתחיל אתה לכתוב דברים ברצינות ולא להגיד לאחרים שהם לא כותבים ברצינות . כאן זה לא פולטיקיה וגם לא יהיה . ביי אחי .

Indian Friend

New member
(אני בת)

הצעת הוואליום שלי היתה לכולם, והטענה שלך על הכנסת המילים לפה היתה מופרכת לחלוטין, בגלל זה הגבתי, כי ההודעות שלך יצאו מפרופורציות... לכתוב לא ברצינות מבחינתי היה להוציא את כל העסק מפרופורציות, כמו שהרגשתי שעשית.

M e n s R e a

New member
וזו אחת הסיבות לכך שהמיינסטרים בארץ הוא על

הפנים. כי הרוקרים הכי מצליחים ומוכרים כאן לא באים מהמיץ של הזבל (ודי בכך שאזכיר שג'יימס הטפילד עבד בתור שרת בתקופה ההתחלתית של מטאליקה, רוד סטיוארט היה שוטף גופות ורוברט פלאנט היה פועל סולל כבישים), אלא באים מקריניצי, סביון ומשרדי היי-טק. ואגב-המשקפיים שלהם הוא אפילו לא ממש מההיי-טק. הוא רו"ח בחב' היי-טק, אז הוא קורא לעצמו היי-טק.

Lior Maman

New member
נכון . מה ומישהו שפט אותם לפי המראה ?

אני בכלל לא רוצה להתייחס לתגובה הזאת עם התמונה . וזה מה שאני אעשה עכשיו .

mekl

New member
ולפי דעתי אין שום קשר בין איך אנשים נראים

לאיך הם יודעים לעשות מוסיקה.

Funky Giraffe

New member
אתה שופט לפי המראה?

ואם תבוא לך חבורה של ילדים נמוכים עם משקפיים בני 12 ותנגן הכי טוב ששמעת מימייך? מה תגיד?

M e n s R e a

New member
אז אני אוריד בפניהם את הכובע

שים לב מה שאמרתי זה לא רק המראה, הם גם מעפנים מוסיקלית. זה הכל ביחד.

sonic_green

New member
אני לא מבין דבר אחד

למה הטקס הזה מזיז למישהו את הביצה, למה פותחים שרשור על זה ולמה לי בכלל לטרוח לקרוא פה הכל... זה כל שנה אותו חרא, הטקס הזה לא ילמד אתכם כלום על מה שאתם אוהבים ולא יביא אותכם למקומות אחרים, אין טעם לראות אותו ולדבר עליו... זה ח-ר-א! נו באמת...סינרגיה? להקה שכל ילד יצור בעל משבר גדילה מתחיל לשמוע, ולפי האנשים שאני מכיר ששומעים את זה בבסיס שלי, יש כל כך הרבה אנשים שאומרים מושיק עפיה וסינרגיה באותה נשימה כשאתה שואל אותם מה הם אוהבים לשמוע... עזבו עדיף לשמוע את אבא שלי מפליץ בסלון מה זה החרא הזה... כל הטקס הזה שווה לתחת, זה טקס מיינסטרים כל כך גרוע (לא שיש טקסי אוף-מיינסטרים, אבל טוב שכך) ואתם פותחים עליו דיון כזה קולח.... ממש בדיחה

you75

New member
אתם מתווכחים פה שעות על נושא הסינרגיה.

בזמן שהאשמה העיקרית נופלת בעצם על ערוץ 24 שבהחלטה תמוהה מאוד החליט: א. לעשות טקס עמ"י נוסף לאחר 9 חודשים בלבד. ב. להכניס בהחלטה תמוהה את סינרגיה ללהקת השנה - למרות שהיא הוציאה דיסק לפני שנה. אז ברור שברגע שיתנו לקהל אפשרות לבחור את סינרגיה כלהקת השנה, אז מעריציה הרבים לא יעשו הבחנה בין חביבי הקהל להרכב השנה (שזה בעצם ההבחנה שצריכה להיות בין אמן שהוציא דיסק השנה לבין אמן שהופיע והיה חביב הקהל השנה), וישארו נאמנים ללהקה בכל קטוגריה שבה היא תתחרה. אי אפשר לגמרי להאשים את המעריצים של סינרגיה, הם סך הכל רצו בטובת הלהקה, ומרוב האנשים אי אפשר לצפות לעשות הבחנות בבחירות שלהם, הם בוחרים מה שהם אוהבים. בגלל זה רוב האשמה היא על הערוץ עצמו, אז כמה שרן לוי הוא אדיר ולא מפחד להביע את דעתו, החברים שלו מאותו ערוץ בדיוק הם אלו שעשו את הטעות. דבר נוסף, הטקס (חוץ מגורי אלפי), היה די חפפני, ההופעות טובות (כי כנראה הם יודעים להשקיע בהם ולתת בונוסים) - הם צריכים לשנות משהו, ולפי דעתי זה צריך להתחיל מאחוזי ההצבעה לקהל ולאנשים בערוץ - זה כבר נהיה יותר מדי דומה לגלגל"צ, וזה לא מה שאני (ואני מקווה שעוד רבים) ציפו מהערוץ הזה.

bleeding guitar

New member
אני לא חושבת שמישהו מאשים את המעריצים ../images/Emo168.gif

בהחלט לגטימי בעיני שהם הצביעו ללהקה שהם אוהבים. בהחלט כל האשמה היא על ערוץ 24 שנתן את הבחירה הלא נכונה לחלוטין בקטגוריה הזאת, ורק שם.

you75

New member
כנראה שלא האשימו את המעריצים.

אבל הוויכוחים פה הם בין מעריצי סינרגיה לשאר כשמעריצי סינרגיה מנסים להוכי חלמה מגיע לסינרגיה לזכות בהרכב השנה, והשאר מסבירים למה לא. שבעצם הטעות היחידה שסוגרת את כל הנקודה הזאת היא שהערוץ טעה, ואין מה לעשות, גם אלה שלא אוהבים את סינרגיה - אם הלהקה שהם היו אוהבים הייתה מתחרה במשהו כשהם לא הוציאו דיסק אבל נתנו מלא הופעות השנה - הם היו מצביעים להם. לפי דעתי זה הכי לא צודק - אבל ככה זה, הוויכוח הוא לא כל כך רלוונטי, כי אין פה מה להוכיח - נכון סינרגיה פעלה יפה מאוד, אבל לתואר הרכב השנה היא לא הייתה אמורה להיבחר - הכל נבע מהטעות של הערוץ. יש עוד כל מיני בעיות בטקב שכשקם הערוץ לא ציפיתי שכשמירי מסיקה תוציא דיסק, אז כבר יהיה ברור מתחילת השנה שהיא תזכה בעמ"י, או שעידן יניב שהוציא סינגל אחד שהמילים שלו כל כך אינטליגנטיות שזה משהו - יזכה בזמר שנה, שהמתחרים שלו ראויים לזה מעט יותר. שיטת ההצבעה לטקס הזה ממש לא נכונה, אלא אם ערוץ 24 רוצה להיות גלגל"צ, או שהמטרה שלו היא לשנות משהו במוזיקה הישראלית.

M e n s R e a

New member
וזה בערך מה שמקבלים ממנו

פרט לעובדה שערוץ המוסיקה כן מראה גם דברים אחרים ב-3 בלילה, ולא נתקע באופן קבוע על אותם השירים. פלייליסט זה לא מילה רעה, כשיש כמה כאלה

למעלה