יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

תודה :) אשמח לתשובות גם מלאונרדו

כולל איזשהו מסר שיש לג'ון אליי... כיוונים בחיים וכו'?

העין3

New member
תשובות

קצת קשה לי התיקשורת אבל לאורך כל היום אני מקבל חלקיקי מידע ותשובות. בגילגול הנוכחי אני עובד אדמה ... המוזיקה היא בהחלט דרך שתחבר אל העולם ותוביל לפתרון בעיות רבות... במיוחד בעיות חברתיות... לשאלתו של -SlideR121 .. בנערותי לא חשבתי שהמוזיקה היא היעוד שלי ולא חלמתי שהלהקה תצליח בצורה כל כך מסחררת ... אני אישית בילדותי חלמתי להיות כבאי... אף פעם לא הרגשתי מיוחד או שונה... אני לא ממש מבין למה המטורף ירה בי??? לשאלתו של -סופר נובה ... אני חושב שסיימתי את יעודי כג'ון למרות שיש כמה שירים שלא הספקתי לסיים ושיר אחד שנמצא עד היום במגירה של גרטה ולדעתי גם היא לא ממש יודעת ... לשאלתו של Blind Willie ... טעון שיפור אבל נחמד. לשלאלתה של McLennon . אהבנו אהבת חברים !!! תופעת המעריצים מבורכת... עד כאן ... יותר לא מצליח לי. לילה טוב. ערן.

נדמה לי שאתה אחרון חביב...

- בגלגול הנוכחי אני כג'ון מפוצל לשלוש ..אני נער בן 14... אני עוד מישהו ועוד מישהו שטרם נולד החלק השלישי שיוולד מיועד להיותיוצר מוסיקלי..בחייו..אבל תמיד ניגנתי..אני חושב שבכל החיים שאני זוכר..הרבה פעמים תמצא אותי עם מפוחית בכיס.. - אני מצתקשר עם מי שאני רוצה גם באופן של העברת חלומות או מחשבות..בפורום ביטלס תקשרתי לפחות עם ארבע עשר..מהחברים ממש..וחלקם לא יודעים עד היום... - הייתי באך..הייתי ויולדי...כתבתי את גרין-סליבס..והרבה יצירות עממיות שידועות עד היום והן אנונימיות כי לא תמיד המלחין והיוצר היו חותמים ולא היו זכויות יוצרים..והאמת ששם..ובעלות קשורים באגו וכנשמה ללא גוף אין לי ענין באגו... - מוסיקה מקרבת לבבות. ולכן היא מאחדת יש לשאוף לשיויון אהבה ואחווה בין בני האדם. נשארתי לוחם וילד פרחים בדעותי.

אוקיי... fair enough

אז למי שיודע יש חתיכת משימה בגלגול החיים הנוכחי שלו :) ד"א סתם מעניין אותי ככה בהצתה מאוחרת איך מתייחס ג'ון לנון לאמא שלו... השיר julia ממחיש סוג של אהבה נדירה שהוא רוכש לה...

נניח שזה נכון למרות שהביוגרפיות טוענות אחרת

השאלה היא מה יחסו לאמו... ללא קשר לשיר, התחושה היא שאמא שלו, היתה דמות מרכזית בחייו, למרות שדודתו גידלה אותו. את האהבה למוזיקה הוא ירש ממנה... היא לימדה אותו לנגן... אם אנחנו מדברים על גלגול נשמות, אמא שלו היא כנראה נשמה מאד מאד קרובה אליו.

Oferingo

New member
לא מדוייק ../images/Emo26.gif

עפ"י ג'ון, השיר ג'וליה נכתב גם לזכר אמו, ג'וליה, וגם כשיר אהבה לבת זוגו, יוקו - עד כמה שזה נשמע קצת ביזארי. ציטוט מתוך ויקיפדיה:
"Julia" was written for John's mother Julia Lennon (1914-1958), who was knocked down and killed by a car driven by an off-duty police officer when John was 17 years old. It was also written for his future wife Yoko Ono, whose first name, which literally means "child of the sea" in Japanese, is echoed in lyrics such as "Oceanchild, calls me."​
ציטוט מתוך Songfacts:
John Lennon dedicated this to Yoko and his mother Julia, who was killed by a drunk driver when he was 18. Lennon was raised by his Aunt Mimi, but starting to see more of his mother at the time of her death.​

ג'ון עונה...

