ט כ נ י ו ן

mmm wondering

New member
ממממ...

הכי טוב זה להתקשר למזכירות כי אני לא יודעת מה החתך ניסית עוד פעם במידע האישי? בהצלחה

asiuta

New member
הרגע התקשרתי והם אומרים שלא

שלחו זימון. איזו התעללות...

Ponchu83

New member
לפי מה שהבנתי

הם מזמנים למבחן מו"ר מ 93 וקצת..... אבל הקצת הזה הוא מסתורי. ה93.20 לא עובר אותו.... :(

mmm wondering

New member
מסתורי ולא שאלת מהו חתך הזימון

כי קראתי למעלה שמישהו קיבל זימון עם סכם של 92.61 אני חושבת?

ssww

New member
בבוקר היתה לי הודעת זימון ועכשיו לא

נעלמה לי ההודעת זימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה לעזאזל בטכניון????????????

asiuta

New member
גם לי היה בדיוק אותו דבר

וכמו שכבר כתבתי התקשרתי לשם ואמרו לי שלא שלחו לי שום זימון.

nightriders

New member
נראה כמו עמימות מכוונת

אני זוכר שגם כשאני נרשמתי לטכניון הם לא בדיוק אהבו להגיד סיפי קבלה או דחיה. אני חושב שחוסר שקיפות במוסד עם מוניטין כל כך מכובד הטכניון זאת תעודת עניות.

charmed2

New member
אז ככה

הייתי במדור רישום בטכניון ודיברתי עם ראש המדור, שהיא זו שאחראית על מי מקבל זימונים.. (בכל אופן עד היום כי מעכשיו המרכז הארצי שולח אותם) היא אמרה שעם הסכ"ם שלי (95.36) יש לי סיכוי לקבל זימונים.. לכו תבינו!! :(

Maias

New member
WTF

אתה בטוח ? זה מוזר מאוד ראה הודעה שלי למטה אז כדאי שנתקשר שוב לברר אולי יש טעות

vadim88dd

New member
אני עדיין לא קיבלתי

כמו שהבנתי כל הזימונם למעט באב"ג, יהיו בסביבות חודש ספטמבר, לאחר קבלת תוצאות הבגרויות.

photoface

New member
עתודאים-

לפי מה שהבנתי הם רק עכשיו התחילו לטפל במעטפות.... שמעתי מהם פעם ראשונה רק לפני יומיים... ככה שאין מה לדאוג בינתיים יודעים משהו על הסכם? בד"כ יש פער...

בן100

New member
טכניון - בעלי רקע אקדמי

מעניין מישהו בכלל? הדיונים בפניות יימשכו עד סוף יולי. המתקבלים, יעברו מו"ר בספטמבר.

איך מזהים?

מי עומד מאחורי המו"ר שלי? האם זה ת"א, הטכניון או שניהם יחד (תקווה נואשת!)?

parw

New member
בקיצור

חבר"ה אם מישהו בעל סכם שנע בין 93-94 קיבל זימון מהטכניון בבקשה להודיע על מנת שאנשים פה יכלו להעריך את המצב שלהם.תודה! אני אישית יש לי סכם 93.24 ועדיין לא קיבלתי זימון.

למעלה