יום ראשוןןןן+חדשות+מוזיקה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני דווקא ממש אוהבת את On Call

ובכלל עוד הרבה שירים מהאלבום הראשון ואחריו. דווקא האלבום הזה לדעתי, פחות טוב חחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif הו גאד אני יודעת

אני חייבת להפסיק לחשוב על זה חחחח אני באמת סובלת
אחלה חוויה לפחות! מתנה נפלאה לפני גיוס חחחח מזזזזל, לא יודעת מה הייתי עושה אם לא הייתי הולכת.. הייתי נשארת מאזה שבוזה
וואי גם לי יש קראש עליהם. אפילו התחלתי לשמוע את השירים שאבא שלי היה שומע שלהם ולא סבלתי אותם!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אבא שלך? חחח רציני? האמת היא שכן

יש להם סגנון כזה ישן אבל איכשהו גם עדכני, הקול של הסולן שלהם כזה מדהים
אני מאוהבת בו. והבאסיסט והסולן בכלל מדהימים
בעצם גם המתופף.. טוב נו, כולם!
אכן מתנת גיוס מעולה
תתנחמי בזה שלפחות את זה עשית. אני מכירה הרבה אנשים שהתגייסו בלי לעשות שום דבר משמעותי לפני הגיוס שלהם, אפילו לא אילת או משהו בסגנון. מחרתיים איטס ד'ה ביג דיי!
שיהיה קל והמונהמון בהצלחה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני כזה אומרת לאבא שלי

"מה אתה שומע אותם?!" XDDD כי זה הצחיק אותי כי הוא שומע רק להקות ישנות... רציתי גם לנסוע לאילת.... אבל לא יצא... ת'אמת אם זה היה ללבחור בין אילת וסימפל.. זה די ברור מה הייתי בוחרת
אילת נשארת במקום, סימפל לא
אומגג יומיים חחחח אני מתה מפחד.... תודה נשמה! אני אתגעגע

Charley XD

New member
ארקטיק, פאניק, מיוז, פו פייטרס, ניקלבק

קולדפליי, רדיוהד, לינקין פארק, דפאש (איזה כיף שהם באים
) ואני יכולה להמשיך ככה בערך לנצח אז אני עוצרת פה .. קקה יום. שאני אתעלף וזהו. למה להשאיר אותי מסוחררת ? יש לי דם מקולקל

sweet shir

New member
חחחח די עכשיו לעד מיוז יתקשר לי עם הספריםXD

אני אפילו לא אוהבת אותם!! וממש ניסיתי לאהוב תשירים שסטפני שמה בפלייליסטים ולא הצלחתי!
ס'חמודה היא עם החפירות שלה על מיוז. XDDD טוב אני אפסיק כאן חח ~כאפה~.

just orr

New member
יווו איזה תמונות../images/Emo99.gif תודה מיקי :)

וואי היום הזה עבר מהר. חחח שעתיים אנגלית, 3 שעות מבחן [XD], שעתיים מתמטיקה ועוד שעתיים אנסין בביו'
וגם הספקתי כמה דברים וזה D: מממממ מי אני רוצה שיבוא לארץ? פאראמור, פאניק, ארקטיק מאנקיז, הקילרז, ופו פייטרז.
! (הייתי בטוחה שיש עוד מישו ששכחתי..
)

sweet shir

New member
ממ יום בסדר כזה../images/Emo3.gif

עשינו את מסיבת הפרידה הראשונה של נסטיה חח ובאלי להקיא כמה טחנתיXD מממממממ ולהקות שהייתי רוצה שיבואו לארץ<: לינקין פארק דפינטלי! פראמור, פוב, ג"ש סאם 41... כל הלהקות שאני אוהבת יותר מ10 שירים שלהן לא כולל האלבום האחרון חח אוייי והאחים ג'ונאס! אם הם יבואו זה יהיה כזה אדיר וקורעעע! XD וזהו בתכלס. הלהקות הכי אהובות עלי הן מקפליי וסימפל.. והופעה אחת כבר הוגשמה.