מסובך..שאלה טובה אני הייתי אומר ובעיקר הרמיזה והתייחסותך לשיר, לגבי השיר כבר שלחתי מסר באמצעות תמי לפורום ביטלס..ושם כמובן תקפו אותה..והיא ניסתה להסביר לגבי ההטעיות הרבות..והמשחקים של החבאת האמת שהייתה קיימת בשירינו..אני חושב, שכשיצא הספר של תמי הרבה מזה יתבהר. לגבי יחסי לאימי...היה בי הרבה כעס במשך נעורי והתבגרותי והרבה ממנו היה בשל האופן בו נטשה אותי וכשעזבה את אבי, לא לקחה אותי עמה..אבי היה איש קשה..ואלמלה דודתי , אני לא חושב שהייתי שורד.. אגב בנעורי המוקדמים אביה של ג'יני(תמי אז) היה דמות אב מאוד חשובה בחיי..ומותו המוקדם. כמייג'ור בצבא היה לי טרוואמטי.. היה שלב /למעשה כמה פעמים שלבים של נסיון התקרבות מצד אימי..אך בעצם די הייתי ילד טבע..והשיר שלא אהבתם בפורום ביטלס Nature boy- וג'יני נסתה להגן עליו..שמתאר את הישיבה ליד הנחל מדבר למעשה עלי... אמא שלי היא אם לאמר בפשטות לא ממש מופת לדמות אם..ומה שאחותי כתבה בספרה על יחססי עם המשפחה מלא באי דיוקים..חכו בקרוב!!!

תודה עבור התקשור ג'ון

You're my inspiration when I write ואני יודעת שחלק נכבד מהנשמה שלך נמצאת ביוצר מדהים שהוא חבר קרוב שלי ולמעשה נשמה תאומה שלי... לילה טוב :)

שימו ../images/Emo23.gif

סיפור נחמד...למי שרוצה להשתעשע במאחורי הקלעים של המתקשרים.... תהנו.. מציאות-חלום / מאת תמי אלקון לורברבוים (הבז על עץ הדפנה) תמי אהה..טוב...מאיפה להתחיל? ג'ון האם ברצונך שהאירוע יתקיים? בהחלט אני נטעתי את הרעיון בדעתו וראשו של עופר-רינגו. והאם גם ג'ורג' מעוניין להשתתף במשחק השאלות והתשובות על חברי הלהקה המתים? בהחלט שכן...את יודעת הרי שאנחנו ,חולקים משמרות בנינו הרי, ואני ממש מתייעץ איתו בנוגע לרעיונות המוזרים של, תמיד היה משהו מאזן בשותפות ובחברות בנינו הרי, ג'יני LOVE,...את זוכרת הרי, די כן, למרות שאני לא ממש הייתי מפקידה בידיו עולל תמים, משום שגם הוא קצת משוגע לפעמים ברעיונות שלו. ממה את פוחדת? שיתקפו את הפן האישי שלי בסיפור ואת זה שאני טוענת להיות אהובתך הסודית, ויבקשו לשאול מתקשרים אחרים בנדון – ומה נראה לך שנענה להם...? אני לא ממש רוצה לחשוב יותר מידי, כי מיד נזכרת בכל ההונאות שהיו בדרך....בנדון, על תערוכות ותאריכים שמסרתם לי, שהיו הובלה והולכה וזה.... אני לא צריכה להזכיר לך אדוני המלאך, למה להוליך שולל, זה גובל באופל
ולא באור
אני מקווה.... ברור שלא, תם. ש...
HELP

העצמי הגבוהה של פול עונה:

אני לא ישן..אני בעולם עליון..ואין כאן יום ולילה..תבדוק בספרות... אם הכוונה היא ליחסי לשיר הכואב שג'ון כתב לי בזמנו ולכעס שביטא בו..האמת שכעס עלי בצדק..כי האשמתי אותו האשמות מאוד כבדים..ולא הבנתי הרבה ממה שאני מבין היום..אני שמח שאני כפול בגוף יכול לתקשר עם ג'וון..ולאמר לו דברים..יש דברים שנאמרים בזמן ומקום מסויים..וגם אחרי שהם משתנים..זה נותר כמצבה (מילות השיר)

למעלה