יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

../images/Emo41.gifיום הולדת לרינגו סטאר../images/Emo41.gifתקשור../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

עם מלאכי השכינה בנושא הסוד!!!
גילוי חושפני אודות חברי להקת הביטלס..החיים והמתים 7/7/2009 - יום הולדת 69 לרינגו סטאר, לכבודו יערך תקשור רב משתתפים ובו ניתן יהיה לשאול את נשמת ג'ון לנון..וג'ורג' האריסון כמו גם לשוחח עם העצמי הגבוהה שלפול מקרטני ורינגו סטאר. (...ההסבר יבוא בהמשך,) ניתן יהיה לשאול שאלות בנוגע ללהקת הביטלס, חבריה, אופן קביעת הרפרטואר של שירי ולהיטי הרבעיה המופלאה הזו אשר המוסיקה שלהם שינתה את פני האנושות ועדיין שיריה הם מהמושרים ביותר בין שלל כותבים ויוצרים הקיימים ויוצרים בגופם. התקשור יערך ביום שלישי ה7/7 שאלות ניתן יהיה לשרשר לכאן..לפורום מלאכים, החל מיום שני 6/7 בשעה 19:00 האירוע יפורסם אף בפורום ביטלס...וחובבי הלהקה מוזמנים לשאול שאלות... במידה ומישהו מעוניין להצטרף ולא יוכל להמצא בקרבת מחשב בעת התקשור המתוקשב... ניתן לשגר את שאלותיו מראש אלי ובעת האירוע אני ארשום אותן שימו
...תגליות מדהימות יחשפו ..ועל כך אני חותמת מראש.... אל תחמיצו!!!

מספר פרטים נוספים על מחר....ועל האירוע

יום הולדת מתוקשר לרינגו סטאר
שרשור השאלות יפתח באופן רישמי...ביום ב' 6/7 בשעה 19:00 כאן בפורום מלאכים.
התשובות המתוקשרות ינתנו ביום שלישי במהלך היום בעיקר..בשעה 21-22 יהיו נוכחים אל מול מסך המחשב לשיחה של שאלות ותשובות..המתקשרים
המתקשרים- - העין השלישית / ערן - הילה טל ברנויה (מנהלת פורום תקשור עם מלאכים...) - Odet / עידית בינימין - עומר גלעדי / (לשעבר עומר בריגר..מהרונים!!) - לאונרדו האחת / תמי א. ל. ..הבז על עץ הדפנה ניתן לשרשר הודעות מתחת להודעה הזו.. האירוע יפורסם רשמית ממחר ויפתח רשמית ממחר בערב..כך שאני לא עונה לשאלות מרגע זה, הכוונה שכל המתקשרים לא יקראו את הודעות המתקשרים..כי אם רק יגיבו לשאלות, בסולו... בתקווה שכלנו נהנה מיום ההולדת ה69 של רינגו
מזל טוב לרינגו סטאר מפורום תקשור עם מלאכים שמארח את פורום ביטלס

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אנא שרשרו כאן שאלות לחברי הביטלס

מחר 7/7/09 בתשע בערב ייכנסו מתקשרי הפורום וייענו לשאלות.

ב ן 0 0 0 0

New member
האם הקונספירציה על פול מקרטני נכונה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שזה סתם מקנאה... ועוד משהו ואני מקווה שלא יכעסו עלי כי זה לא קשור חנושא, זאת אומרת זקשור למלך שנפטר לפני שבועיים והוא מייקל ג'קסון, האם זה נכון שהרוח שלו משוטט בנברלנד? האם יש דבר דומה אם ג'ון לנון

שלום בן, ברשותך אתחיל מהסוף...

רוחו של ג'קסון נמצאת פה ליידי..והיא לא משוטטת..אך כן הו יכול לבצע מעבר ולרדת בגוף של מלאך לאדמה.. גם אני יכול ואף נוהג לבקר בבית אלמנתי את שני בני, ואת מי שבא לי..וכל משפחתי מתקשרת עימי. הקונספירציה על פול מקרטני היא בעצם מעריצים חרוצים שהיו קשובים לרמזים ששתלנו בכוונה באלבומים משנת 65..וקצת קודם..סוף-אמצע 64 אבל בעיקר אחרי 65..שבנשמתו של פול המוכר לנו ולו עצמו - חלו מספר שינויים כחוש טעם..העדפות מוסיקליות ועוד..

ב ן 0 0 0 0

New member
אז אתה בעצם אומר שאין היא נכונה../images/Emo35.gif

הקונספירציה, לפחות כך הבנתי . . . .(אשמח להסבר) ורציתי להודות לך שענית בהקשר של מייקל, אף-על-פי שזה אינו קשור לנושא
ותודה
ושיפקדו אותך רק רוחות טובות

זו לא קונספירציה

פול למשל אהב מוסיקה הרבה פחות לירית לפני 64 אהב אוכל מתובל..כאלה דברים, לא הבנו למה המזג שלו השתנה פתאום.. וג'ני שהייתה חברתי בסתר..עסקה ביוגה וחוותה הזכרויות וגם אנחנו והכנו טבלאות..קצת שיחקנו עם זה בהתחלה ולא נראה לי שהבנו כמה זה לא משחק..שהכנסנו רמזים לתקליטים ולשירים..חשבנו שזה מצחיק..אחרי שגיני -לוסי, מתה..התאבדה בהודו..ממש לא צחקנו יותר..אני לא יודע אם זה שלא היינו מודעים זה סוג של גאוניות..כי בעצם זה ישמש הכחה להרבה דברים כעת..או שזה שהיינו לא מודעים אפשר להעביר זאת ..זה משהו שאני לפעמים חושב שהו מאוד מחוכם..ולפעמים אני מצטער כי אולי יכונו לשנות דברים אז בשנות הששים..אך העולם לא היה בשל לכך..לדעתי.

