יום ראשוןןןן+חדשות+מוזיקה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifראשון סופסוף טוב../images/Emo70.gif מיקי כנסי../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה שהיה לי יום כזה מוצלח!
ידיד שלי הכיר לי אתר מעולה [!!!] להוריד דרכו דברים לפלאפון ועוד בחינם, הורדתי כמה ערכות נושא סקסיות וסרטונים קרועים של האחים ג'ונאס [לא היה לי מספיק סוללה להוריד גם משו של מקפליי] ביום חמישי שעבר היה צריך להיות לי מבחן גדול בספרות [המורחב השני שלי] ולא הלכתי אליו בגלל ההופעה של סימפל, וגם חברה שלי לא עשתה את המבחן הזה אז היום דיברנו עם המורה והיא אמרה שאנחנו נקבע תאריך למתי שנוח לנו ונעשה את המבחן. אז קבענו לסוף החודש, וגם זה יהיה על אותם השאלות שהיא נתנה במועד א'.. גאד, זה כלכך מושלם 8DDDDD וגם קיבלתי 85 בבוחן בספרות
היום הזה נמשך בזה שהיינו צריכים לעשות מבחן ריצה היום אבל הוא נדחה בגלל שלשעון העצר של המורה ובמקום זה שחקנו כדורעף ולסיום אחרי בצפר היה לי שיעור נהיגה
אם מישהי רוצה את האתר של ההורדות [סוני אריקסון] זה האתר http://www.zedge.net/
מיקי, השירים שרצית! Jordin Sparks - Tattoo
http://www.sendspace.com/file/g2m2q1 The Kooks - Always Where I Need To Be
http://www.sendspace.com/file/01jnqa [יש לי גם גרסא אקוסטית של השיר הזה אם את רוצה]
השאלה היומית: האמתי הייתי הולכת רק למקפליי, האחים ג'ונאס ופאניק אט דה דיסקו. את כל הלהקות האחרות אני לא אוהבת מספיק כדי להרוג את הרגליים שלי במשך 9 שעות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifעומר סיפר לי שעשיתם כל מיני ניסויים../images/Emo6.gif

מה לא הייתי הולכת לפראמור?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifכןכן XDDD היה כלכך מצחיק בביולוגיה!

ניסינו לעשות סלרי כחול
ולא, לאנרלי הייתי הולכת לפארמור. כמו שאמרתי, אני לא מעריצה אותם מספיק, אני אשאיר את הכרטיס שלי למעריצים גדולים ממני

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואי האתר הזה באמת מעולה

הורדתי מלא ערכות נושא מדהימוווווות ואפילו את הקליפ של דו יה שאני אראה סוף סוף!! ועשיתי צלצולים! ברוך השםם אני רוצה צלצולים חדשים וסוף סוף אני יכולה לעשות מהשירים שלי
תודה
[חשבתי שלא יהיה תפלא שלי... מזלללל שיש]

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חח אני מכירה את האתר הזה מלא זמן

חבל שלא ביקשת

Bleed for Me

New member
חוץ ממה שכתבת, פראמור,לינקין,קולדפליי

דיוויד קוק,פאניק,דה אקדמי איז ועוד ועוד...רק שיגיעו! אבל אין מה לומר, היה נדיייייייייייייייר בסימפל!

JuSt My LuCk

New member
אוקי יום ראשון ../images/Emo6.gif

שאלה יומית קודם כל
= הייתי רוצה לראות את FOB את גרין דאי , את ניקל-באק, את הפו-פייטרס, את......ילו קארד, את סימפל פלאן (לא הלכתי להופעה
) את.... MCR , את TAAR.... את טדי XD ... את ........ASF ו.... נראה לי שזהו ... ועכשיו היום שלי .... אמממ היה יום נחמד XD התחיל ברגל שמאל XD , אחותי טסה היום לרומא... כיף לה.... בזמן שאני הלכתי לבית ספר היא התארגנה לטיסה
.... אמממ...... לא למדתי היום XD כלום.... אז אין כ"כ מה לספר XD היה נחמד, לא יותר מדי מרגש... חופר בכמה שיעורים.... ישבתי מול כל הכיתה בשיעור ספרות כי לא היה מקום XD היה הזוי כולם ב-ח' כזאתי ואני מחוברת לקצה אחד עם הפנים לכל הכיתה
ומתברר שאני צריכה עוד להשלים את העבודה שעשיתי בספרות שהיא חופרת אששש ליום רביעי... ושאני צריכה מחר לבוא לשעה ראשונה כשחצי מהכיתה לא צריכה .... בגלל מתמטיקהההההה
וזהו XD עוד מעט ספינינג
יהיה מרגש ו....מעייף XD העיקר שאני אשרוף קלוריות XD חחח ועוד מעט חנוכה
הפעם אני חייבת לבוא למפגש

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifיש לי את השיר של ג'ורדין...

עוד מעט אני אעלה לך..
ולגבי השאלה: האחים ג'ונאס
וניקלבק

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif מיקה, פאניק, פאראמור../images/Emo9.gif

ו....היום לא היה כלום. אני לומדת למבחן במדעי המידע וזהו
אה ואולי גם הופעה של סטיף דילנס
XDDDDDDD סתם, אפילו לא יצא להם האלבום (מישהי יודעת מתי הוא יוצא??@$)

../images/Emo80.gifתודה אל החדשות

ויאללה אל תתבאסי יותר מדי מזה העיקר שהיית בהופעה וזהו יש לי שיר אחד אז אני יעלה לך אותו בהודעה באה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאומייגאד מיקי בההצלחחהה!!!

וגמני כל הזמן חושבת על זה =\...ועוד שהייתי כ"F קרובה..לפחות היצטלמתי עם צ'אק ופראנצ'י
... אוה ובדיוק אמרתי אתמו ל לידיד שלי שהייתי הולכת ל...פינק,אבריל לאבין,פוב,לינקין,דה קילרז,קולדפליי,בלינק 182[פליז פליז שיתאחדו!],סאם41,אוונסנס[שוב!]פינק,ועוד.. לא יודעת לא עולה עכשיו בראש
בקיצור אם כל אלו יגיעו לארץ ההורים שלי ישארו בלי כסף
..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיקוש אני מתרגשת בשבילך! ../images/Emo195.gif

אם תחשבי יותר מדי על דברים שהפסדת או התחרטת עליהם בחיים, זה לא יגמר ותסבלי כל הזמן חחח פשוט תנסי לשכוח מזה והעיקר שהייתה לך חוויה של פעם בחיים8DD
שאלה יומית: יש המון להקות ואומנים שהייתי רוצה להיות בהופעות שלהם ואם אני אתחיל לכתוב אותם פה זה לא ייגמר. אבל כרגע יש לי קראש מטורף על קינגס אוף ליאון וממש הייתי רוצה לראות אותם

Bleed for Me

New member
אויש הם מעולים..

לא סלבתי אותם עם האלבום הקודם, במיוחד את השיר on call ועכשיו הם חזרו בגדול אז סחטיין

למעלה