ט כ נ י ו ן

napp

New member
טכניון ....

דיברתי עם הטכניון ואני אוסיף את המידע שלי יש : המזכירה אמרה שבגלל שאנחנו עדיין בתהליך מיון , הם מוציאים הודעת קבלה לאופציה השנייה - כדי שנוכל לשריין אותה (ולכן הודעת ה: "התקבלת לאופציה השנייה .. דע לך כי ... הסכם לאופציה הראשונה נמוך... וכו' " היא עוד אמרה שכדאי לשלם את מקדמת שכר הלימוד לאופציה השנייה כי אם לא - הטכניון רואה את זה כאילו וויתרתי בכלל על מועמדות ויבטל גם את המועמדות לרפואה . בקשר לסכם , היא לא הסכימה להגיד לי מה הסכם המדוייק לקבלה אבל אני קיבלתי זימון למו"ר עם סכם 94.46. יום טוב כולם , ובטח ניפגש בראיונות השונים / מו"ר וכו' זאב

סיון87

New member
אוף זה ../images/Emo206.gif

שלחו לי היום מכתב מהטכניון בנוסח הבא: "הנני שמח להודיעך...בלה בלה...שהתקבלתי לעדיפות השניה בלה בלה.. לידיעתך, קבלתך למסלול בעדיפות שניה פירושה כי לא ניתן היה לקבל אותך לעדיפותך הראשונה משום שהסכם שלך נמוך מסף הקבלה הנדרש לעדיפות הראשונה. למרות זאת נמצאת מועמדותך לעדיפות הראשונה בעיון מתמיד. בלה בלה" מה, הם נפלו על הראש? באתר שלהם כתוב שנשלחו לי זימונים למו"ר!! הסכם שלי שם הוא 94.75 מה הם רוצים??

לא להתרגש

נראה שיש שם קצת בלגן עם על הקטע של הזימונים. עם סכם כמו שלך, אני מאוד בספק שתקבלי דחיה. הכי טוב שתתקשרי אליהם ביום ראשון בבוקר ותבררי מה בדיוק הולך שם.

mmm wondering

New member
שלום

לפי מה שאני יודעת כל מי שיש לו 94.33 ומעלה שולחים לו זימון למו"ר אבל הכי טוב יהיה שתתקשרי למזכירות ביום ראשון כי אין מה לעשות בינתיים אולי הם טעו..אגב תסתכלי על התאריך ששלחו בו את המכתב אולי שלחו אותו מזמן? והוא לא מעודכן?

mmm wondering

New member
אהה אז כמו שאמרה אושרית

תחכי ליום ראשון ותדעי מה הסיפור אני חושבת שהם טעו בהצלחה :)

סיון87

New member
הרגעה הרגעה הרגעה../images/Emo60.gif

התקשרתי לטכניון והם אמרו שהמכתב שקיבלתי ממש,אבל ממש לא אומר שהם דחו אותי מהעדיפות הראשונה, אלא רק שהתקבלתי לעדיפות השניה והם רצו לידע אותי על כך. אם אני רוצה לבטל את קבלתי לעדיפות השניה ואני רוצה שהם יטפלו בעדיפות הראשונה שלי בלבד(מה שהם היו עושים ממילא) אני צריכה לפקסס להם את בקשתי. כנראה בגלל שתהליך של הקבלה לרפואה הוא ארוך אז הם החליטו לידע את המתקבלים לעדיפות השניה למרות שהם בד"כ לא עושים זאת. אפשר לחזור לנשום.

למעלה