ברגע שמתאהבים באופי, אז היופי נראה הרבה יותר מושך. לעומת יופי, שתמיד תהיה מישהי יותר יפה, אחרי הכל, ברגע שמתחתנים, אתן מקצצות את השיער ואז יושבות על הספה ורואות אופרות סבון
על יופי יש גבולות מסויימים, אני בטוח שיש בנות שאתה לא תצא איתן כי לטעמך הן לא יראו טוב. וזה נכון שמתאהבים באופי אז היופי נראה מושלם. אין ספק. אבל את היופי רואים לפני, אין מה לעשות.
זוכר את הסיפור עם "מר בחור"....(יצא חרוז..) כתבתי בפורום והתייעצתי איתך על זה?! שהייתה לו מישהי וחשבתי שהוא משחק וכו וכו... אז.... הוא עזב אותה, בשבילי.
כבר חשבתי על זה הגעתי למסקנה ש... א. הוא לא קרא לה חברה. ב. הוא הבהיר לה הרבה דברים והיא לא רצתה לראות אותם. ג. הוא מכבד אותי ונותן מעצמו הרבה יותר ממה שציפיתי... כי בדיוק כמו שזה נראה לא רציתי לצפות ולהתאכזב... ד. גם אני מקווה שיהיה בסדר!!!
הייתי אומרת שהאופי יותר חשוב... אבל תכל'ס השילוב בינהם הוא החשוב לי: אני לא אצא עם בחור שיתנהג כמו הסטריאוטיפים על בלונדינים ואני לא אצא עם אדם שאני לא נמשכת אליו. חוץ מזה, היופי הוא בעיני המתבונן ואדם שנראה יפה לאחד לאו דווקא ייראה יפה לאחר.
כי אני מאמינה שמגיע לי להיות עם מי שתואם את דרישותיי משתי הבחינות, ועד שמוצאים אותו, אין לי שום בעיה לעסוק בעניינים אחרים. כמו למשל כושר גופני/טיפול קוסמטי/צמיחה אישית, כדי שגם אני אתאים לכל הדרישות