ט כ נ י ו ן

howlongcanuwait

New member
סכם טכניו

שלום שלום.. מישהו יודע במקרה מה הסכם עפ"יו הטכניון החליט לשלוח זימון למו"ר? באתר אני מוצאת רק טווח.. וזה לא עוזר לי הרבה..

Maias

New member
חתך דחיה בטכניון

שלום למי שנרשם לטכניון , חבר שלי עם חתך של 94.44 נודע לו שהוא מתחת לסף הדחיה ולכן נדחתה בקשתו לרישום , אפילו לראיון לא יזומן. זה מידע וודאי וזה מה שאמרו לו במזכירות בהצלחה לכולם

בטכניון בדרך כלל לא מפרסמים את החתך

העדכני. הטווח שכתוב באתר כתוב שם כבר שלוש שנים. אני ממליצה להמשיך להתעדכן כאן בפורום. ברגע שאנשים ידעו ע"י איזו אוניברסיטה הם זומנו למבחני מו"ר, יהיה אפשר לאמוד את הסף הנוכחי בטכניון.

harbor

New member
ואיי אין מצב

הם העלו את המינימום ל 95?? זה כבר לא אנושי

Maias

New member
סליחה אושרית

לא שמתי לב לשירשור ולאפסילון : גם אני לא האמנתי בהתחלה עד שראיתי בעצמי, לא יודע לי על בעיות אצלו כך והוא לא עבר ראיון ורשום שם בפירוש שהוא מתחת לסף הדחיה ויש לו 94.44 סכם זה גבוה מאוד מאוד משהו מוזר קורה השנה

מידע כנראה שגוי

יש לי סכם 94 ע"פ בחינה אחרונה של אפריל אולם הציון הפסיכומטרי אינו הגיע אל הטכניון (עקב אי חשיפת הציון במועד) .אינני נמצא ברשימות למחני מור שנשלחו במאי אבל מסיבה טכנית בלבד כי לפי בירור שערכתי עם הרמ"ד נשלחו זימונים לבעלי סכם גבוה מ-93.44 ולא 94.44 !!! אני מקוה שיתמזל מזלי להתקבל ללימודים השנה אך בעלי סכם הביניים (93.44-94.44) הסירו דאגה מליבכם אתם תקבלו זימונים. בקשר לזימון למור שמופיע באינטרנט זה טעות!

Maias

New member
ואללה?

אז כנראה שטעיתי או משהו מתנצל כי 93.44 נשמע מאוד הגיוני

nightriders

New member
אף פעם לא הבנתי למה...

מעולם לא היה ברור לי מדוע הטכניון לא מפרסם מה הסכם. זה פתח לשחיתות

ssww

New member
גם לי לא ברור

אני נמצאת בתחתית הטווח (92.61) האם יש לי בכלל סיכוי?

eimad

New member
אנשים מעל 94 יזומנו בהתחלה

אח"כ גם אלה עם פחות הסכם שלך ממש ממש גבולי אני לא בטוח שיזמנו אותך אבל בכל זאת כדאי להתעדכן

howlongcanuwait

New member
הסכם שלי אצלהם קצת מעל 92

והם שלחו לי היום שזה לא מספיק אבל המועמדות לא נדחית, ושהם ממשיכים לדון בזה. אני מניחה שאם אין להם מספיק מועמדים שעוברים את מו"ר הם שולחים מאוחר יותר לאלו שהסכם שלהם קצת מתחת...

ssww

New member
איך הודיעו לך שהסכם שלך לא מספיק??

אצלי מופיע עדיין לא התקבלה החלטה. האם קיבלת מכתב או השתנה הסטוס שלך באתר?? הסכם שלי בטכניון הוא 92.61

ssww

New member
חדשות טובות

השתנתה ההודעה אצלי בטכניון- נשלח זימון למבחן מו"ר לרפואה. עוד לא ידוע מתי אבל... לפחות זימנו אותי

asiuta

New member
גם אצלי היה כתוב וזה נעלם פתאום..

מה זה אומר לעזעזאל??

למעלה