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

פארמור, מיי כימיקל רומנס, דה יוזד, דה קילרס, טקינג בק סאנדיי, דה אקדמי איז,גריד דיי, פול האוט בוי, באסטד ובלינק 182 ואין לך מה להתבאס. לומדים מטעויות. אני למשל גם לקחתי את הכרטיס של אח שלי, ובגלל זה לא נשארתי מקדימה. לקחתי תחרא מצלמה שלו ויצאו לי חרא תמונות ווידיויאים

Maddie

New member
וואווו../images/Emo118.gif

תתכוננו
Paramore Limp bizkit [זה לא יקרה XD] Avenged sevenfold Alesana Bullet for my valentine Breaking benjamin Bowling for soup
Disturbed Evanescence Flyleaf
Green day
Nicklback Opeth Papa Roach RHCP Silverstein
Mayday parade

m o r 1 0 2

New member
bon jovi../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חחח,ללא ספק
אני מוכנה לשלם גם 1000 שקל
אבל תכלס,אם אני אדע שזה מה שאני הולכת לעבור את מה שעברתי,אני מאוד אתעצב,כי זה היה נוראי בהתחלה... הלהקות שהיייתי הולכת: -בון ג'ובי-להקה של חיי
-אירוסמית -ולוט רבולבר -מטאליקה!@#$%^&*
-אני גם הולכת להופעות הבאות של סימפל
#$% -פארמור -ניקלבאק -רובי ווליאמס -אנריקה אנגלייס -אוונסנס -בלייק אייד פיז -האחים גו'נאס
-פינק
אהובתי
-בריאן אדאמס
וואי,יש לי רשימה ארוכה.....
תכלס הייתי רוצה למלא להקות
אני אוהבת המון סגנונות ולהקות
שלא תחשבו שגמרתי.....^

Maddie

New member
יש סיבה מסויימת שלא רשמתי את JB../images/Emo118.gif

כל הבנות הפקאצות שיבואו להופעה שלהן.. יש להן גם מעריצות קטנות - תחשבי על זה...את אויל תרמסי מישהי בטעות :S

hadar369

New member
המאחרת ב-3 ימים [זה קבוע]

XDDDD ואו....אין הרבה יש קצת אבל נחמד.... אז ככה...יום ראשון התעוררתי...אוקי לא התעוררתי הייתי ערה מ-4 לפנות בוקר וישנתי בקושי שעתיים~!!! כי לא יכולתי לישון ולינשום מהאף...[אני לא אוהבת לנשום מהפה כי זה מזיק! לבריאות] אז..."כשקמתי" אמרתי לאמא שלי שתבדוק לי את הגרון והתוצאה הייתה:"לכי לרופא" הלכתי לרופא -חצי מתה- וחיכתי... כשנכנסתי לרופא אמרתי לו שהגרון כואב ואני לא מצליחה לנשום מהאף... ושאני רוצה לעשות בדיקות דם כלליות... סבבה 3 ימים בבית הוא נתן לי [שנגמר היום] ואמ...טופס לבדיקות דם [שניראה לי אני יעשה שבוע הבא ביום רביעי..אמ...] חזרתי הביתה מתקשרתי לאמא שלי "אני בבית למשך שלושה ימים וזה מיאש אותי" ~~לא הייתי בבצפר מיום רביעי -המופע של SP- כי ככה! אני לא אבוא לשעה אחת של למידה כשאני מתחילה ב-10:15 והמורה להיסטווריה לא הגיעה והשיעור שיש אחר כך זה לשון~~ וזהו ככה עבר עליי היום...XD אמ...ואזה הופעות הייתי הולכת אז ככה: James Bourne -האידיוט שגר עכשיו ב- LA אם אני לא טועה!והוא לא גבר ב- UK עכשיו
Westlife Cascada [כןכןכן אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל כן!] Backstreet Boys RBD Green day [כן כאשר אני מכירה רק 2 או יותר שירים שלהם] Avril Lavigne Finley [להקה שאני כמעט בטוחה שאף אחד לא שמע עליהם..פה..בארץ] Brian McFadden Hilary Duff Kelly Clarkson Jennifer Lopez The Script Linkin Park Ashley Tisdale Rihanna -ובשביל אמא שלי שנורא אוהבת את ריהאנה אני מוכנה ללכת איתה ועם אחותי להופעה שלה..

rox love BSM

New member
ג'ימס בורן חזר לאנגליה

הוא מלחין בסדרה שקוראים לה בריטניה היי,זו סדרה כמו היי סקול מיוזקל כזה,והוא כותב ומפיק של השירים שם

hadar369

New member
האמ...אידיוט שכמותו...חייבת לדעת עוד פרטים על

מה? איפה? ואיך.... חייבת......... ואת נעלמת [טוב נו אני הנעלמת פה] מה קורה איתך?? ותודה על המידע עכשיו חוזרים לתחקר ולגשש...*evil face* XDDD

rox love BSM

New member
חח אני רואה את הסדרה ביוטיוב

וראיתי "מאחורי הקלעים" והוא היה שם וכתבו בתגובות שהוא מפיק להם את השירים

למעלה