Silly LoveSong

New member
שאלות לג'ון

על איזה דברים אתה ממש מצטער שעשית בחיים שלך?
מהו הדבר הכי חשוב שאדם צריך להגיע אליו בחיים שלו? והאם אתה הגעת לזה?
האם מי שהתברך בכישון יצירתי כלשהו - עליו להקדיש לו את חייו ולא להפוך את זה רק לתחביב?
איזה שיר של הביטלס הכי מרגש אותך ואתה הכי אוהב? תמיד היית ותישאר האומן מס' 1 בשבילי. תודה על המוזיקה הנפלאה שלך!!! :) אוהבת, אלינה

שלום אלינה

על איזה דברים אתה ממש מצטער שעשית בחיים שלך? מהו הדבר הכי חשוב שאדם צריך להגיע אליו בחיים שלו?השלמה עצמית, ושלווה, והאם אתה הגעת לזה?לקראת סוף חיי כן..קצת אך כעת בגוף של אור..ובדרך למען תיקון עולמי..שהייתי בה גם קודם..בלי לדעת ממש...אני מאמין שאנשים רבים יזכו לכך. האם מי שהתברך בכישון יצירתי כלשהו - עליו להקדיש לו את חייו ולא להפוך את זה רק לתחביב? על כל אדם לבחור את דרכו..את נמצאת בדרך הנכונה לך אגב..נערתי היקרה, איזה שיר של הביטלס הכי מרגש אותך ואתה הכי אוהב? קשה לאמר.. אני אוהב את something ואת i had a girl (ופה עלי לציין שהוא אומר את השם המדוייק שהו עץ ..שוויצרי או משהו כזה ולי יש קצר בתרגם מאנגלית..תמי)

itaigalgal

New member
אוקיי...

השורה היא I once had a girl. למה שג'ון ישכח את המילים של עצמו?

אני מתקשה לתקשר באנגלית ועברית גם יחד ובתרגום

השכחה היא במעבר..בצינור..הוא אני כאן! אולי מישהו מהמתקשרים האחרים יענה גם..חכה

L m a o

New member
איך בדיוק הרוח מעבירה לך את זה?

התשובות האלה ארוכות מדי, מפורטות מדי ואנושיות מדי.

זאת אומרת שג'ון (סליחה גון) לא יודע עברית

ונשמתו היא לא נשמתו לשעבר של הרמב"ם ושלמה המלך, מוזר, הייתי בטוח שנאמר שכן, דווקא היו לי כמה שאלות תיאולוגיות לרמב"ם וכיצד תורתו מתישבת עם שיריו של לנון, לא נורא, טעות שלי...

Purple Mushroom

New member
שאלה שתמיד רציתי לשאול את ג'ון :

מאחר שרצחו אותך שהייתי בן 4, וכנראה אז גיליתי שיש דבר כזה מוות, מה יודעים בעולם הבא? האם העולם הבא קיים ? האם אני אחיה חיים ארוכים ובריאים מלאי משמעות? האם אני לא ירצחו, ולא יהרגו אותי ואני לא אמות בגיל 40, אלא הרבה אחרי זה?
. ונ.ב: הייתי רוצה להפגש במציאות, בהזדמנות עם "לאונרדו האחת"

תשובות אלייך MUSHROOM

אני נותנת לך תשובות מתוך תיקשור עם מלאכי ריפוי והדרכה ׁ(לא קיבלתי תשובה מג'ון. לאונרדו היא המומחית בזה). העולם הבא כפי שאתם מכנים אותו אכן מתקיים אולם הוא מימד שמתקיים בכם כל הזמן. המשמעות היא שאינכם ממש עוברים לעולם אחר, אלא ממשיכים להתקיים כאנרגיה, נשמה, ולא בעולם הפיזי, הארצי. לגבי הידיעה - לאחר המוות, כשהנשמה עוזבת את הגוף היא מתחברת חזרה למקור האלוהי והיא יודעת הכל. נראה שצפויים לך חיים יפים וארוכים. עלייך להתייחס בכבוד לחייך, לעצמך, לגופך. לקחת אחריות

Purple Mushroom

New member
תודה רבה על התשובה

כעת,בימים אלו, אני כן מתייחס בכבוד לחיי,ולכל. רק עם אחריות קשה לי, אבל אני מתמודד עם החיים, המורכבות שלהם. תודה רבה שוב על התשובה :)
=]

לאונרדו...זמינה..תצור קשר לתא שלי!

:) שלום אלון, קיימים חמישה יקוםמים מקבילים : עולם עליון, ע. ימני, ע. שמאלי עולם אמצעי - שם אתה נמצא..ועולם תחתון עולם תחתון הוא המכונה גהנום והעליון מכונה גן עדן..אם תקשיב למילות השיר IMAGINE שג'יני כתבה בגיל 15 ואני הלחנתי...תמצא שם את הנבואה היקומים משתנים ויהיה איחוד..לכן יש מאבק..שברובו כבר נצחנו..והאופל בדרכו החוצה..היקומים יתאחדו לישות יקומית אחת.

למעלה