יופי או אופי??

miss prissy

New member
../images/Emo41.gifיופי או אופי?? ../images/Emo41.gif

השאלה רלוונטית לשני המינים... (למרות שנכתבה בלשון זכר) מה יותר משחק תפקיד העובדה שהיא מקסימה,מצחיקה ואינטילגנטית אבל לא "יפיפיית הנילוס"
או יפיפייה עם אישיות של קרש גיהוץ
חבר רוצה להכיר לכם בחורה..."היא חכמה ומתוקה אבל לא ממש נראית טוב.." האם תתנו צ'אנס או תפסלו מראש

Vdrums

New member
אני לא צריך לשאול מה גברים רוצים.

אני יודע מה אני רוצה... קדימה בנות, SHOOT

born2b

New member
קצת על אגו,משיכה ויופי

מכיוון ועניין היופי ממשיך לצוץ מדי פעם החלטתי שזה שווה כתיבה, אז ככה: למרות שהרבה אנשים טועים לחשוב כי היופי קיים זה לא ממש ככה: היופי נמצא בעיני המתבונן בלבד - או בניסוח חלופי: היופי נמצא בדעתו של המתבונן בלבד, וזה אומר בעצם שיופי הוא תמיד נתון לוויכוח ולא עובדה אובייקטיבית. מכיוון שאנשים הם יצורים חברתיים ואנו מושפעים מסטנדרטים חברתיים, יש אנשים שרובנו נסכים לגביהם שהם יפים או שלא, אבל זה משקף כלום חוץ מהסטנדרטים והערכים של התרבות שלנו - אז תכלס: 'יופי' זה רק עניין חברתי - ולא משהו שממש קיים. עכשיו משיכה, הרבה אנשים מבלבלים בין יופי ומשיכה ומצפים שהם ילכו ביחד אבל הם ממש לא אותו הדבר. הסיבה היא שבניגוד ליופי משיכה היא לא עניין חברתי אלא עניין אינדיווידואלי. כמובן שהיופי משחק תפקיד (סה"כ אנחנו יצורים חברתיים וחשוב לנו מה יגידו אחרים ואיך הסטטוס החברתי שלנו יושפע מה'יופי' של הפרטנר/ית שלנו) אבל עובדה שלפעמים אנו פוגשים אנשים שנחשבים ל'יפים' (ע"פ הסטנדרטים התרבותיים המקובלים אצלנו) ובכל זאת הם לא ממש מזיזים לנו, ומצד שני, לפעמים אנו פוגשים אנשים שלא נחשבים ל'יפים' אך יש בהם משהו שעושה לנו את זה כל כך שממש לא אכפת לנו מה אחרים אומרים ולמרות שאולי לא נודה בזה, אנחנו מאד נמשכים אליהם. השאלה אם נרשה לעצמנו ללכת עם המשיכה שלנו היא כבר שאלה אחרת ולדעתי רוב האנשים מבינים עם עם הזמן והבגרות האישית שהמשיכה האישית אל הבנאדם הרבה יותר חשובה מהשאלה 'מה אנשים אחרים חושבים' למרות שזה אולי שיקול מרכזי אצל אנשים צעירים יותר, שעסוקים בלדאוג לאגו שלהם יותר מאשר הם דואגים לעצמם. ואולי בעצם כמו בכל שאלה מרכזית השאלה הבסיסית היא בעצם בשביל מי אנחנו חיים: בשביל אנשים אחרים, או בשביל עצמנו? או מזוית אחרת, מי הבוס שלך: האגו שלך או את/ה? אני כבר לא צעיר, יפה וטיפש - איזה מזל

גברברת

New member
../images/Emo140.gif תודה על התגובה

אכן מציגה היטב את הנושא (לדעתי האישית
כמובן)

born2b

New member
זו לא היתה תגובה אלא הודעה

אך מכיוון ומנהלת הפורום (בחוכמתה האינסופית) החליטה (וזו לא הפעם ראשונה) שאין היא ראויה למקום משלה מה נותר לי לעשות חוץ מלקבל את רוע הגזירה (ולשמוח שהיא לא נעלמה לגמרי). למרות שזה אתגר גדול, אנסה פעם הבאה להתעלות לרמתן של הודעות סטייל 'גברים אוהבים כוסיות עם שדיים גדולות' שמקבלות את הכבוד הראוי להן

כה לחי ../images/Emo45.gif

הלוואי והיו יותר אנשים מעוצבים כמוך ופחות אנשים שה"עדר" מתאים להם. אז נשים כמונו שאיננו בהגדרה החברתית "יפות" משום שברבי היום היא המודל ליופי והאשה השמנה כבר כמה דורות כבר ממש ההיפך. ----> היו בעלות בטחון עצמי גבוה יותר, ותחושה קיומית יותר נוחה. הייתי רוצה לשמוע יותר אנשים כמוך ועם קול רם יותר...

Sefy

New member
ברבי כבר ממש לא מודל היום ../images/Emo8.gif

אני חושב שהרוב כבר רוצה בחורה כזו שנראית כמו בחורה, ולא כמו גבר ללא שיער וחזה. כמובן שתמיד יהיו את אלו שירצו את הבחורה הנערית, אבל בהחלט אני חושב שהמגמה שוב נוטה לכיוון השני עכשיו.

צוהלת

New member
אני תמיד טוענת שהייתי צריכה להוולד

לפני כמה מאות , שם הנשים השמנות , נחשבו ליפות יותר , נשיות יותר , להיות אישה שמנה היה סמל למעמד גבוה ולעושר.

את לא צריכה להיוולד לפני כמה מאות

יש הרבה חברות שעדיין מתנהלות כך, רק שאף אחד לא מבטיח לך שתהיי גם שם שמנה. אולי לא יהיה לך מספיק אוכל?

תשובה מקסימה

אבל לדעתי, אצל הרבה מאיתנו המשיכה חופפת לאידיאל היופי שלהם, ואידיאל היופי חופף לאידיאל היופי המקובל. וחוסר המשיכה שלהם כלפי מי שלא נחשב ליפה אינה תוצאה של הכחשה עצמית, אלא מציאות. לצערי או לשמחתי, מעולם לא נמשכתי למישהו שאי אפשר לתקוע אותו באיזשהו תפקיד (לא קומי) בסדרת נוער בערוץ 3. ולא נראה לי שאוכל ליצור משיכה כזו. זה מה שיש ועם זה צריך לחיות, למזלי גם בקרב האנשים היפים יש טובים חכמים ומקסימים.

למעלה