טקס העמ"י

מאכזב :|

איפה יוני בלוך, כנסית השכל, שלומי שבן, הבנות נחמה, נועם רותם, מטרופולין, מלכת הפלקט, אפרת גוש? באמת שהתמודדו השנה אומנים כל כך טובים, וזכו האומנים הכי גרועים. עידן יניב ושרית חדד- מה נסגר?! נמוך מזה אי אפשר לרדת. מירי מסיקה היא לא ממש הטעם שלי אבל היא עוד בסדר, אבל מכאן עד לזמרת השנה המרחק גדול! ורן ועילי, הם אחלה, אבל לבנות נחמה פרס תגלית השנה מגיע הרבה יותר! וגם פורטה של היהודים, זה אחלה אלבום אבל הוא לא האלבום הכי טוב שם, אוטוביוגרפיה של כנסית השכל היה צריך לזכות, ואם לא הם אז מקסימום יוני בלוך או שלומי שבן! הטעם המוסיקלי בארץ עד כדי כך ירוד? |:

ושכחתי לציין,

שסינרגיה זאת להקה לא טובה בכלל, ואני לא מבינה איך אנשים לא רואים את זה. כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר, טקסט לא חכם במיוחד, לחנים גרועים, הכל חוזר על עצמו, וזהו, ממש לא מגיע להם הפרס הזה.

Hosh17

New member
איזה טקס מגעיל מגעיל מגעיל

תכננתי לראות,בסוף נשארתי על מונית הכסף תאמת? מזל שלא ראיתי את הטקס. ביזיון. התרבות במדינה הזו מזעזעת היו מועמדים כל כך טובים לאלבום השנה, לשיר השנה, לזמר השנה, ללהקה... חבל. כנראה שהייתי צריכה להוריד ציפיות. גועל נפש. איזה רדידות. הזמרים שזכו, מירי ועידן, לא עושים כלום בעצמם חוץ מלהפעיל את מיתרי הקול. וגם זה אם תשאלו את דעתי - לא בא לי בטוב באוזן. ערוץ 24 או יותר נכון קהל הצופים שלו קהל דבילי אבל זה מובן וברור, קהל המאזינים של הזמרים האיכותיים הוא לא קהל בשביל הצבעות יומם וליל לכל טקס ומצעד שקיים... זה נועד לפנאטים בגיל ההתבגרות המוקדם. אז הזכיות של זמרי הראווה ברור.

וכמו באוסקר האמריקאי

ומי שלמטה,צריך להרים את עצמו למעלה,וכמעט כל הדרכים לכך כשרות גימיקים מיחודים,כישרון ענק,מרפקים,עבודה קשה ומאומצת,וכו,,,, ומי שלמעלה צריך להיות יצירתי על מנת לשמור את עצמו שם ככה זה עובד בעולם הזה

אונגי2

New member
היה טקס ממש על הפנים

היו שם בדיוק 2 פרסים שהגיעו לאנשים שקיבלו אותם : הפרס של שלמה ארצי והפרס של היהודים (ובכל מקרה, בקטגורית אלבום השנה היו רק אפשרויות טובות). ומה שעצוב - שלא הופתעתי משום פרס. הכל היה צפוי. היה צפוי שהקהל המעאפן יתן מיליון פרסים לסינרגיה ולדנקר, היה צפוי שעידן יניב ומירי מסיקה יהיו זמרי השנה. כ"כ מבאס...

אני דווקא מאושר!../images/Emo99.gif

אני מאושר שלא שמעתי את שיר השנה ולו פעם אחת. אני מאושר כי בסך הכל אני מכיר אולי 2 וחצי שירים של סינרגיה. אני מאושר כי אולי הטקס המגוחך ביותר שהיה אתמול יגרום לעוד כמה אנשים לקלוט שזה פשוט טקס שלא שווה התייחסות. עזבו אתכם מעמ"י, יש לנו בועה נהדרת, למה לצאת ממנה!? ואני רציני לגמרי. פאק דה מיינסטרים. באמת פאק דה מיינסטרים. הם זבל. פשוט זבל.

הלוואי שהייתי קצת יותר כמוך בקטע הזה...

הלוואי שלא הייתי מכיר את שירי השנה. והלוואי שהייתי מכיר רק 2 וחצי שירים של סינרגיה. האמת שאני בדרך הנכונה. צמצמתי את שעות ההאזנה שלי לגלגל"ץ לשעתיים-שלוש בשבוע. ברגע שאקבל MP החיים יהיו יפים ולא אצטרך יותר גלגל"ץ...

אור פרא

New member
אמאלה :O

אתם מדברים כאילו סוף העולם הגיע. ואתם כמעט גורמים לי להתבייש בכך שאני אוהב גם מיינסטרים.

זה התחיל כשהפסקנו לחלום, כשהפסקנו כבר לקוות..

שמע, או שמעי- (אכתוב בלשון נקבה. אם יש צורך-תשנה בראשך) אל תתביישי בזה שאת שומעת מיינסטרים. הרוב איתך.. יש כאלה שלא. אני לא. אני לא איתך. זהו. זה הכל. אני לא שונא אותך. לא שונא את סינרגיה. פשוט יש לי טעם אחר. אם את רוצה, או אם אתה רוצה, עדיין אפשר להתחתן, עוד לא מאוחר, 'הלילה צעיר, דולקים אורות העיר ואין עוד אפילה..הסתכלי הלילה כה יפה' :)

אור פרא

New member
../images/Emo6.gif

(אה ו, אני לא באמת מתבייש בחיבתי למיינסטרים. אם יש משהו בי שאני לא מתבייש בו, זה תחומי העניין שלי. אמרתי את הדברים הנ"ל בנימה של "תפסיקו לעשות פיל מכל זבוב. יהיה בסדר, יהיה בסדר, יהיה בסדר"
)

אז שוב....

לא עשיתי משום פיל זבוב. אם כבר מזבוב זבובון. סתם נו- הטקס הזה לא מעניין אותי, וגם לא סינרגיה. ברור שיהיה בסדר...השאלה היא אם בסדר זה טוב או לא..אבל לא ניכנס לזה.

M e n s R e a

New member
ויתרה מכך

ככה נראית להקת השנה, שאמורה לעשות רוק. חננות אחד אחד, שלא לדבר על המוסיקה שהם עושים

M e n s R e a

New member
והנה עוד תמונה

במיוחד הימני, החננה שעושה M כאילו שהוא ילד בן 10 בהופעת המטאל הראשונה שלו

למעלה