יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

o1d3e5t

New member
שאלה שתמיד רציתי לשאול את ג'ון

כאשר אתהנפרד מגופך הפיזי אתה הופך לאנרגיה של אור מקבלים אותך פה באהבה רבה וכן העולם הבא קיים. תלוי בבחירות שלך... אם תתיחס אליהם ברצינות תבין את המהות שבך ותלך אחר ליבך אין סיבה שלא תעשה זאת... הרצח הייתה הדרך שלי אין היא מקושרת אליך...

antreprize

New member
דברייך אינם מבוססים כלל וכלל...

מדברים שאמר לי ג'ון בכבודו ובעצמו אני מבין שדברים אינם יותר מהזייה פרועה של מוחך הקודח... אני מבקש שתפסיקי להטעות את האנשים התמימים שכל רצונם לזכות בטיפת תשומת לב מאלילם... בנוסף,,, מלאכים בעלי ידע פיזיקלי מוסרים כי אין לטעות ולחשוב כי אף אדם לאמת והופך לאנרגיה של אור (מישהו פה ראה פעם אור כזה? המלאכים שלי אומרים שלא).... הנה תשובותיו המקוריות והלא מסולפות של ג'ון, לשאלותיו של פטרייה סגולה: -בעולם הבא יודעים הרבה דברים, אשר אתה אינך מסוגל לתפוס. -העולם הבא קיים, אם תאמין בכך. -זה תלוי באיך אתה מגדיר אורך ומשמעות -יתכן. ג'ון מוסר שהוא זמר ולא חוזה עתידות.

leebalan

New member
שאלה קטנה

אני קצת סקפטי, אבל בכל זאת: האם הנשמות של חברי הביטלס שנפטרו עברו לאנשים אחרים בעולם? מי האנשים האלה, אם כן?

טוב הנשמה מתפצלת..לגופים שונים...

נשמתי כג'ון לנון.שייכת לנשמה רחבה יותר איתה חלקתי גלגולי חיים רבים. מאז הרצחי..נולדתי הנתיים בשני גופים שנמצאים באדמה..ואני אמור להתפצל לגוף שלישי בעוד שנה בערך..אך יש לי חלק שישאר מחובר לעצמי העליון שלי...תמיד. ג'ורג' התחבר לעצמי הגבוהה שלו המלאך רפאל ואתן לו לענות לך... שלום, באלאן לי, אני מעדיף סקפטיות על ציניות:).....ובכן אני הנתיים התפצלתי לשלוש נשמות..אחת מהן מחוברת לנשמה שחברה בפורום ביטלס..ודאי תבין שלא ניתן 'לשחרר' מידע מסוג זה למי שאינו האדם עצמו ואו מקורביו השואלים זאת...תודה

itaigalgal

New member
כמה שאלות לג'ון לנון

קודם כל, רציתי לומר שאני נורא מעריך אותך ואת המוזיקה שלך ושאתה הבן אדם שהכי השפיע עליי, למרות שככל הנראה אתה לא באמת יודע מי אני. כמה שאלות שתמיד רציתי לדעת - 1. מה אתה באמת אומר בסוף השיר I'm so tired? באמת אמרת paul is dead man הפוך? או שאמרת משהו אחר? 2. למה פול ציחקק בMaxwell's silver hammer בשורה "So he waits behind...Writing fifty times..."? יש שמועות שאומרות שאתה עשית לו פרצופים או משהו כזה, אבל לא יודעים בוודאות. מה גרם לו לצחוק ככה? 3. מה הסיפור שלך עם אורי גלר? שמעתי כל מיני דברים ויש תמונה שמעידה על פגישה ביניכם, אבל מעולם לא ידעתי בוודאות מה היה ועל מה דיברתם. 4. ולסיום - אשמח אם תספר לי קצת על מה עבר עלייך (ועל יוקו) בהקלטות של האלבום הנפלא Abbey Road. מה עשית? איך הרגשת? עם מי הסתדרת ועם מי לא? דברים כאלה... תודה

שלום איתי גלגל

ראשית תודה. 1. כן זו הקלטה במהופך..ושיחקנו בהשתלת רמזים..לתעלומה שלא ממש הבנו בעצמנו למה פול השתנה לנו פתאום..הלכנו לאיזה מישהי סייקיק ..די מפחידה תאמת..לא המתקשרים שפוגשים כיום והיא מסרה לנו שחלק מהנשמה של פול היה מחובר בנשמה אחרת והן הופרדו..החלק השני אגב התפצל ונולד כבעלה הנוכחי של לאונרדו האחת... 2. זו שאלה שצריך לשאול את פול (ג'ון) הרבה פעמים עשיתי לו פרצופים אני ופול חברים מגיל צעיר..והיינו מאוד מחוברים חזק..לכן גם היה הרבה כעס כשזה פרץ.. 3. אורי גלר..סקרן אותי בזמנו..חשבתי שהוא אדם מעניין, אבל לא ממש הסתדרנו 4. מכיוון שאני מאוד מכבד ואוהב את יוקו וגם משום שתמי היא אהובתי ואשתי השמישית..אני מעדיף שלא למסור זאת דרכה תפנה את השאלה למתקשרים האחרים פה..אבל הרבה מהשירים באלבום מדברים על תמי.. כלומר על ג'יני לוסי בראון..שהייתה אהובתי עד שנת 63 כשהתאבדה. תדמיין את השאר..ואענה יותר למישהו אחר אולי...!

abaleh

New member
שאלה לג'ון לנון

מה דעתך על רמאים ונוכלים שטוענים שהם יכולים לתקשר עם המתים ומוכנים לבזות את כבודך עבור כמה כניסות לפורום בתפוז?

אם כוונתך לסימני פיסוק..נראה אותך מנסה לענות

באמצעוצת תקשור.. אתנה הופך למעיין מכונת כתיבה..ולא לערב עצמך במסר..לאפשר למישהו להעביר דעות מחשבות ורעיונות דרכך..ולהניח עצמך בצד..תמי כותבת נפלא בקרוב יצא ספרה החיפושית החמישית שיהיה רב מכר עולמי...

Thess1

New member
לא בלי הגהה

וגם התגובות ה"רגילות" לא מפוסקות באופן שונה. בהצלחה עם הספר (או עם המציאות, מה שיבוא קודם).

למעלה