יופי או אופי??

Sefy

New member
אני מעדיף אופי על יופי

ברגע שמתאהבים באופי, אז היופי נראה הרבה יותר מושך. לעומת יופי, שתמיד תהיה מישהי יותר יפה, אחרי הכל, ברגע שמתחתנים, אתן מקצצות את השיער ואז יושבות על הספה ורואות אופרות סבון

Vdrums

New member
ספי עדיין, עם האמירה אני מעדיף אופי

על יופי יש גבולות מסויימים, אני בטוח שיש בנות שאתה לא תצא איתן כי לטעמך הן לא יראו טוב. וזה נכון שמתאהבים באופי אז היופי נראה מושלם. אין ספק. אבל את היופי רואים לפני, אין מה לעשות.

Sefy

New member
אתה רואה את היופי קודם, אני לא

ואני לא סתם "אומר" דברים, אני גם הולך לפי מה שאני אומר.

Sefy

New member
זה לא מדוייק ../images/Emo8.gif

כדי שיתאפסו סיכוייך, קודם צריכים להיות סיכויים מלחתחילה

גברברת

New member
יקירי, כשאתה מנסה להכניס לי מתחת

לחגורה לפחות תקפיד על הדקדוק ..... ואני מרשה לך לא להגיב להודעתי זו ... והמבין יבין

Sefy

New member
מלכתחילה ../images/Emo3.gif

נראה אותך מקלידה בלי שום אופציה לדעת איפה האותיות נמצאות
ואני לא מנסה להכניס שום דבר, זו הייתה עובדה כללית, לא רק לגביך

Sefy

New member
חוץ מזה...

יש לך אופי מקסים, אז אל תרדי על אנשים שאני קורא להם ידידים! תתנצלי בפנייך במיידי!

Vdrums

New member
לא מכליל, פשוט לא מסכים עם

האמירה הזאת. כל אחד וההעדפות שלו, תמיד יש יוצאי דופן אני בטוח.

AlteX

New member
התגובה שלי היתה לספי...

על האמירה בעניין נשים אחרי שהן מתחתנות... וזה היה בצחוק כמובן...

זוכר....../images/Emo41.gif

זוכר את הסיפור עם "מר בחור"....(יצא חרוז..) כתבתי בפורום והתייעצתי איתך על זה?! שהייתה לו מישהי וחשבתי שהוא משחק וכו וכו... אז.... הוא עזב אותה, בשבילי.

Sefy

New member
מקווה שהכל יהיה בסדר ../images/Emo140.gif

רק תזכרי, אם הוא עזב אותה בשבילך, הוא גם יכול לעזוב אותך בשביל מישהי אחרת... הרי הוא כבר עשה זאת בעבר...

צודק!../images/Emo41.gif

כבר חשבתי על זה הגעתי למסקנה ש... א. הוא לא קרא לה חברה. ב. הוא הבהיר לה הרבה דברים והיא לא רצתה לראות אותם. ג. הוא מכבד אותי ונותן מעצמו הרבה יותר ממה שציפיתי... כי בדיוק כמו שזה נראה לא רציתי לצפות ולהתאכזב... ד. גם אני מקווה שיהיה בסדר!!!

jessy19

New member
פולטקלי קורקט

הייתי אומרת שהאופי יותר חשוב... אבל תכל'ס השילוב בינהם הוא החשוב לי: אני לא אצא עם בחור שיתנהג כמו הסטריאוטיפים על בלונדינים ואני לא אצא עם אדם שאני לא נמשכת אליו. חוץ מזה, היופי הוא בעיני המתבונן ואדם שנראה יפה לאחד לאו דווקא ייראה יפה לאחר.

לא אתן צ'אנס.

כי אני מאמינה שמגיע לי להיות עם מי שתואם את דרישותיי משתי הבחינות, ועד שמוצאים אותו, אין לי שום בעיה לעסוק בעניינים אחרים. כמו למשל כושר גופני/טיפול קוסמטי/צמיחה אישית, כדי שגם אני אתאים לכל הדרישות

«»

New member
בבקשה בגלל שביקשו שאני יגיב

אז ככה שלב ראשון והכרחי זה יופי. אם עוברים את השלב הזה אז בודקים את האופי.

למעלה